هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اگه بازياش ارزون تر بودن يا زبونم لال هك بود يا ما سركار بوديم يا ps3 مون اريج نبود مشكلي ايجاد نميكرد و عالي بود ولي چه كنيم كه نه پول داريم نه هكه نه سركاريم نه ps3 مون هكه:d
اگه كسي بتونه از پس پول بازيهاي اريجش بر بياد عاليه ولي كسايي كه مثه ما هستن اصلا بهشون توصيه نميشه حداقل تا بعد عيد دست نگه داريد:d

فکر کنم همه اونایی که ویتا خریدن به این نتیجه رسیدن که اگر نمیخریدن هم چیز خاصی رو از دست نمیدادن !:d
به نظرم تازه بعد از 2 سال دیگه عناوین تاپ ـش میاد مثل Gow و GT ...
چون چیز الکی نمیدن به خورد ملت ....
البته اگر یکی بخواد یه کنسول دستی داشته باشه و همیشه همراهش باشه خیلی عالی ولی به خاطر قیمت ـش یکم مشکل ایجاد میکنه
من که به شخصه هر وقت یه Final Fantasy در حد Crisis Core براش اومد حاضرم هرچقدر هم باشه پاش بدم.

اگه هک بشه (که فک نمی کنم هک بشه) دیگه باید فاتحه آیندش رو خوند چونکه هیچ شرکت بازیسازی خوبی نمیاد این ریسکو بکنه و سرمایه گزاری بزرگی روی ویتا انجام بده در حالی که بازده مالی خوبی واسش نداره.

من شبا ویتا رو بزارم دانلود مشکلی براش پیش میاد؟
سلام دوسته عزيز،منم شبا ميزارم واسه دانلود و فك كنم همه شب ها دانلود كنن كه از حجم اينترنتشون كم نشه!!(بين ساعت ١ تا ٧)
و وقتي داره دانلود ميكنه چراغه ابي رنگش روشن ميشه وصفحه دستگاه هم بعد ١ دقيقه خاموش ميشه و وقتي دانلودش تموم شد چراغ ابي رنگ هم خاموش ميشه و دستگاه stand by ميشه ولي حواست باشه شارژش تموم نشه! (البته خودش دانلود رو تا جايي كه اينجام داده save ميكنه )ولي صب كه با هزار اميد خواستي بري بازي رو ببيني،ميبيني بايد چند ساعت هم صبر كني كه شارژ بشه

ریموت پلیم کار نمیکنه ارور میده یکی دقیقا بگه چی کنم؟؟!!خیلی نیازش دارم:((
اول باید از طریق اتصال usb ویتا رو تو ps3 رجیستر کنی. بعد از اینکه اجرا کردی برو تو قسمت ریموت پلی مال p3 رو اجرا کن. بعد ریموت پلی ویتا رو. البته یادت باشه وای فای ویتا باید روشن باشه. (شاید واسه مصرف باطری کمتر خاموش کردی قبلاً یادت رفته) .

سلام
الان ویتا بیشترین قیمتش چقدره و کجاست؟کم ترینش هم چقدره وکجاس؟

آقایون ویتا ویدیو با چه فرمت هایی رو میخونه؟
الان ارزون ترینش پاساژ لباف گیر میاد من خودم از اونجا گرفتم. گرون ترینشم مغازه دوستم تو کرج پاساژ میلاد. میده 3G رو 870.
فقط فرمت MP4 تا رزولوشن 720p.

من یه باندل ویتا گرفتم که هم رم 8 گیگ داره هم سیم کارت at&t ولی مثل اینکه لاکه و نمیشه از سیم کارت دیگه ای استفاده کرد.هنوز روشی واسه انلاکش نیومده؟
متاسفانه روشي براي انلاك كردن هنوز نيست . ممكنه سوني مدلهاي فكتوري انلاك رو عرضه كنه كه در صورتي كه عرضه بشه قاعدتا هكرها بهتر ميتونن از انلاك كردنش سر در بيارن.

من یه باندل ویتا گرفتم که هم رم 8 گیگ داره هم سیم کارت at&t ولی مثل اینکه لاکه و نمیشه از سیم کارت دیگه ای استفاده کرد.هنوز روشی واسه انلاکش نیومده؟

چرا من شنیدم سری 3G که برای ژاپن هستش انلاک فکتوری هست و با سیم کارت رایتل هم کار میکنه
ولی نمیدونم واقعا اینطوری هست یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or