TV OUT ویتا ندارهسلام یه سوال داشتم از اونا که ps vita دارند :وقتی وصلش میکنی به تلوزیون چی جورییه کیفیتش خوبه؟ قابل مقایسه با ps3 هست یا نه؟
من فقط میتونم تایید کنم ویتاهایی که برای Singapore - Hong kong عرضه شده هم انلاک بوده .... یک سری از دوستان هم از دبی اوردن انلاک بوده .... یکی از دوستان صفحه قبل با سیم کارت ایرانسل امتحان کرده کار کرده .... ولی اگز ویتات ریجن یکه ماله AT&A توشه که لاکه باید وایسی ببینیم چی میشهاز کجا بفهمم ویتام انلاکه؟
بله ... باید ویتا رو فکتوری ریسیت کنید و بعدش اکانته جدید رو بسازید و کدتون رو ردیم رو کنید.برو بچ من کنسولم 55$ دانلود رایگان داشت،ولی من چون از قبل اکونت UK داشتم نتونستم از این استفاده کنم،باید حتما ویتا رو Restore کنم و یه اکونت US بسازم تا بتونم از این دانلود رایگان استفاده کنم؟؟؟
ربطی به کانکشن نداره احتمالا مشکلل از پینگتهسلام
من الان چند روزه ویتا خریدم و فقط فیفا آنلاین بازی میکنم ولی هرچی بازی سرچ میکنم لگ خیلی زیادی داره و خلاصه از بس لگ داره نمیشه بازی کرد. کسی میدونه مشکلش چیه ؟ در ضمن کانکشنم هیچ مشکلی نداره
وضعه پینگیت چه طوره ؟؟؟ با SpeedTest.ent تست بگیر - احتمالا پینگت کلا خوب نیست اگر خیلی لگ دارهسلام
من الان چند روزه ویتا خریدم و فقط فیفا آنلاین بازی میکنم ولی هرچی بازی سرچ میکنم لگ خیلی زیادی داره و خلاصه از بس لگ داره نمیشه بازی کرد. کسی میدونه مشکلش چیه ؟ در ضمن کانکشنم هیچ مشکلی نداره
نه مشکل از اون نیست با ایکس باکس و پی اس 3 هم بازی میکنم هیچ مشکلی نداره فقط با ویتا که فیفا آنلاین بازی میکنم مشکل داره. پینگم با یاهو 270-300 و با 4.2.2.4 : 130-170 . شاید سروراشه که هنوز در لانچه خوب راه نیفتاده. میشه ؟وضعه پینگیت چه طوره ؟؟؟ با SpeedTest.ent تست بگیر - احتمالا پینگت کلا خوب نیست اگر خیلی لگ داره
به علاوه اینکه دوستمون گفت ... همچنین میتونه از این باشه که به سرورهایی که وصل میشی یا زیادی دورن و یا هاست خوبی ندارن .... به هر حال مسعله لانچ هم هست .... تعداد بازیکنان انلاینش فکر نکم اونقدرها هم زیاد باشه .نه مشکل از اون نیست با ایکس باکس و پی اس 3 هم بازی میکنم هیچ مشکلی نداره فقط با ویتا که فیفا آنلاین بازی میکنم مشکل داره. پینگم با یاهو 270-300 و با 4.2.2.4 : 130-170 . شاید سروراشه که هنوز در لانچه خوب راه نیفتاده. میشه ؟
به علاوه اینکه دوستمون گفت ... همچنین میتونه از این باشه که به سرورهایی که وصل میشی یا زیادی دورن و یا هاست خوبی ندارن .... به هر حال مسعله لانچ هم هست .... تعداد بازیکنان انلاینش فکر نکم اونقدرها هم زیاد باشه .
حجمش 91 مگهبچه ها حجم آپدیت 1.61 چند مگه؟؟؟1.60 نه ها،1.61...........
من با خوده دستگاه آپ کردم 34 دقیقه طول کشید دقیقا...................