هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من الان ویتا رو به pc وصل کردم ولی نمیشه چیزی توش ریخت
چرا؟؟

شما از این لینک ++ CMA رو دانلود کن و نصب ، بعد تموم شدن نصب یه سری فولدر بندی در نظر میگیره برات که می تونی خودت جداگونه مشخص کنی ، اطلاعات موجود این پوشه ها مثل موزیک و ... رو ، بعد وصل شدن ویتا به سیستمت ، با Content Manager خود ویتا و انتخاب کپی اطلاعات از PC به ویتا ، می تونی هرچی بخوای توش بریزی .

//

30 ثانیه دکمه بالای رو (همون که برای خاموش و روشن شدن ) نگه دار بعدش از منوی ریکاوری بالا میاد ... اگر PS VITA بالا اومد که هیچ اگر هیچ بلایی نشد سرش بیاری Factory reset کن و بعدش هم حتما اپدیت کن

برای من که Freeze شده بود همین کار رو کردم درست شد . فقط یه سوال ، اگه خود ویتا بالا نیاد با نگه داشتن همین 30 ثانیه ، اصلا هیچی بالا نیاد چجوری باید Factory Reset کرد ؟؟

//

سلام دوستان،راهنمايي ميخواستم،
١:من ويتام رجين ١ هست،چه جور كارت psn بايد بگيرم؟رجين ١ باشه؟
٢:قيمت يه كارت ١٠٠ دلاري چنده و ٥٠ دلاري؟يه جايي كه قيمت خوب داشته باشه سراغ دارين؟
٣:اگه rayman و planet vs zombies رواز psn بخرم و بريزم رو رم دستگام (8gig) وبعدا رم ١٦ يا ٣٢ رو دستگاه بزارم،بازم اين دو تا بازي رو بايد بخرم!؟چجوري بايد انتقال بدم به اين رم جديد؟
ممنونم از راهنماييتون*

دوستان کسی نمیدونه که آپدیت 1.61 رو از کجا می تونم دانلود کنم؟ منظورم از طریق PC هستش تا بعد انتقالش بدم به ویتا. چون ویتا رو هر کاری کردم به مودم وایرلسم کانکت نشد و ارور میداد. ممنون میشم یکی راهنمایی کنه!

دوستان کسی نمیدونه که آپدیت 1.61 رو از کجا می تونم دانلود کنم؟ منظورم از طریق PC هستش تا بعد انتقالش بدم به ویتا. چون ویتا رو هر کاری کردم به مودم وایرلسم کانکت نشد و ارور میداد. ممنون میشم یکی راهنمایی کنه!
سلام دوسته عزيز،ماله منم خيلييييي سخت بعضي مواقع وصل ميشه يا اصلا وصل نميشه،كه بعدش كلا acces point رو از wifi ويتا delet ميكنم،بعدش خوده acces point رويه بار خاموش روشن ميكنم و ويتا رو هم خاموش روشن ميكنم،دوباره تو wifi يه سرچ ميكنم و acces point خودمو اتخاب ميكنم و دوباره پسوورد خودم رو ميدم و كانكت ميشم و كلي دانلود ميكنم(اينجوري ديگه مشگلي پيش نمياد تا اينكه دوباره wifi ويتا وصل نشه(متاسفانه كنسول لانچه و بايد منتظر موند تا با اپديت درست شه))
موفق باشين

٢:قيمت يه كارت ١٠٠ دلاري چنده و ٥٠ دلاري؟يه جايي كه قيمت خوب داشته باشه سراغ دارين؟
٣:اگه rayman و planet vs zombies رواز psn بخرم و بريزم رو رم دستگام (8gig) وبعدا رم ١٦ يا ٣٢ رو دستگاه بزارم،بازم اين دو تا بازي رو بايد بخرم!؟چجوري بايد انتقال بدم به اين رم جديد؟
ممنونم از راهنماييتون*
باید ریجن کارت psnبا ریجن اکانتت یکی باشه اصلا به ریجن دستگاه توجه نکن..اگه اکانتت ماله us هست کارت us بگیر;)
100 دلاری نداره و 50 دلاری هم حدود 105 تومن
شما بازی رو یک بار که بخری حتی اگه پاک بشه میتونی دوباره دانلود کنی نیازی نیس بخری در ضمن بازی رو که خریدی یه نسخه شو از طریق ویتا کپی کن رو pc یا ps3 که همیشه باشه که اگر رمت هم پر شد بتونی پاک کنی اونجوری رم 100 گیگ باید بخری:d

---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 PM ارسال شده بود ----------

فک کنم اگر ویتا رو با usb وصل کنی به pc بعد خود ویتا از طریق pc آپدیت میکنه
امتحان کن

ممنونم از راهنماييتون*

1 : شما اکانتی که داری مال هرجا باشه باید کارت PSN همون جا رو بخری . هیچ ربطی به ریجن دستگاه نداره .

2 : کارت 100 دلاری که نداریم ، هیچ . 50 و 20 هست . فروشگاه هم که DC هست و ++ . قیمت ها تقریبا خوبه .

3 : کلا هر چیزی که شما بخری می تونی توی PC یا PS3 ات ازش بک‌آپ بگیری . مشکلی برای دانلود مجدد روی دستگاه خودت نیست .

توی پی ام جواب دادم برهان جان .

//

برای من که Freeze شده بود همین کار رو کردم درست شد . فقط یه سوال ، اگه خود ویتا بالا نیاد با نگه داشتن همین 30 ثانیه ، اصلا هیچی بالا نیاد چجوری باید Factory Reset کرد ؟؟

//
فکر کنم اون در هر صورتی میاد ! اگر هم نیاد که نمیدونم ! شاید باید رفت سراغ گارنتی ...
یک سوال فنی دارم . بازی های PSOne رو میشه روی ویتا بازی کرد ؟؟ :-؟

//
سونی گفته برودی مثل PSP سازگار میکنه ویتا رو اما همنوز هم خبری نیست ! (شدنش حتمی هست اما تاریخ عرضه معلوم نیست)
مودم خودت رو یک بار ریست کن ... بعضی ها گفته بودن میشه ... اما اگر نشد Content manager رو دانلود کن و بعد از کانکت کردن ویتا به PC برو تو System و بعد Update و بعد بزن Update with pc

دوستان به نظرتون بین vita و ds3d کدوم بهتره میدونم هر دو سبک متفاوت دارن منظورم توی ایرانه از نظر قیمت و ...
بسته داره طرفداری کدوم بازیهاش رو بکنی .... البته الان در بازار جهانی 3ds قیمت بسیار خوبی داره و خیلی از خانواده ها هم میتونن بخرنش

دوستان فایلهای تصویری بافرمت divx چرا نمیشه رو ویتا ریخت؟؟؟
جالبه دموهایی که از psn دان کردم بعضیا رو میریزه بعضیا نمیریزه!! تازه همشون یه فرمتن!!

دوستان فایلهای تصویری بافرمت divx چرا نمیشه رو ویتا ریخت؟؟؟
جالبه دموهایی که از psn دان کردم بعضیا رو میریزه بعضیا نمیریزه!! تازه همشون یه فرمتن!!
من همه ی فایهای Mp4 که تا الان داشتم رو کپی کرده راحت به جز 1080 ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or