Chainsaw1994
کاربر سایت
تاریخ تولید از روی این کد 6A از کجا میشه فهمید؟؟
سه ماه اول ٢٠١٦
تاریخ تولید از روی این کد 6A از کجا میشه فهمید؟؟
از سیم برق هم کشیدم بیرون.مشکل از چیه؟سه ماه اول ٢٠١٦
هنوز 2015 تموم نشدهیه سوال الان من tlou رو از psn خریدم . الان میشه ایدی رو بدم به یکی که وضعیت نتش خوبه بعد اون برای من با کنسول خودش دانلود کنه بعد من با کنسول خودم با همون ایدی بازی کنم؟
من ps3 ـم رجین 2 بود اینم 2 می گیرم با اجازه دوستان
فقط به عنوان سوال آخر اینکه تولید کی باشه خیلی اهمیت داره ؟ فرقی بین بازه های تولید هست ؟ ( مثلا سه ماهه دوم 2014 با q2 سال 2015 )
از لحاظ کیفیت ساخت انکه سفارش کجا باشه فرق داره ؟ امریکا چین .... ؟؟
داداش برا منم رو مخه.به سختی وصل میشه به سرور درحالی که پینگ حدود 160 دارم و تایم اوت هم ندارممن کلا نتونستم داخل بازی برم از وقتی که نصب کردم همینجوریه. چیکارش کنم؟![]()

معمولا کمپانی نمیاد به صورت رسمی بگه کدوم یکی از بازیش Out of print میرین ( به فرضه مثال ) ولی اصولا حتی تا سالها بعدهم نسخه هایه New ( باز نشده ) هنوز گیر میاد - D: طبیعتا به نقطه ای میرسه که بازی دیگه تولیدش متوقف بشه ولی زمانه دقیقش معلوم نیست . نمیدونم لیستی که دیدی Official هست یا نه.سلام به همه عزیزان
در یک جایی یک لیستی دیدم که توش نوشته بود این بازی ها(که gtav هم شامل بود) تا سال 2016 بصورت فیزیکی تولید میشن و بعد از اون دیگه خبری از نسخه فیزیکی این بازی ها نیست!
درسته عایا؟؟؟؟
حال به فرض مثل دیگه نسخه فیزیکی بازی gta v تولید نشه میتونیم از استور دانلود و به صورت دیجیتالی بازی کنیم؟
یعنی هرگز از استور حذف نمیشن عایا؟؟؟؟
ممنون میشم به پرسش های عایا من جواب بدید:d
سلام عزیزسلام دوستان عزیز من ب محیط psnاشنایی ندارم و الان دارم میگردم توووش سوالاتی ک داشتتم اینه ک چطوری اکانت بخرم و بتونم بازی رو دیجیتالی هم بخرم هم دانلود کنم(دانلود ک مشخصه)واینکه الان پیشنهاد های رایگان freeدر پلی استور برای مثال درایو کلاب رو زده freeجریانش چیه؟بعید میدونم بازیش 15گیگ باشه...یعنی این بازی رایگان شده برای مدتی؟
تا 14 روز. بعد باید یه اکانت دیگه بسازی 14 روز فعال کنی و بازی رو اضافه کنی دوباره تو Lib. حدودا 3 تا 14 روز میشه از بازیهایه یه ماه استفاده کنی D:دوستان اگه روی اکانت پلاس 14 روزه ی رایگان ژاپن بازی رو دانلود کنم تا 14 روزی که پلاس دارم میشه باهاش بازی کرد یا میمونه تو دستگاه؟؟؟
راهی هست که بازی رایگان بگیریم کلا به جز این؟؟
ممنون
سلام عزیزسلام خدمت دوستان من تازه عضور این انجمن شدم.و خیلی خوشحالم در کنار شما هستم.من تازگیا یه ps4 گرفتم.اولا قشنگ کار میکرد.ولی دیشب دستگاه رو خاموش کردم صبح پا شدم دیدم دستگاه رفته رست مود.من یادمه کامل خاموش کردم.ولی صبح دیدم دستگا رو رست کود و دی وی دی توشرو ایجکت کرده.دوباره خاموش کردم بعد چند ساعت دوباره خود به خود رغت رو رست مود و دی وی دی رو داد بیرون.بدونه اینکه من دستگاه رو روشن کنم.مشکل از کجاست؟
سیم هم کشیدی هیچ گونه تفاوتی نکرد ؟دوستان.امروز با یه مشکل عجیب روبرو شدم.
بازیو که میذارم داخل ps4 , وقتی میرم داخل بازی تو همون منوی لودینگ اول میمونه و جلو نمیره دیگه.بعد میخوام دیسک رو بیرون بیارم بازم بیرون نمیاره.با 2 تا بازی تست کردم.مرتال کمبت توی همون منو گیر میکنه.لست آو آس هم میره توی بازی ولی دیسک بیرون نمیاد.حتما باید restart کنم تا بیرون بیاداز سیم برق هم کشیدم بیرون.مشکل از چیه؟
سلام .دوستان من کنسولم رو فروختم یدونه یترا گرفتم.
بعد من اکانت psn که رو کنسول قبلی داشتم میزنم سینگ میشه بعد میخوام کنسول دو خاموش کنم دوتا گزینه میاد اولیش برای سیو تروفی و غیره هست که من میزنم یکیش درمورد پلاس هست و بعدی هم کپی تو usb و آخری هم دلیت هست!
گزینه پایین رو میزنی که بعدا منظورش هست کنسول خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم اکانتم پریده و دوباره باید سینگ کنم و مثلا الان که بلاد بورن بازی میکنم سیوام همه پاک شده و همه چی پریده!!
چیکار کنم؟
مرسی