ari67
کاربر سایت
سلام
آیا امکانش هست که ویتا مموری دیگه ای جواب بده یعنی مموریهای سونی رو ساپورت میکته یا فقط مموری خودش جواب میده؟
مموریش منحصر به فرده از نظر طراحی فیزیکی فقط با ویتا مچه و مموریهای دیگه سونی جواب نمیده
سلام
آیا امکانش هست که ویتا مموری دیگه ای جواب بده یعنی مموریهای سونی رو ساپورت میکته یا فقط مموری خودش جواب میده؟
سلام
سلام. با اساتید توپخانه بحث میکردیم که ram ویتا 64 گیگ دارند یا نه! یک سری شان میگفتند نداره یک سری میگفتند احتمالش هست. حالا شما میدانید نهایتش چقدر هست؟
برای استفاده از 3g لاک داره - بازی ها مهم نیست ! نسخه فیزیکی روی ویتا مهم نیست (Free Region ) هستسلام دوستان بازی های ویتا ریجن هاش چطوری ؟ چون می خوام بگم از آمریکا بیارن می خواستم ببینم میشه اینجا راحت واسش بازی بگیرم یا نه ؟
مرسی
(FAQ رو خوندم ریجن لاک داره) :d
این لاک ریجن 1 امکانش هست باز بشه حالا با فریمور جدید یا ....؟؟؟یا اینکه احتمالاش صفر هست؟
سیمکارت بخوره خوبیش تو استفاده از یه سری برنامه هاش هست مثل مپ و چت و ... وگرنه به درد آنلاین بازی کردن نمی خوره چون هم گرون میافته و هم اینکه پینگش مناسب نیس
من با gps دستگاه و وای فای از برنامه ی near استفاده کردم خیلی جالب بود
اتفاقا نزدیک خودم یکی پیدا کردم که با ویتا بازی میکنه:d
سلام دوستان من می خوام ps3 slim خودم رو با ویتا طاق بزنم به نظر شما ارزش داره ؟
به نظره من ارزش نداره ! با ps3 ويتا هم داشته باشي خوبه اما بخواي ps٣ رو بدي براي ويتا كلا نمي ارزهسلام دوستان من می خوام ps3 slim خودم رو با ویتا طاق بزنم به نظر شما ارزش داره ؟
خيراگر در حین شارژ کردن با ویتا بازی کنیم مشکلی برای باطریش به وجود میاد؟
سلام دوستان من می خوام ps3 slim خودم رو با ویتا طاق بزنم به نظر شما ارزش داره ؟
برا کسی که پول زیاد داشته باشه این طور نیست ولی در کل با حرفت موافقم.فکر کنم همه اونایی که ویتا خریدن به این نتیجه رسیدن که اگر نمیخریدن هم چیز خاصی رو از دست نمیدادن !:d
به نظرم تازه بعد از 2 سال دیگه عناوین تاپ ـش میاد مثل Gow و GT ...
چون چیز الکی نمیدن به خورد ملت ....
البته اگر یکی بخواد یه کنسول دستی داشته باشه و همیشه همراهش باشه خیلی عالی ولی به خاطر قیمت ـش یکم مشکل ایجاد میکنه