هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان الان سوني كاري كرده كه يه بار بازي تروفي بده گيمرها نميتونن شكايت كنن از سوني؟
يعني اينكار برخلاف قوانين بين المللي هست يا نه؟
مثه همون جرياني كه سوني زد لينوكس رو غيرفعال كرد بعدم گيمرها شكايت كردن سوني رفت دادگاه غرامت داد اين عدم مجوز تروفي براي فرد دوم ايا برخلاف قوانين هست يانه ؟
خواهشا اونايي كه اطلاعات كافي دارن مخصوصا اونايي خارج از كشور زندگي ميكنن جواب بدن
البته وقتي بازي ميخواد اجرا بشه سوني خودش راه حل رو مينويسه! بايستي اطلاعات بازي از شخص اول از بين بره با delet كردن بازي. بعدش شخص دوم ميتونه بازي رو شروع كنه و تروفي هم داشته باشه اما بعضي ها توي فرومها اعلام كردن نميشه و بعضي ها هم اعلام كردن كار ميكنه تروفي ها بعد از delet بازي از شخص اول.
بر خلاف قوانين هم نيست. اصولا تعداده زياده از محتويات بازي بايد براي شخصي باشه كه قيمت تمام رو براي يك بازي داده به علاوه اين مشكلات به تك اكانتي بودن و ... ويتا هم تا حدودي ربط داره.

من اكه خواستم اكانت psn بسازم,كشورمو چي انتخاب كنم?us يا uk.سرور هاي كدومشون براي بازي آنلاين بهتره?قيمت هاي بازي هاش با هم فرق داره?

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

من اكه خواستم اكانت psn بسازم,كشورمو چي انتخاب كنم?us يا uk.سرور هاي كدومشون براي بازي آنلاين بهتره?قيمت هاي بازي هاش با هم فرق داره?

بستگی به ریجن بازی ای که خریدی داره فرضـاً بازی ریجن 2 خریدی برای آنلاین بازی کردن اکانت شما حتما باید مال ریجن 2 یا اروپا باشه. در مورد پینگ هم گفته میشه که سرور های اروپا و ... پینگ بهتری میده تا سرور های آمریکا و برای آنلاین بازی کردن بهتره.

از نظر کیفیت Store تو PS VITA فکر کنم تا اینجا Store UK بهتر عمل کرده.قیمت بازی ها به نسبت ارزش پوند در سطح جهان متفاوت مثلاً بازی 10 دلاری فکر کنم در حدود 7 پوند محاسبه میشه.

و اما مورد اصلی :d شما اگه تو ایران بخوای مثلا پوند برای اکانت ریجن 2 بخری یک کارت 25 پوندی برای شما 78 تومن تموم میشه و برای ریجن 1 یک کارت 20 دلاری 47 تومن محاسبه میشه.

بستگی به ریجن بازی ای که خریدی داره فرضـاً بازی ریجن 2 خریدی برای آنلاین بازی کردن اکانت شما حتما باید مال ریجن 2 یا اروپا باشه. در مورد پینگ هم گفته میشه که سرور های اروپا و ... پینگ بهتری میده تا سرور های آمریکا و برای آنلاین بازی کردن بهتره.

از نظر کیفیت Store تو PS VITA فکر کنم تا اینجا Store UK بهتر عمل کرده.قیمت بازی ها به نسبت ارزش پوند در سطح جهان متفاوت مثلاً بازی 10 دلاری فکر کنم در حدود 7 پوند محاسبه میشه.

و اما مورد اصلی :d شما اگه تو ایران بخوای مثلا پوند برای اکانت ریجن 2 بخری یک کارت 25 پوندی برای شما 78 تومن تموم میشه و برای ریجن 1 یک کارت 20 دلاری 47 تومن محاسبه میشه.

دستت درد نكنه.حالا من تو ريجن و اينجور چيزا خيلي وارد نيستم اما يه جا خوندم كه سوني كفته ps vita ريجن free هست!يعني اينكه بازي هاش منطقه بندي نداره!يه چيز ديكه,الان مثلا plants vs zombies چند پوند و چند دلاره?البته اكه مي دوني...

دستت درد نكنه.حالا من تو ريجن و اينجور چيزا خيلي وارد نيستم اما يه جا خوندم كه سوني كفته ps vita ريجن free هست!يعني اينكه بازي هاش منطقه بندي نداره!يه چيز ديكه,الان مثلا plants vs zombies چند پوند و چند دلاره?البته اكه مي دوني...

بله یعنی بازی مثلاً از ژاپن خریدی داخل دستگاه خریداری شده از اروپا هم بالا میاد عیناً Ps3

PvS فکر کنم 10 دلاری باشه که به پوند احتمالاً میشه 7 پوند.

دوستان من یک نکته رو فقط بگم در مورد قیمتهای هر ریجن
قیمتهای بازی های هر Store با هم فرق داره ! این نیست که اگر در US بازی 14 دلاره در AU هم 14 دلار باشه و در JAP هم 14 ! همه یک اندازه نیستن
قیمتها با توجه به قوانین و Tax هر کشور قیمت گزاری میشه و قیمتها خیلی موقعها میتونه متفاوت باشه . من برای ایران US رو پشنهاد میدم چون دلارش بهره !

دو سوال:
1. امکان تعویض بازی وجود داره؟ یعنی من مثلا انچارتد رو خریدم و بازی کردم بعد دوستم میتونه همینی که من خریدمو رو دستگاش بازی کنه؟
2.موزیک پلیرش امکان پخش lyric اهنگ رو داره با نه؟ (psp که نداشت دهن ما رو سرویس کرد)

دو سوال:
1. امکان تعویض بازی وجود داره؟ یعنی من مثلا انچارتد رو خریدم و بازی کردم بعد دوستم میتونه همینی که من خریدمو رو دستگاش بازی کنه؟
2.موزیک پلیرش امکان پخش lyric اهنگ رو داره با نه؟ (psp که نداشت دهن ما رو سرویس کرد)

1-بله عزیز امکانش هست،تویه همین بازارچه خودمون هم بازیهای دسته دوم رد و بدل میشه..................
2-خیر،این امکان رو نداره تا اونجایی که من میدونم

کسی‌ می‌تونه منو راهنمایی کنه چطوری می‌تونم بازی پلی استیشن ۳ بر روی ویتا بازی کنم ؟اصلا امکانش هست؟
باید بری توی Remote play و Vita توسط Option هایی که مطرح میشه به PS3 وصل کنی (یک کد هم نشون میده برای شناسایی دو دوستگاه ) بعدش هم منوی PS3 میاد توی VITA - ظاهرا همه ی بازی های کار نمیکنه ! اما من KillZone 2 - Uncharted 3 رو تست کردم شد .

دوستان برنامه ایی سراغ دارید که با که با کیفیت اچ دی و حجم کم فیلما رو تبدیل کنه وزیرنویس هم ساپورت کنه چون برنامه هایی که من دارم به دلیل تبدیل به اچ دی حجم رو تا 2 یا 3 گیگ میبرن و برنامه قدیمی که برای psp قدیمی هستند زمانی که تبدیل می کنی بدلیل بی کیفیتی تو ذوق میزنه.

اقایون الان من یه بازی دارم ریجن 1 بعد اکانت من هم ریجن 2 چطوری باید کد انلاین را وارد کنم در صورتی که تو هر یه مموری میشه یک اکانت ساخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or