moj1370
کاربر سایت
اگه که دستگاه خاموش باشه چراغ قرمز که موقعه شارژ روشنه خاموش میشهدوستان از كجا بايد بفهميم باطري ويتا كاملا شارژ شده؟
و اگر دستگاه روشنه آیکون باطری شکل پر و ثابت میگیره وقتی داره شارژ میشه توش شکل جریان برقه:d
اگه که دستگاه خاموش باشه چراغ قرمز که موقعه شارژ روشنه خاموش میشهدوستان از كجا بايد بفهميم باطري ويتا كاملا شارژ شده؟
قبلا هم سونی گفته بوده دفترچه رو به صورت دیجیتالی میده .... منم فقط Ninja gaiden - Rayman دفترچه داره --- Lumines - BlazBlue - Uncharted ندارنیه سوال
بازی های شما دفترچه هم داره؟
آخه اونجور که من فهمیدم دفترچه بازی های ویتا دیجتالی رو خود مموری و تو دستگاه نشون داده میشه
ماله من که دفترچه نداشت آنچارتدم ریجن 1
رابط كاربريش كه فوق العادست و كاركردش بسيار سريع و خوبه ولی اين قضيه هنگ كردنش مربوط به فريمور های اوليست كه معمولا تو اوايل عرضه اكثر كنسول ها همچين مشكلی وجود داره و سونی در آينده اين مشكل رو رفع ميكنه...دوستان رابط کاربری ویتا چقدر نسبت به PSP پیشرفت کرده؟ اینطور که همه میگن خیلی مشکل داره که...
30 ثانیه دکمه بالای رو (همون که برای خاموش و روشن شدن ) نگه دار بعدش از منوی ریکاوری بالا میاد ... اگر PS VITA بالا اومد که هیچ اگر هیچ بلایی نشد سرش بیاری Factory reset کن و بعدش هم حتما اپدیت کندوستان من بعد از رد كردنه 7 خان رستم بلاخره ويتارو به ps3 وصل كردم اهنگو بازيو عكسو ........ بريزم كه ويتا جان هنگ نموده وصفحه اش سياه شده و اصلا بالا نميان چيكار كنم؟:d
كلا با اين ps3 مشكل داره از بس كه حسوده همش بهش حسوديش ميشه:d
من خودم تا الان مشکلی با هنگ نشداشتم اما بهتره ریست کنید تا بزازیر شارج تموم بشهخب دیشب منم به اولین مشکل برخوردم . بعد حدود چند ساعت بازی ، موقع وصل کردن شارژر ، دستگاه کلا قفل کرد ، بدون این که هیچ دکمه ای کار کنه یا هر چیز دیگه ای ، روی صفحه ی ورود رمز که آبی هست کلا قفلید ، منم خیلی محترمانه صبر کردم تا همون یه ذره شارژی که مونده بود خالی شه . الآن هم صحیح و سالم در خدمت شماست .
//
اپدیت 1.6 خیلی از هنگها رو حل کرده بود ... اونهایی هم که پیش میاد در طول زمان با عرضه اپدیتها حل خواهد شد !!! شما توجه کنید کنسول تازه لانچ شده و همیشه لانچ مشکلاتی رو داره که برطزف میکنن ... میتونی تا تابستون وایسیدوستان اگه اپديت جديد بياد ممكنه كه اين هنگ كردن ويتا درست شه؟اگه بخواد همش هنگ كنه من كه ديگه نميگيرم.
90 تا 120 اینا اونطور که بچه ها گفتن .... بهتره یه 8gb ممور بگیری و از PSN بخری .... ارزونتر در میادسلام به همگی الان قیمت بازی های ps vita در چه حدودیه ؟
مشکل اونچنانی نداره ! یکسری کمبود داره و باک و اتفاقا رابطه کاربری بسیار متناسب و تندی دارهدوستان رابط کاربری ویتا چقدر نسبت به PSP پیشرفت کرده؟ اینطور که همه میگن خیلی مشکل داره که...
یه سوال
بازی های شما دفترچه هم داره؟
آخه اونجور که من فهمیدم دفترچه بازی های ویتا دیجتالی رو خود مموری و تو دستگاه نشون داده میشه
ماله من که دفترچه نداشت آنچارتدم ریجن 1
دقیقا مال من هم انچارتدم ریجن 2هست و دفترچه نداره
---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 PM ارسال شده بود ----------
من الان ویتا رو به pc وصل کردم ولی نمیشه چیزی توش ریخت
چرا؟؟
یعنی ممکنه اپدیت جدید بیاد و درست شه؟من چند روز دیگه میخوام بگیرم