هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام
از دوستان كسي تونسته اين بونس روي باندل‌هاي 3g رو اكتيو كنه؟ (اين 15 دلار رو كه AT&T مي ده رو مي گم)
فکر نکنم بشه .... AT&A برای Provider ها خودش توی امریکاست . دستگاه هم لاک هست ... نمیتونی با اون سیم و ... ازش استفاده بکنی توی ایران ...

فکر نکنم بشه .... AT&A برای Provider ها خودش توی امریکاست . دستگاه هم لاک هست ... نمیتونی با اون سیم و ... ازش استفاده بکنی توی ایران ...
-------------------------------
اگه تست كرده باشين، اول بايد يه اكانت AT&T اكتيو كنيد( يه رجيستريشن توي نت با خود ويتا) بعد از 30 روز يه ووچر 15 دلاري به اكانت PSN تون مي ده) يعني سيم كارت بايد تو دستگاه باشه ولي لازم نيست به آنتن هاي BTS مخابراتي كانكت بشه. صرفا اكتيو كردن اكانت اينترنتي لازمه. مشكل من اينه كه از service address اي كه بهش مي دم اشكال مي گيره!! ( چون فيلد مربوطه اش text هست چندتا كاراكتر بي معني مي زنم)

-------------------------------
اگه تست كرده باشين، اول بايد يه اكانت AT&T اكتيو كنيد( يه رجيستريشن توي نت با خود ويتا) بعد از 30 روز يه ووچر 15 دلاري به اكانت PSN تون مي ده) يعني سيم كارت بايد تو دستگاه باشه ولي لازم نيست به آنتن هاي BTS مخابراتي كانكت بشه. صرفا اكتيو كردن اكانت اينترنتي لازمه. مشكل من اينه كه از service address اي كه بهش مي دم اشكال مي گيره!! ( چون فيلد مربوطه اش text هست چندتا كاراكتر بي معني مي زنم)
متوجه شدم //// بهتری وایسی دوستانی که 3G دارن تو ایران شاید وچر رو فعال کرده باشن ... حتما جوابتو میدن تا ساعاتی اینده
;)

من داشتم فعال میکردم
روش فعال کردن اینه که ریجستر کنی سیمکارت و شارژ!!!!
حداقل شارژ هم 15 دلار هست که بعد از شارژ با کردیت کارت یه 15 دلار به حساب سونی تون واریز میشه
کلا نمی صرفه:d

سلام دوستان...
یه ویتا 3g از دبی واسم گرفتن...اما هنوز دستم نرسیده...سوالم اینه که کلاً از 3g نمیشه تو ایران استفاده کرد؟کنسولم ریجن 2 هستش گمون کنم...نمیشه آنلاکش کرد که بعد مثلاً سیم کارت رایتل توش بزاریم و استفاده کنیم؟
ممنون

سلام دوستان...
یه ویتا 3g از دبی واسم گرفتن...اما هنوز دستم نرسیده...سوالم اینه که کلاً از 3g نمیشه تو ایران استفاده کرد؟کنسولم ریجن 2 هستش گمون کنم...نمیشه آنلاکش کرد که بعد مثلاً سیم کارت رایتل توش بزاریم و استفاده کنیم؟
ممنون
سلام
ویتا لاک هستش ... دستگاهی که برای شما میاد احتمالا لاک هست... بچه ها گفته بودن یه سری ویتای فکتوری انلاک تو بازار هست اما کسی نخریده که بیاد تایید کنه کار میکنه ... از دبی که رسمی هست لاکه ... فعلا که خبری از برنامه ای برای انلاکش هم نیست ... باید وایسی حالا حالا ها احتما لا!

ی سوال. اگه من الان ویتا بگیرم بعد هک بشه آیا دستگاه منم هک میشه؟؟؟!!!یا داخل ایران کسی نمیتونه مال منو هک کنه؟؟؟؟یه سوال ذیگه ریجناش باهم فرق میکنه؟من کدوم ریجنشو بخرم؟ ممنون میشم جواب بدید

ی سوال. اگه من الان ویتا بگیرم بعد هک بشه آیا دستگاه منم هک میشه؟؟؟!!!یا داخل ایران کسی نمیتونه مال منو هک کنه؟؟؟؟یه سوال ذیگه ریجناش باهم فرق میکنه؟من کدوم ریجنشو بخرم؟ ممنون میشم جواب بدید
بله میشه ... اگر خودتون بتونید که هک رو میزارید اگرم نیتونید باید بدین بیرون .... هکش هم 100 داخل ایران میاد ... اما معلوم نیست هک بشه یا نه ... احتما لا همون درده سر های PS3 در زمان هک خواهد داشت - سونی تجربه نسبتا خوبی رو داره برای مقابله با هک ... اون HBL و ... هم که در تاپیک هک صحبتش شده ربطی به هک بازی های PS VITA فعلا نداره !
رجیون ویتا هم فرقی نداره --- باید برای PSN اکانتی رو که انتخاب میکنه یک بار و برای همیشه باشه !!! در واقع محتویات انلاین ریجن لاک داره نه فیزیکی

یعنی مربوط به انلاین بازی کردنه ریجناش؟من واسه انلاین بازی کردن میخوام بخرم کدوم ریجنشو بگیرم؟
فرقی نداره برای انلاین ... به بهترین سرور نزدیک به خودت وصل میشه ... همنوطر که گفتم بازی های روی PS VITA کلا FRee Region هستش مثل PS3 ! اکانت هم میتونی بزاری روی United States ....

سلام دوستان...
ممنون

منم از دبی گرفتم ریجن ۲.خوشبختانه الان امتحان کردم دیدم سیم کارت ایرنسل کار کرد و گشتی تو نت زدم!جالب اینکه ایرانسل هم یه مسیج مانندی بهم زد و با اینکه فارسی رو ساپورت نمی کنه اما یه ps vita تو نوشته ها دیدم و فهمیدم که ایرانسل vita رو هم ساپورت می کنه.البته یه سیم کارت از شرکت du تو جعبه بود ولی در کل vita آنلاک بود و این خبر خوبیه...

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or