هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام
دوستان من یک PSVITA دست دوم خریدم.
الان وقت می خوام وارد PSN خودم بشم پیام میده که :
You Must Sign In With The Account That Is Linked With This System

چکار باید بکنم ؟

سلام

چکار باید بکنم ؟

این پیام میگه که شما باید با PSN ID اون شخصی که دستگاه رو داشته وارد بشید چون دارید با پروفایل اون فرد وارد می شید، برای رفع این مشکل یه پروفایل جدید بسازید و با اون به PSN وصل بشید.

سلام

چکار باید بکنم ؟
Vita یک id بیشتر قبول نمیکنه در یک زمان و شما باید از همون فقط استفاده کنی
در صورتی که میخوای از id دیگه استفاده کنی باید دستگاه رو factory reset و format کنی .

Vita یک id بیشتر قبول نمیکنه در یک زمان و شما باید از همون فقط استفاده کنی
در صورتی که میخوای از id دیگه استفاده کنی باید دستگاه رو factory reset و format کنی .

این پیام میگه که شما باید با PSN ID اون شخصی که دستگاه رو داشته وارد بشید چون دارید با پروفایل اون فرد وارد می شید، برای رفع این مشکل یه پروفایل جدید بسازید و با اون به PSN وصل بشید.

مرسی از پاسخ شما
بله من دستگاه رو در حالت Safe Mode قرار دادم و تونستم PSN جدید وارد کنم.

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه اینکه دستگاهی که من خریدم جعبه نداره. از کجا می تونم ریجن دستگاه رو بفهمم ؟
و نسخه 3g چه سیم کارت هایی رو قبول می کنه ؟

مرسی از پاسخ شما
بله من دستگاه رو در حالت Safe Mode قرار دادم و تونستم PSN جدید وارد کنم.

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه اینکه دستگاهی که من خریدم جعبه نداره. از کجا می تونم ریجن دستگاه رو بفهمم ؟
و نسخه 3g چه سیم کارت هایی رو قبول می کنه ؟
من رایتل رو دارم باهاش کار میکنم و جواب میده. البته اگه دستگاهت ریجن 1 باشه جواب نمیده چون لاک هست. ایرانسل هم انداختم ساپورت نمیکنه کلا.
برای تشخیص ریجن هم راستش چیزی به ذهنم نمیاد ولی اگه با دکمه ها تو منو اصلی کار کنی و X دکمه ورود باشه Oدکمه خارج شدن باید ریجن 2 باشه. یا برو تو مرورگر تو قسمت بوکمارک ها خودش یه لینک از سایت playstation داره. ببین سایت کدوم کشور رو برات میاره. اونطوری هم میتونی بفهمی.

من رایتل رو دارم باهاش کار میکنم و جواب میده. البته اگه دستگاهت ریجن 1 باشه جواب نمیده چون لاک هست. ایرانسل هم انداختم ساپورت نمیکنه کلا.
برای تشخیص ریجن هم راستش چیزی به ذهنم نمیاد ولی اگه با دکمه ها تو منو اصلی کار کنی و X دکمه ورود باشه Oدکمه خارج شدن باید ریجن 2 باشه. یا برو تو مرورگر تو قسمت بوکمارک ها خودش یه لینک از سایت playstation داره. ببین سایت کدوم کشور رو برات میاره. اونطوری هم میتونی بفهمی.

مرسی از پاسخ شما
بله سایت UK باز شد و فکر کنم ریجن دو هست خوشبختانه و نباید لاک باشه.

سلام
من دو تا رم داشته باسم با دوتا اکانت
هر بار که رم رو عوض میکنم باید vita رو فرمت کنم
برای عوض کردن اکانت که باید ویتا رو factory reset کنی حتما .
میتونی کارتها رو در بیاری که format نشه . اکانتهای مربوط رو بده هر دفعه

برای عوض کردن اکانت که باید ویتا رو factory reset کنی حتما .
میتونی کارتها رو در بیاری که format نشه . اکانتهای مربوط رو بده هر دفعه
یه سوال در مورد همین Factory Reset داشتم! وقتی این کارو انجام بدیم + فرمت کردنِ Memory Card، همه Update ها هم از بین میره؟ یعنی من باید دوباره Vita رو Update کنم، اونم از همون Updateــی که اول روی خودش بوده؟ یا اینکه همین آخرین Update روی Vita میمونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or