من از یه فروشنده امروز شنیدم که بازی های ویتا (اونایی که رو مموری عرضه میشن) فقط رو 2 تا دستگاه اجرا میشه و محدودیت داره. درسته؟
من که خواستم تست کنم اکانت ویتا رو عوض کردم بعد که خواستم برم تو آنچارتد گفت نمی تونین تو این بازی تروفی بگیرینمن از یه فروشنده امروز شنیدم که بازی های ویتا (اونایی که رو مموری عرضه میشن) فقط رو 2 تا دستگاه اجرا میشه و محدودیت داره. درسته؟
خب ویتا رو 30 ثانیه رو دکمه خاموش روشن نگهداری در هر شرایطی Hard Reset میشه و از منوی Recovery بالا میاد ... البته این مشکل فریز توی فریمور اخر ظاهرا حل شدهمنم psp دارم بعضی وقت ها اینجوری میشه. وایمیستم تا باتریش تموم شه.
خیر - اما بعدا اگر بخواین انلاین بزنین باید Pass رو از PSN بخرینمن از یه فروشنده امروز شنیدم که بازی های ویتا (اونایی که رو مموری عرضه میشن) فقط رو 2 تا دستگاه اجرا میشه و محدودیت داره. درسته؟
این رو میشه حل کرد ... دلیلش اینکه که بازی رو اول با اون اکانتی باز کردی که در اون لحظه sing in بودی ... اگر روی همون مموری به اکانت جدید وصل بشی و حتی روی یک ویتا جدید با همون مموری این اتفاق میفته ... راه حلشم هم delet کردن پروفایل کلی اون بازی از روی مموری هست ! اگر توجه موقعی که این مورد پیش میاد یک پیغام رو تصویر میاد که میگه چطوری این مشکل رو حل کنیمن که خواستم تست کنم اکانت ویتا رو عوض کردم بعد که خواستم برم تو آنچارتد گفت نمی تونین تو این بازی تروفی بگیرینبعد دوباره با اکانت اصلی رفته امبعید نیست یه همچین چیزای مثل محدودیت گرفتن تروفی سونی بزاره رو بازی هاش که ملت بازیه دست اول بخرن و به بازیه دست دوم تروفی نده
دوست عزیز هک PS VITA فعلا مشخص نیست .... تصب HB و ... همه و همه هنوز دلیلی برا هک اجرای بازی های کپی نمیشه .... در هر صورت فعلا خبری نیست و ممکنه ماهه اینده خبریهای بیاد و ممکنه مثل 3DS بشه و بعد از این همه مدت هم هک نشه و مجبور به خرید بازی های اوریج باشیدبه نظرتون هکش ممکنه چه قدر طول بکشه؟
من از اونایی نیستم که بخوام بیشتر از یدونه بازی اصل بخرم به نظرتون ارزش داره الان بگیرم؟
فعلا بازی های psp روش اجرا میشه؟
دوست عزیز قیمت بازیهای psp تو psn تو چه رنج قیمتیه؟دوست عزیز هک PS VITA فعلا مشخص نیست .... تصب HB و ... همه و همه هنوز دلیلی برا هک اجرای بازی های کپی نمیشه .... در هر صورت فعلا خبری نیست و ممکنه ماهه اینده خبریهای بیاد و ممکنه مثل 3DS بشه و بعد از این همه مدت هم هک نشه و مجبور به خرید بازی های اوریج باشید
به هر حال اگر به خاطره هک میخواید بخرید خبری نیستش و منبعی هم نیست که زمان احتمالیش رو بگه پس میتونید وایسید ببینید چی میشه ( ممکنه مثل 3ds هک نشه کلا ! و یا خیلی طول بکشه - )
ممکنه بعدا بتونن کاری کنن که خده اقل بازیهای PSP کپی اجرا بشه اما الان هنوز خبری نیست و شما بایستی بازیهای PSP رو اوریچ با اکانتنون از PSN بخرید.
Mp4 و تا رزوليشن 720p هم مياره ... منظورت فرمت بود ?فیلم رو با چه فرمون هایی پخش میکنه ؟
بسته به سال عرضه داره از قديميها حوالي 9.99تا 15.99 و بعضي ها ماله2009 اونطرفا 19.99 تا25.99 وسالهاي 2010 هم شايد يك عناوين خاصي تا 29.99 باشن و عناوين اخري هم به همون قيمت 35.99 تا39.99 البته ابن قيمت شامل رنج قيكتي psn در ريجنهاي au, eu, uk, us ميشه ( مقداري در قيمت باهم فرق دارن(دوست عزیز قیمت بازیهای psp تو psn تو چه رنج قیمتیه؟
سلام .اگه از یه مموری بیخودی و ارزون استفاده کنیم بازی ها سیو میشیه؟برای فیلم و آهنگ چطور؟