هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه سوال
این بازی soul sacrifice واسه آنلاین نیاز به کد داره یا نه ؟ میخوام نسخه دست دوش رو بگیرم فیزیکی.
تشکر.
network pass اش توی store هست ....
از من میپرسی psn کارت بخر و Soul Sacrifice Delta رو بخر که خیلی بهتره !

سلام عزیز
من 4 دارم الان
به نظرتون قیمت ویتا با لوازم جانبی تو چین با ایران یکیه؟

بیبینید یکی از دوستان در 6ماه پیش اپل 5s 16g رو میره از مالزی میخره 1200 ا اینکه قیمته 6 ماه پیش بیه 1900 تا 2100 بوده و قیمت الانش بینه 1100 تا 1200 هستش داداشی من با قیمت امریکا حساب نکردم
راستش قصدم از خرید ps3 تجربه این کنسول هستش
و اینکه دوستان ی که میان خونه یا با اهله خونه میخوام برایه بازی هایه دو نفره از ps3 استفاده کنم و 4 رو فقط برا انحصاری هایه جدید نگه دارم و انلاین بازی کردن ( اخه رو 4 خیلی خیلی حساسم هر 2 ساعت ی که بازی میکنم 3 ساعت به کنسولم استراحت میدم)
قیمت ویتا توی چین نمیدونم متاسفانه :(
هر جور خودت راحتی D:
3 به نظرم ارزش نداره چون دیگه بازی خاصی براش نمیاد. همش میشه روی 4 . بازیهای مولتی هم روی 4 بهتره از همه نظر به نظرم ( حتی دو دسته )
به هر حال هرجور سلاح میدونید
موف باشید.

network pass اش توی store هست ....
از من میپرسی psn کارت بخر و Soul Sacrifice Delta رو بخر که خیلی بهتره !

هر جور خودت راحتی D:
3 به نظرم ارزش نداره چون دیگه بازی خاصی براش نمیاد. همش میشه روی 4 . بازیهای مولتی هم روی 4 بهتره از همه نظر به نظرم ( حتی دو دسته )
موف باشید.
مرسی، اونوقت اگه من دلتا رو بگیرم، آنلاین پسشم روش هست یا باید دوباره اونم جدا بخرم ؟
راستی persona هم الان ارزونه، نمیدونم والا گیج شدم
راستش بیشتر سبک اکشن رو میپسندم ولی ازینورم هر سایتی دیدم به پرسونا نمره کامل داده.
شما جای من بودی کدوم رو میگرفتی ؟

مرسی، اونوقت اگه من دلتا رو بگیرم، آنلاین پسشم روش هست یا باید دوباره اونم جدا بخرم ؟
راستی persona هم الان ارزونه، نمیدونم والا گیج شدم
راستش بیشتر سبک اکشن رو میپسندم ولی ازینورم هر سایتی دیدم به پرسونا نمره کامل داده.
شما جای من بودی کدوم رو میگرفتی ؟
Delta فک کنم به صورت digital فقط عرضه شده . بازیهای psn دیگه نیازی به خریده online pass ندارن . شامل هست ( اخریا دیگه اصلا OP نزشتن دیگه D: )
آون از بهترین ( شاید بهترین واقعا ) بازیهای ویتا هست ....
Persona که JRPG هست و نوبتی البته ممکنه خوشت بیاد ... بخشیش هم داستانی هست
Soul Sacrifice بیشتر Action هست ولی خب Persona یه چیز دیگس D:

هر جور خودت راحتی D:
موف باشید.[/QUOTE]

ممنون که رانماییم کردین

اخه خدایی تو ایران ستمه ویتا خریدن
ببینید اسلیم ارزون تر مدله دیگست درسته؟ اگه درسته طبقه اماری که گرفتم ایران اسلیم رو گرونتر میدن مثل همین ps4 که سره رجیون هایه دستگاه از فرصت استفاده میکردن و مثل رجیون 1.2 رو گرونتر و 3 رو ارزون تر میدادن

اخه یکی نیست بهشون بگه بی انصاقا چرا این کارو میکنید

وقتی میدونم میتون برم بلفرض مالزی ارزون تر با رم و تعداده زیادی بازی خیلی خیلی ارزون تر بخرم چرا از اینجا بخرم...
ساله پیش رفتم چین فلش 16 سیلیکن که اینجا 28 تومن تو شهره ما میدن اونجا به پوله خودمون خریدم 12 تومن یعنی یعنی 9 رینگت ( واحد پول مالزی)

اگه کیفیتش در حده 360 باشه به نظرم 500 600 که برا ps3 بخوام بدم می ارزه نظرتون چیه؟

- - -ویرایش - - -

هر جور خودت راحتی D:
موف باشید.

کلا تو رنجه 500 تا 700 چی پیشنهاد میدین ؟

ممنون که رانماییم کردین

اخه خدایی تو ایران ستمه ویتا خریدن
ببینید اسلیم ارزون تر مدله دیگست درسته؟ اگه درسته طبقه اماری که گرفتم ایران اسلیم رو گرونتر میدن مثل همین ps4 که سره رجیون هایه دستگاه از فرصت استفاده میکردن و مثل رجیون 1.2 رو گرونتر و 3 رو ارزون تر میدادن

اخه یکی نیست بهشون بگه بی انصاقا چرا این کارو میکنید

وقتی میدونم میتون برم بلفرض مالزی ارزون تر با رم و تعداده زیادی بازی خیلی خیلی ارزون تر بخرم چرا از اینجا بخرم...
ساله پیش رفتم چین فلش 16 سیلیکن که اینجا 28 تومن تو شهره ما میدن اونجا به پوله خودمون خریدم 12 تومن یعنی یعنی 9 رینگت ( واحد پول مالزی)

اگه کیفیتش در حده 360 باشه به نظرم 500 600 که برا ps3 بخوام بدم می ارزه نظرتون چیه؟[/QUOTE]

من خودم موقعی که میخواستم ویتا بخرم، کل تهران و زیر و رو کردم تا مدل اسلیم رو پیدا کنم، آخر سرم یه جا بیشتر پیدا نکردم که اونموقع که خودش به تنهایی 550 بود، مدل اسلیمش رو میداد 900 تومن (حدودا دو برابر)،
به طرف گفتم چرا گرون میدیدن این که ارزون تره، میگفت این مشتری خاص داره و ما هم دقیقا میدونیم، خلاصه من نگرفتم (آخه یه دونه بیشتر نداشت و رنگش قرمز مشکی بود).
کلا تو ایران این چیزها هست دیگه، هرچی جدید بیاد گرونه، حالا هرچی میخواد باشه.

سلام
دوستان من یه ویتا دسته دوم خریدم
خوب حالا مشکل اینجاست که اکانت قبلی صاحبش روشه وقتی میخوام اکانت خودمو بذارم یه پیغام میده این پیغام زیر رو میده باید چه کنم
you must sign in with yhe acconunt that is linked with this system.
(NP-2100-3

باید دستگاه رو ریست و رم رو فرمت کنی!

اقا نشد دوباره نشد دوباره این پیغام رو میده دیگه عصابم رو خراب میکنه ها یکی یه روشی بگه تا بتوانم ایدیم رو بذارم
فرمت کردم ریستارت هم کردم و نشد نشد که نشد:|

سلام
برای منم وقتی که مزخواستم اکانتم رو عوض کنم همسن رو مینوشت
دوبار کامل ری استارت کر م بعد رم رو فرمت کردم درست شد
برو این قسمت
Settings=format=restore this system
بعد ه،ه ی گزینا ها رو yes بزن
بعد اینکه سیستم اومد بالا دوباره همین مراحل ولی رو format memory card کلیک کن

اقا نشد دوباره نشد دوباره این پیغام رو میده دیگه عصابم رو خراب میکنه ها یکی یه روشی بگه تا بتوانم ایدیم رو بذارم
فرمت کردم ریستارت هم کردم و نشد نشد که نشد:|
دستگاه خاموش کن
ps button - power - r نگه دار از safe mode میاد بالا
از اون قسمت factory restore کن

سلام دوستان
من یه ویتا دارم که فرمورش قدیمیه و به دلایلی نمی خوام اپدیتش کنم
می خوام از اکانت psn خودم بازی های ویتا رو دانلود کنم ولی چون فرمور قدیمیه نمیشه
یه راه اینه که با ps3 وصل شم به اکانتم و بازی هام رو دانلودکنم و به ویتا انتقال بدم.
الان اکانتم فقط ویتامو میشناسه چون تا حالا با ps3 وارد اکانتم نشدم.
ps3 هک شده و ریباگ 4.46 هستش
چطوری می تونم به اکانتم کانکت شم و بازی های ویتامو بگیرم که اکانتم بن نشه؟
کسی هست با ps3 کپی خور این کار رو کرده باشه؟

سلام دوستان
من یه ویتا دارم که فرمورش قدیمیه و به دلایلی نمی خوام اپدیتش کنم
می خوام از اکانت psn خودم بازی های ویتا رو دانلود کنم ولی چون فرمور قدیمیه نمیشه
یه راه اینه که با ps3 وصل شم به اکانتم و بازی هام رو دانلودکنم و به ویتا انتقال بدم.
الان اکانتم فقط ویتامو میشناسه چون تا حالا با ps3 وارد اکانتم نشدم.
ps3 هک شده و ریباگ 4.46 هستش
چطوری می تونم به اکانتم کانکت شم و بازی های ویتامو بگیرم که اکانتم بن نشه؟
کسی هست با ps3 کپی خور این کار رو کرده باشه؟
تنها راه انتقالش اینه که حتما PS3 با اکانت خودتون به آخرین ورژن آپدیت باشه، که فک نمیکنم PS3 کپی خور بشه اینکار رو کرد، به علاوه اینکه همون اکانت باید تو ویتا لینک شده باشه حداقل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or