بازی های PSP در PS VITA چگونه کار میکنند ؟
من فکر کردم این میتونه جای سوال داشته باشه به نقد اضافه کردم
همونطور که سونی قبلا گفته بود PS VITA توانایی شناخت بازیهای PSP رو داره و همین طور هم هست . اما در حال حاضری تعداده زیادی از بازی های PSP بر روی ویتا قابل اجرا هستن و تعدادی هم نیستن .
شما از طریق PSN داخل PS VITA میتونید به بخش PSP دسترسی داشته باشید که همه ی بازی های قابل اجرا و تایید شده توسط سونی با قیمتی عادلانه برای خرید موجود هستن ... به کنار از اینکه این لیست قراره در طی زمان اپدیت بشه و تا جای ممکن همه ی بازیهای PSP رو ویتا اورده بشه ... اما در حال حاضر بازی هایی نظیر Crisis Core - Ghost of sparta - Peace walker - Silent hill و خیلی های دیگه قادر به خریداری نیستن . اپشن دوم شما دانلود کردن این بازی ها از طریق PS3 هست و انتقالشون به VITA توسط content manager ! در غیره صورت نداشتن PS3 توصبه نمیشه بازی رو از MEDIA GO خریداری کنید و بعد از دانلود لیست ویتا بخواید اون رو دانلود کنید چون ظارها برای تعداده زیادی از عناوین اجازه این کار داده نمیشه !
بعد از ریختن بازی PSP شما میتونید اون رو به شیوه VITA اجرا کنید .
دومین نکته ای که میخوام اشاره کنم این هست که در بازی انالوگ سمت چپ کار نمیکنه ! اما با نگاه داشتن دستتون روی صفحه به منویی مروید که اونجا میتونید یک کلید رو برای انالوگ چپ روشن کنید و به علاوه میتونید Biliner Effect رو هم روشن کنید که اجازه میده لبه های زشت به خاطره Up-Scale شدن بازی تا حدی جلوگیری بشه .
اینها اپشنهای ارزشمندی هستن !!!! شما میتونید PEACE WALKER رو نصب کنید و همونطور که یادتونه با فشردن مربع - مثلث - دایره و ضربدر میتونستید دوربین رو حرکت بدید حالا با ریمپ کردنشون به انالوگ سمت چپ ویتا میونید تجربه بازی Peace Walker رو مثل بازیهای خوده ویتا کنید ! به علاوه که روشن کردن Biliner effect و کیفیت تصویر بهتر ویتا به شما اجازه بازی بهتر PEace walker هم میده !!!!
لیست بازی های PSP که تا الان امتخان کردم و کار کردن
Dissidia Final Fantasy 012 - GTA chinaTown Wars - GTA Liberty City Stories - GTA Vice Stories - GOW Chains Of Plympuse - GOW Ghost Of Sparta - MGA Portable OPS - MGS Peace Walker - Tactics Ogre - Disgaea Hour Of Darkness - Echoshift - The Warriors
اونهایی که نصب نشدن
Silent Hill Origins - Silent Hill SHattered MEmories - Echochrome - Twisted Metal - Monster Hunter Freedome Unite (ظاهرا از روی PS3 باید نصب بشه اما نمیدونم مشکل من چیه ! باید پاکش کنم دوباره نصب کنم) - SOCOm