هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان من ویتام به نت وصل نمیشه
تا دیروز کانکت بود
کسی این مشکلو نداره ؟
به خاطره ساله نو ترافیک بالاست !
اگر میخوای چیزی بخری از طریقه وب بخر. احتمالا درست میشه به زودی

:( یعنی من اگه بخوام با Margaret مبارزه کنم باید دوباره بازی رو یه بار تموم کنم :((

ممنون رفیق... دست دوم نمیخوام! ;)
اما در مورد اکانت، خُب راستش Storeـه US ارزونتر میافته و همچنین به نظرم خیلی بهتره. از لحاظ بازی هایی که توی Store میذارن و پلاس و ...
Margaret که باید باره دوم بازی کردنت باشه بتونی باهاش بجنگی D: ...

راستی این بازی persona چطوره ؟
من زیاد حوصله بازی طولانی ندارم
یعنی طوری هست که آدمو جذب کنه ؟
در عالی بودنش هیچ شک و تردیدی نیست اصلا D:
بازی JRPG هست و Life Sim ×_× یه 70 الا 100 ساعتی gameplay داره راحت....
اگر احله این تیپ بازیا هستی که 100% .

دوستان میشه از تو سایت خود پلی استیشن رفت همه بازی های پلاس رو گذاشت تو دانلود لیست ؟
مثلا برای گذاشتن یه بازی تو دانلود لیست حتما باید خود اون کنسول رو داشته باشیم ؟
اگه میشه ، روشش رو توضیح میدین ؟

دوستان میشه از تو سایت خود پلی استیشن رفت همه بازی های پلاس رو گذاشت تو دانلود لیست ؟
مثلا برای گذاشتن یه بازی تو دانلود لیست حتما باید خود اون کنسول رو داشته باشیم ؟

میرید اینجا و وارد اکانتتون مشید و بازی ها رو وارد دانلود لیستتون میکنید

سلام عزیز
خیر نیازی به داشتن کنسول نیست
در صورتی که شما پلاس داشته باشید میتونید از طریقه وب Log in کنید و همه رو توی download list اد کنید.

خواهش
ولی خوب خدود ۸۰ تومن ارزون تره
من خودمم رمم رو دست دوم گرفتم .

یعنی اونقدر ارزون تر در میاد که حاضری چیزایی که الان داری بپره ؟

راستی این بازی persona چطوره ؟
من زیاد حوصله بازی طولانی ندارم
یعنی طوری هست که آدمو جذب کنه ؟
درسته خُب، ارزونتر در میاد ;) اما اونجوری از لحاظ ذهنی خاطرم جمع میشه... من اصولاً روی کنسول هام و وسائل جانبیش خیلی حساسم ;)
بازی Persona رو هم که دوستمون توضیح داد ولی یکی از بهترین بازی هاییه که انجام دادم. اتمسفر راز آلود و تا حدودی جنایی - فانتزی Game Play ،Life Sim معرکه و ...

Margaret که باید باره دوم بازی کردنت باشه بتونی باهاش بجنگی D: ...
دقیقاً... منم به همین خاطر دنبال saveهام هستم دیگه!!! نمیخوام دوباره بازی کنم که با یه New Game+ سروع کنم و بعدش یه بار دیگه بازی کنم :| آخه من این بازی رو قبلاً یه بار روی PS2 تموم کردم. بعدشم که یه بار روی Vita و حالا باید یه بار دیگه روی Memory جدید تمومش کنم :(( نه ـه ـه ـه ـه ـه ـه ـه ـه :((

سلام ببخشید اگه ممکنه لیست بازی هایی که از قابلیت remote play روی ps3 پشتیبانی میکنه رو میگین؟بعدش این قابلیت به کپی خور بودن بودن یا نبودن کنسول مربوطه؟
ممنون

سلام ببخشید اگه ممکنه لیست بازی هایی که از قابلیت remote play روی ps3 پشتیبانی میکنه رو میگین؟بعدش این قابلیت به کپی خور بودن بودن یا نبودن کنسول مربوطه؟ممنون
تا اونجایی که من میدونم هیچ بازی ای نیست. یکی دو تا بازی بودن مثل لیتل بیگ کارتینگ که کراس پلی بود. بری بازی های ریموت پلی تا اونجایی که من میدونم فقط بازی God of War Collection و بازی Ico & Shadow of the Colossus ریموت پلی هستن که اونم باید بازیا رو رو PS3 آپدیت کنی. برای GOW رو خودم آپدیت کردم حجمش 30 40 مگ بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or