هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان برنامه ایی سراغ دارید که با که با کیفیت اچ دی و حجم کم فیلما رو تبدیل کنه وزیرنویس هم ساپورت کنه چون برنامه هایی که من دارم به دلیل تبدیل به اچ دی حجم رو تا 2 یا 3 گیگ میبرن و برنامه قدیمی که برای psp قدیمی هستند زمانی که تبدیل می کنی بدلیل بی کیفیتی تو ذوق میزنه.

میتونین از این استفاده کنین:
در مورد زیرنویس هم بگم که ویدیو پلیر ویتا زیرنویس رو پشتیبانی نمیکنه.مدیا پلیرش مثل مرورگر وبش خیلی ناقصه و هنوز خیلی جای کار داره توی آپدیت های بعدی احتمالا یکم راست و ریسش میکنن.

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 PM ارسال شده بود ----------

رجین 1 و 2 و3 اینا واسه کجا هستن؟بازی های توی ایران رجینش چیه؟
ریجن های مختلف:
1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western and Central Europe; Western Asia; Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; United Kingdom, Turkey, French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong
4 Australia; New Zealand; Oceania; Central and South America; Caribbean; Mexico
5 Ukraine, Belarus, Russia, Africa, Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 China
منبع:ویکیپدیا

من الان داشتم آنچارتد بازی میکردم چپتر 6 یه در رو با دختره با هم باید باز میکردیم فلش اومد رو صفحه کشیدم الان دستگاه فریز کرده اصلا خاموش هم نمیشه مشکل چیه ؟

من الان داشتم آنچارتد بازی میکردم چپتر 6 یه در رو با دختره با هم باید باز میکردیم فلش اومد رو صفحه کشیدم الان دستگاه فریز کرده اصلا خاموش هم نمیشه مشکل چیه ؟

به مدت 30 ثانیه دکمه پاور رو نگه دار.بعد که ویتا خاموش شد دوباره روشن کن.
واسه همه پیش اومده این هنگ کردن.

VITA در حال حاضر توی لانچ به سر میبره و این مشکلات رو در پیش داره ... با Update ها حل میشه ... نگران نباش! دستت رو 30 ثانیه روی دکمه خاموش و روشن نگه دار خودش Reset میشه !

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

اقایون الان من یه بازی دارم ریجن 1 بعد اکانت من هم ریجن 2 چطوری باید کد انلاین را وارد کنم در صورتی که تو هر یه مموری میشه یک اکانت ساخت
البته ویتا رو factory reset کنی میتونی اکانتت رو عوض کنی!(مموری هم فرمت میشه )

دوستان این مشکلات هنگ کردن چه جوریاست ممکنه به خاطره داغ کردن چیپستی چیزی باشه؟تو چه ریجن و ورژنی هنگ بیشتره؟
Bug های نرم افزاری هست بیشتر .... بالا اشاره کردم جای نگرانی نیست ... طبیعی هم هست . کنسول اولین باره لانچ شده و اپدیت انچنانی هم براش نیومده .... همه ی مشکلات با پیشترفت زمان حل میشه ... ربطی به Region نداره .... توی Default version هنگ زیاد بوده اما توی 1.61 خیلی مشکلات حل شده ... هیچ مشکلی از داغ کردن VITَA توی ویتا نیست !

برو بچ من وقتی دستگاه رو به PC وصل میکنم این تاچ جلوی دستگاه یه خورده شاس میزنه...............
کلا همینجوریه؟؟؟

راستی این قضیه بازیهای دسته دوم چیه؟؟؟
یعنی اگه من الان یه بازی بگیرم که قبلا رفته تویه یه دستگاه دیگه،اصلا به من تروفی نمیده؟؟؟
اصلا راهی نداره تروفی بده؟؟؟

بازی گرن توریسمو رو ویتا جواب میده؟ اونهایی که رو ps3 ریختم ارور میده ظاهرا باید با media go دوباره دانلود کنم!
ظاهرا دانلود گرن توریسمو رو can not زده!

آخرین ویرایش:
در مورد زیرنویس هم بگم که ویدیو پلیر ویتا زیرنویس رو پشتیبانی نمیکنه.مدیا پلیرش مثل مرورگر وبش خیلی ناقصه و هنوز خیلی جای کار داره توی آپدیت های بعدی احتمالا یکم راست و ریسش میکنن.

دوست عزیز این برنامه هم مث دیگر برنامه با کیفیت hd تبدیل نمی کنه و مث بقیه خروی mp4 معمولی رو تبدیل می کنه .چون با صفحه نمایش ویتا اصلا حال نمی ده باید فقط hd نگاه کنی ولی متاسفانه برنامه های دیگر حجم رو بالا میبرند

بچها من یه سوال دارم از اونایی که ویتا دارن
ویتا میتونه کارای یه تبلت رو بر ادم انجام بده؟؟؟از لحاظ موسیقی گوش کردن یا اینتر نت رفتن و .......

باید بری توی Remote play و Vita توسط Option هایی که مطرح میشه به PS3 وصل کنی (یک کد هم نشون میده برای شناسایی دو دوستگاه ) بعدش هم منوی PS3 میاد توی VITA - ظاهرا همه ی بازی های کار نمیکنه ! اما من KillZone 2 - Uncharted 3 رو تست کردم شد .
ممنون از ممنون از راهنمایی.همون, منم امتحان کردم نشد(COD3):(

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

ویتا میتونه کارای یه تبلت رو بر ادم انجام بده؟؟؟از لحاظ موسیقی گوش کردن یا اینتر نت رفتن و .......
به هیچ عنوان دوست عزیز.

ممنون از ممنون از راهنمایی.همون, منم امتحان کردم نشد(COD3)
:(

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

بعضی بازی ها جواب نمیده .... منم Resistance 1 رو الان امتحان کردم دیدم تیک میزنه ... احتمالا تو اپدیتهای بعدی هر دو کنسول بهتر میشه
همونطور که مشخصه ویتا پروسه تکمیل شده جدید PSP هست ! هر دو برای بازی طراحی شدن و قرار نیست کاره تبلت بکنن .... سونی Tablet هم عرضه کرده جدا!
آقا من مشکل پیدا کردم با این عجیب،چه کار کنم؟؟؟
به سختی میتونم چیزی ترانسفر کنم تویه کنسول.................
مشکلات تاچ ویتا متاسفانه هنوز پابرجاست .... طبق گارانتی سونی کنسول باید عوض شه == اگر امکانش نیست باید منتظر Update های فریمور بمونی .... تنها راه حلی که پیش نهاد شده و برای بعضی ها مشکلات رو تا حدودی برطرف کرده Reset با نگه داشتن 30 ثانیه ای پاور بوده.

دوست عزیز این برنامه هم مث دیگر برنامه با کیفیت hd تبدیل نمی کنه و مث بقیه خروی mp4 معمولی رو تبدیل می کنه .چون با صفحه نمایش ویتا اصلا حال نمی ده باید فقط hd نگاه کنی ولی متاسفانه برنامه های دیگر حجم رو بالا میبرند
البته که امیدواریم این مشکلات طی زمان حل بشه .... اما سونی فعلا روی بازار بازی Vita تمرکز کرده نه Multimedia - به نظره من کاره درستی کرده !
بازی گرن توریسمو رو ویتا جواب میده؟ اونهایی که رو ps3 ریختم ارور میده ظاهرا باید با media go دوباره دانلود کنم!
ظاهرا دانلود گرن توریسمو رو can not زده!
قرار نیست همه ی بازیهای PSP روی VITA در اولین شرایت کار کنن . تعداد بسیار زیادی از بازیهای هنوز با VITA سازگار نیست ... اگر از توی PS3 »میخوای بریزی که ارور میده دیگه هیچی ... باید وایسی تا سونی بازی رو پچ کنه و به لیست رسمی بازی های قابل اجرای PSP روی VITA اضافه کنه ... چون Gran tursmo تو لیست نیستش
راستی این قضیه بازیهای دسته دوم چیه؟؟؟
یعنی اگه من الان یه بازی بگیرم که قبلا رفته تویه یه دستگاه دیگه،اصلا به من تروفی نمیده؟؟؟
اصلا راهی نداره تروفی بده؟؟؟
راه پیش نهاد شده که برای بعضی از کاربرا کار کرده پاک کردن همه ی اطلاعات بازی از اکانت اولی هست که باهاش بازی شده و دوباره نصب کردن به اکانت جدید ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or