هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

تو استور ukیه سری فیلم بود ولی ارور میداد که برای شما در دسترس نیست هرکاری کردم نشد بگیرم
مشکل کجاست؟

فک کنم واسه دسترسی به فیلم ها و انیمه ها باید اکانت پلاس داشته باشین.

---------- نوشته در 09:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 AM ارسال شده بود ----------

دوستان آیا دسته PS3 به ویتا وصل میشه که بتونیم بازی کنیم؟

خیر نمیشه.بعد اگرم میشد دیگه هدف از تولید ویتا چی بود؟! دسته رو میزدی ps3 با سخت افزار قویتر از ویتا بازی میکردی دیگه;)

سلام دوستان
٢ تا سوال دارم
١:اينكه اگه من از store يه بازي بخرم و موقع دانلود كردن،بهو اينترنت قطع بشه،و بازي كامل دانلود نشه،بايد دوباره بخرم؟يا دوباره ادامه پيدا ميكنه؟
٢:من تونستم ويتا رو توسط ريموت به ps3وصل كنم و تصوير منوي ps3 رو بيارم تو ويتا،ولي هرچي سعي كردم نتونستم برم تو اون قسمت ويتا كه واسه فايل جا به جا كردنه،و هي بهم ارور ميداد كه نميتونه به ًps3 وصل شه!!اينجاشو بايد چي كار كنم؟ممنون*

ویتام هنگ کرده فقط چراغ play staion روشنه صفحه اش بالا نمیاد:((

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

چی کار کنم بازش کنم؟
یا راه دیگه ای هست؟

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

چی کار کنم بازش کنم؟
یا راه دیگه ای هست؟
مال من هم همینطوری شد با آپدیت بعدی درست میشه باید 30 ثانیه دکمه پاور رو نگه داری بعد روشن میشه

مال من هم همینطوری شد با آپدیت بعدی درست میشه باید 30 ثانیه دکمه پاور رو نگه داری بعد روشن میشه
اره درست شد

---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

ویتا چه فرمت فیلمیو پشتیبانی میکرد؟

---------- نوشته در 01:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

تاچ کنسول من بعضی اوقات عمل نمیکنه و من صفحه رو خاموش میکنم و دوباره میارم تا عمل کنه مشکل چیه؟

من اپدیت کردم ولی احساس میکنم کیفیت دوربینش اومده
واسه شما هم همینتوریه؟
این near چیه؟
عکس صفحه م رو چطوری عوض کنم؟

عکس و اهنگ رو هرپچه قدر سعی کردم نتونستم بریزم ؟ content manager هم ریختم
این ویدیو رو ببینین http://www.youtube.com/watch?v=197ue_8r_S0
من این کارو بکنم ممکنه بن بشمhttp://www.freepsnstorecodes.com/
کسی تست کرده؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه رم 4گیگ رو ویتام دارم که 3 تا گیم روشه.الان میخوام یه رم با ظرفیت بیشتر بگیرم و قبلی رو هم داشته باشم.آیا میشه این رم جدید رو هم با اون اکانت قبلیم مج کنم؟

دوستان من یه رم 4گیگ رو ویتام دارم که 3 تا گیم روشه.الان میخوام یه رم با ظرفیت بیشتر بگیرم و قبلی رو هم داشته باشم.آیا میشه این رم جدید رو هم با اون اکانت قبلیم مج کنم؟
به PC یا Ps3 وصل کن و Backup کامل بگیر بعد مموری جدید رو بزار و با همون اکانت Sing in بشو و بعد دوباره Backup رو منتقل کن روی مموری جدید (نباید مشکلی باشه تا اونجا که میدونم اما یه سرچی تو نت میکنم)
من اپدیت کردم ولی احساس میکنم کیفیت دوربینش اومده
واسه شما هم همینتوریه؟
این near چیه؟
عکس صفحه م رو چطوری عوض کنم؟

عکس و اهنگ رو هرپچه قدر سعی کردم نتونستم بریزم ؟ content manager هم ریختم
این ویدیو رو ببینین How To Get Free PSN Codes - YouTube
من این کارو بکنم ممکنه بن بشمFree PSN Codes! Limited Time Only!
کسی تست کرده؟؟
1. کیفیت دوربین فرقی نکرده برا من
2. Near به شما اجازه میده ببینید چه کسانی نزدیک شما ویتا دارن و امتیاز و بازیهایی که میکنن چیه ومیشه Game gift - Game goods رو برای دوستان بفرستید با دانلود کنید ... برای Near به اینترنت نیاز دارید
3.دستت رو روی تصویر چند لحظه نگه دار و بعدش روی مربع پایین سمت چپ کلیک کن
4.Content manager باید موزیک رو توی فایلی بریزید که توی Preference خوده Content manager تعریف شده
5. به اینا اطمینانی نیست
اره درست شد

---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

تاچ کنسول من بعضی اوقات عمل نمیکنه و من صفحه رو خاموش میکنم و دوباره میارم تا عمل کنه مشکل چیه؟
1. ویتا MP4 و تا 1280x720 پشتیبانی میکنه
2. این مورد رو تاچ رو اطلاعاتی که من دارم :
A. این یک مشکل نرم افزاری بوده که طی اپدیتها اونطور که User ها گزارش کردن حل شده ... شما 1.6 رو برای کنسول بریز و اپدیت کن .... یک Hard reset هم بکن (30 ثانیه دکمه خاموش روشن رو نگه دار)
B. بعضی ها این مشکل رو داشتن که Sony هم موقع لانچ عزرخواهی کرده بود از جمله عمل نکردن صفحه تاچ و یا جوابگویی نادرست صفحه تاچ که ظارها مشکلی سخت افزاری بوده و طبق پوشش گارانتی کنسول رو عوض کردن (من خودم دوستم صفحه ویتاش بعضی موقها طرف راست و پایینش کار نمیکرد و سونی عوضش کرد ) اما خوده سونی باید تستش کنه تا بفهمه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری
اگر مشکلت سخت افزاری که بد شانسی اوردی اگر نرم افزاری طی اپدیت باید حل بشه و یا خواهد شد

چی کار کنم بازش کنم؟
یا راه دیگه ای هست؟
همونطور که دوستمون گفتم ریست کن و یادت باشه حتما حتما فریمور رو اپدیت کنی
سلام دوستان
٢ تا سوال دارم
١:اينكه اگه من از store يه بازي بخرم و موقع دانلود كردن،بهو اينترنت قطع بشه،و بازي كامل دانلود نشه،بايد دوباره بخرم؟يا دوباره ادامه پيدا ميكنه؟
٢:من تونستم ويتا رو توسط ريموت به ps3وصل كنم و تصوير منوي ps3 رو بيارم تو ويتا،ولي هرچي سعي كردم نتونستم برم تو اون قسمت ويتا كه واسه فايل جا به جا كردنه،و هي بهم ارور ميداد كه نميتونه به ًps3 وصل شه!!اينجاشو بايد چي كار كنم؟ممنون*
1. ادامه پیدا میکنه .. مشکلی نیست
2.PS3 باید Version 4 به بالا باشه ... و فریمور ویتا هم اپدیت کن اگر مشکل پابرجا بود یک سری به PC برن !

جطوری عکس اکاتم رو عوض کنم؟
بهترین بازی برای انلاین چیه؟
1. برید توی Setting بعدش هم Playstation Network و بعد هم Account information و بعد هم روی ایکن اواتار کلیک کنید
2. والا سلیقه ای هست اما Fifa برای Sport - بازی MotorStorm RC و Wipeout 2048 برای Racing که البته این Motorstorm RC زیاد جالب نبود و برای اکشن هم Unite 13

1. برید توی Setting بعدش هم Playstation Network و بعد هم Account information و بعد هم روی ایکن اواتار کلیک کنید
2. والا سلیقه ای هست اما Fifa برای Sport - بازی MotorStorm RC و Wipeout 2048 برای Racing که البته این Motorstorm RC زیاد جالب نبود و برای اکشن هم Unite 13

سلام داداش من میخوام به خاطر فیفا آنلاین ویتا بگیرم ارزش داره به نظرت ؟ مثل آنلاین فیفا 12 فاز میده یا نه

سلام داداش من میخوام به خاطر فیفا آنلاین ویتا بگیرم ارزش داره به نظرت ؟ مثل آنلاین فیفا 12 فاز میده یا نه
اصولا فرقی با FIFA 012 نداره اما کنترل تاچش جالب نیست و یک سری مواردی که در بهتر شدن gameplay توی FIFA 012 کمک کرده بود ظارها توش نیست ( تو Review ها گفتن ) انلاینش هم باید جالب باشه - تو تاپیک خودش یا بازی ها بپرسی دوستان بازیش رو دارن میتونن بهتر راهنمایت کنن

جطوری عکس اکاتم رو عوض کنم؟
بهترین بازی برای انلاین چیه؟
فعلا بازی آنلاین درست حسابی نیامده براش باید صبر کرد!!!
فیفا اومده که من دموش رو بازی کردم دیدم اصلا رو بازی کار نکردن و ea فقط خواسته از این عنوان پولی به جیب بزنه...باید صبر کرد تا فیفا 13 بیاد و ea یه نسخه درست حسابی واسه ویتا بسازه
unit 13 هم آنلاینش به صورت 2 نفره هستش...
فک کنم call of duty یا کیلزون بیان یه آنلاین تیمی درست حسابی داشته باشن:x
-----
فقط یه سوال فیفا کد آنلاین داره مثل نسخه ps3 آخه من تو جعبه اش کدی ندیدم!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or