هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

:(
من فیفا رو از دوستم گرفتم بعد که میخوام بازی کنم میگه نمی تونی تروفی بگیری و فقط نفر اولی که بازی رو خریده بهش تروفی داده میشه!!!!
:(
راه حلی چیزی نداره؟؟
توی PocketGamer راه حلی هست ... مبنا بر اینکه شخصی بازی رو قبلا با اکانتش رفته به طوره کامل پاک کنه ( گزینه Delet رو از روی نگه داشتن صفحه بزنه ) همه چیز مثل Save game و ... پاک میشه ... اونوقت نفر دومی با اکانتش که میاد همون بازی رو بره باید اولی بازی رو کامل دوباره پاک کنه و دوباره install کنه ! بعدش میشه trophy ها رو گرفت ... اما در کامنتهای زیر یک سری تایید و یک سری رد کرده .... ولی راه حل خاص دیگه ای تو نت پیدا نکردم

توی PocketGamer راه حلی هست ... مبنا بر اینکه شخصی بازی رو قبلا با اکانتش رفته به طوره کامل پاک کنه ( گزینه Delet رو از روی نگه داشتن صفحه بزنه ) همه چیز مثل Save game و ... پاک میشه ... اونوقت نفر دومی با اکانتش که میاد همون بازی رو بره باید اولی بازی رو کامل دوباره پاک کنه و دوباره install کنه ! بعدش میشه trophy ها رو گرفت ... اما در کامنتهای زیر یک سری تایید و یک سری رد کرده .... ولی راه حل خاص دیگه ای تو نت پیدا نکردم
حب پس...بازی باید دست اول باشه:(
سونی هرچی بلا سر این ویتا میاره:-s
همچین چیزای اصلا تا حالا نبود پس فردا بازی های ps3 رو هم اینجوری میکنه

باطری ویتا هم مثل گوشی و دستگاه های قابل حمل دیگست ؟ باید باره اول بزاریم 7 8 ساعت شارژ بشه ؟

-------------------------

راجب تروفی بازی دست دوم هم بگم

دیشب یه بازی که قبلا رو دستگاه دیگه تروفی آزاد کرده بود رو دستگاه من هم تروفی آزاد میکرد مشکلی از این بابت نبود.

بازیش هم Asphalt بود.

آخرین ویرایش:
باطری ویتا هم مثل گوشی و دستگاه های قابل حمل دیگست ؟ باید باره اول بزاریم 7 8 ساعت شارژ بشه ؟
توی دفترچه که چیزی ننوشته بود اما خب میتونی 4 تا 5 ساعت برای دفعه اول بعد از اتمام باطری به شارج بزنی . ویتا حدودا 2 ساعت 43 دقیقه طول میکشه تا شارج کامل بشه در صورتی که کلا باطریش خالی خالی شده باشه

من دیروز یه بازی کار کرده که گرفتم ASPHALT INJECTION وقتی انداختم درون دستگاه تورفی ها امد و میتونستی تورفی بگیری .پس این مشکل که بازی دسته دوم تورفی نمیده چی هستش:-/

من دیروز یه بازی کار کرده که گرفتم ASPHALT INJECTION وقتی انداختم درون دستگاه تورفی ها امد و میتونستی تورفی بگیری .پس این مشکل که بازی دسته دوم تورفی نمیده چی هستش:-/
منم از دوستم Marvel Ultimate Vs. Capcom رو گرفتم مشکل داشت ... اونم Ninja Gaiden من رو امتحان کرد دوباره مشکل داشت .... شاید یرای Asphalt اینطور نیست ! با توجه که شما و دیگر دوستمون در پست بالا اشاره کردن

بازی رو بزاری داخل دستگاه تروفی ها میاد ولی بهت تروفی نمیده:(
شما تونستی تروفی بگیری؟
بازیه کار کرده تروفی ندارد:(

امروز برای اولین بار ویتام هنگید 5 و6 بار پشت سره هم بعد یک خورده خاموشش کردم و فضای رمم رو یک خورده خالی کردم درست شد.
یه سوال رمم رو عوض کنم و بعد بازی خوذم رو بزارم تروفی نمیتونم بگیرم؟یا فقط با اون رم میشه؟

امروز برای اولین بار ویتام هنگید 5 و6 بار پشت سره هم بعد یک خورده خاموشش کردم و فضای رمم رو یک خورده خالی کردم درست شد.
یه سوال رمم رو عوض کنم و بعد بازی خوذم رو بزارم تروفی نمیتونم بگیرم؟یا فقط با اون رم میشه؟
نه ربطی به رم نداره...می تونی تروفی بگیری
ولی من فک کنم فقط به یه اکانت تروفی داده میشه آخه من اکانتم رو که عوض کرده بودم هم گفت بهت تروفی داده نمیشه حالا نمیدونم اون حل میشه یا نه...ولی این بار بازیه دوستم رو گذاشتم تو ویتام گفت فقط نفر اولی که از این app استفاده کنه میتونه تروفی بگیره آیا مایل به اجرای بازی هستید؟؟:(

اصلا بهتر مجبور میشید بازیاتون رو نفروشید نگه دارید آرشیو جمع کنین :d
اره والا ! فکر کنم هم همینطور بشه ! از دست سونی ... کم کم بدون اینکه همه چی رو اعلام کنه محدود میکنه بعدم که بهش اعتراض میشه میگه ما داریم طبق قوانین عمل مکینم ! چرا از اول نکردن رو نمیدونم !
من نینجا گایدن گذاشتم تروفی نداد احتمالا بعضی بازیا اینطورند و بعضی نیستند
درسته ... منم Ninja gaiden خودم رو به دوستم دادم نتونست بگیره تروفی
فقط حواست باشه اکانتا جابجا نشه !

----------------------------------------------------------------------

دوستان الان سوني كاري كرده كه يه بار بازي تروفي بده گيمرها نميتونن شكايت كنن از سوني؟
يعني اينكار برخلاف قوانين بين المللي هست يا نه؟
مثه همون جرياني كه سوني زد لينوكس رو غيرفعال كرد بعدم گيمرها شكايت كردن سوني رفت دادگاه غرامت داد اين عدم مجوز تروفي براي فرد دوم ايا برخلاف قوانين هست يانه ؟
خواهشا اونايي كه اطلاعات كافي دارن مخصوصا اونايي خارج از كشور زندگي ميكنن جواب بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or