هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.بنده فردا میخوام کنسولو تهیه کنم چندتا سوال دارم.
1.موقع خرید چه نکاتی رو رعایت کنم که فروشنده ی عزیز کنسول دست دوم نندازه بهم؟:دی
2. درمورد بازی اگه بخوام آک بخرم از کحا بفهمم باز دست دوم نمیده بهم؟
3.موقع ساختن اکانت باید نکته خاصی رو رعایت کنم؟مثلا ریجن یا کشور انتخاب کردن مهمه؟
فعلا همینا. خیلی ممنون.

بین مراحل سنگین بازی (از لحاظ گرافیکی) بودم که سوختم و بازی ام هنگ کرد و صفحه سیاه شد! نه دسته کار میکرد نه دستگاه!
چند لحظه ام صبر کردم و اتفاق خاصی نیافتاد تا اینکه مجبور شدم از برق بکشم!
موقع روشن شدن هم کلی پیغام اومد تا دوباره بالا بیاد

حالا بازم اینطور شه خطریه؟

بین مراحل سنگین بازی (از لحاظ گرافیکی) بودم که سوختم و بازی ام هنگ کرد و صفحه سیاه شد! نه دسته کار میکرد نه دستگاه!

دوست عزیز فضایی که دستگاه رو قرار دادید باز هست؟ چون دستگاه باید از هر طرف تقریباً 10 سانتی متر ازاد باشه.

یعنی با خوده کلید لمسی کنسول خاموش نمیشد?

آخرین ویرایش:

معمولا از اين كرشها پيش نمايد ولي اگر به مشكله خاصي بر نخوردي جايه نگراني نيست زياد

سلام دوستان.بنده فردا میخوام کنسولو تهیه کنم چندتا سوال دارم.
1.موقع خرید چه نکاتی رو رعایت کنم که فروشنده ی عزیز کنسول دست دوم نندازه بهم؟:دی
2. درمورد بازی اگه بخوام آک بخرم از کحا بفهمم باز دست دوم نمیده بهم؟
3.موقع ساختن اکانت باید نکته خاصی رو رعایت کنم؟مثلا ریجن یا کشور انتخاب کردن مهمه؟
فعلا همینا. خیلی ممنون.

سلام
تغريبا به همه چيز . اصل اينكه دستگاه روشن بشه و كار كنه و مشكلي نباشه - در صورته امكان ميتوني مهلت تست هم بگيري
تغريبا نميشه فهميد چون همه بازيا لزوما sealed شده ممكنه رو بستشون اون نواره sony نباشه ولي بازي استفاده نشده مثلا كدهاشم استفاده نشده
مهمه چون برايه نصب dlc ريجن اكانت و بازي بايد يكي باشه - اكثرا بچه ها ريجن 2-1 دارن و در ضمن تاريخ تولد هم كه ميزني يه جايي يادداشت كن كه يادت نره

سلام

قصد خرید کنسول برای یک نوجوان 14 ساله داریم
شنیدیم که ایکس باکس وان خیلی درگیر آپدیت و اینترنت و دردسرهای زیادیه که کلافه کننده هستش
میخواستم بپرسم این آپدیت ها اجباریه ؟ نمیشه بدون اتصال به اینترنت و آفلاین راحت بازی کرد ؟ حتما باید دائم از اینترنت و آپدیت برای بازی استفاده کرد ؟
اگر نخایم از xbox live استفاده کنیم تکلیف چیه ؟

چون شدیدا بین دو گزینه xbox one , ps4 موندیم !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید یا به پست راهنمایی ارجاع بدید

ممنون از پاسختون.
اکانت ر از کسی دیگه گرفتم،مشکلی نداره پرمیومش کنم.
اگر اکانت کاملا در اختیار شما قرار گرفته یعنی اکبند مال شماست که مشکلی از بابت پریماری کردن وجود نداره۰ اما اگر از این اکانتهای ظرفیت از نوع ۳ باشه نمیشه پریماری کرد تا اونجایی که می دونم۰
بازم دوستان دیگه راهنمایی کنن بهتره در این مورد۰

دوستان هدفون گلد بهتره یا پالس؟ میشه به صورت مقایسه جواب بدین ممنون
برایه بازی جفت جواب میدن
Gold فک کنم خوب باشه یه سری بچه ها گرفتن

سلام

قصد خرید کنسول برای یک نوجوان 14 ساله داریم
شنیدیم که ایکس باکس وان خیلی درگیر آپدیت و اینترنت و دردسرهای زیادیه که کلافه کننده هستش
میخواستم بپرسم این آپدیت ها اجباریه ؟ نمیشه بدون اتصال به اینترنت و آفلاین راحت بازی کرد ؟ حتما باید دائم از اینترنت و آپدیت برای بازی استفاده کرد ؟
اگر نخایم از xbox live استفاده کنیم تکلیف چیه ؟

چون شدیدا بین دو گزینه xbox one , ps4 موندیم !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید یا به پست راهنمایی ارجاع بدید

نسل حاضر کلا درگیره اپدیت هست و این قضیه به کنسولهone فقط محدود نمیشه.
xlive - psn جفت امکاناته جالبی دارن که میتونی استفاده کنی ولی خب لزوما اجباری نیست ولی به هر حال یک دفعه به منظوره ساخت اکانت باید به psn وصل بشی.
نیاز به وصل بودن به نت در همه حالت برایه بازی کردن هم نیست.
اپدیت هم اگر بخواین میتونید انجام بدید. اصولا بازیا یه سریشون به اپدیت نیاز دارن که بهتر اجرا بشن . حالا این اپدیتا ممکنه 100 مگ باشن ممکنه 10 گیگ هم باشن ! بسته به بازی داره.

ممنون از پاسختون.
اکانت ر از کسی دیگه گرفتم،مشکلی نداره پرمیومش کنم.
به علاوه چیزی که K ane گفت. اگر اکانت مثلا ماله دوستت هست و اون primary کرده شما نمیتونی این کار رو انجام بدی . primary فقط یک کنسول میتونه باشه .اون باید غیر فعال کنه تا شما بتونی فعال کنی .

دوستان من تازه PS4 گرفتم چند تا سوال جزئی دارم :دی

1. این که دستگاه رو Primary کردم چه فایده ای برای اکانت داره؟ یعنی مزایاش چیاست؟
2. با یه مودم وای فای، لپتاپ و PS4 چجوری اکانت کاهش پینگ رو با PS4 ست کنم! PS4 با کابل LAN به اینترنت وصل و لپ تاپ با وای فای؟ سایت گاد پینگ یه آموزش گذاشته که مبهمه!
3. اگه یه بازی رو کلا از روی کنسول پاک کنم تروفی هام که نمیپره؟
4. اکانتم ریجن 1 هست و بازی TLOU رو ریجن 2 دارم! امکانش نیس بشه DLC ها رو دانلود کرد؟
5. بازی آنلاین با چه پینگی جواب میده؟
6. این که از ایران وصل میشیم به PSN هیچ احتمالی هست اکانت بن بشه یهویی؟

دوستان من تازه PS4 گرفتم چند تا سوال جزئی دارم :دی

1. این که دستگاه رو Primary کردم چه فایده ای برای اکانت داره؟ یعنی مزایاش چیاست؟
2. با یه مودم وای فای، لپتاپ و PS4 چجوری اکانت کاهش پینگ رو با PS4 ست کنم! PS4 با کابل LAN به اینترنت وصل و لپ تاپ با وای فای؟ سایت گاد پینگ یه آموزش گذاشته که مبهمه!
3. اگه یه بازی رو کلا از روی کنسول پاک کنم تروفی هام که نمیپره؟
4. اکانتم ریجن 1 هست و بازی TLOU رو ریجن 2 دارم! امکانش نیس بشه DLC ها رو دانلود کرد؟
5. بازی آنلاین با چه پینگی جواب میده؟
6. این که از ایران وصل میشیم به PSN هیچ احتمالی هست اکانت بن بشه یهویی؟

1-وقتی یک اکانت Primary میشه همه امکاناتی که روی اون اکات وجود داره میتونه روی بقیه اکانت های روی همان کنسول استفاده بشه مثلا روی اکانت 1 شما بازی خریدی و Primary کردی حالا اون بازی روری اکانت 2 هم قابل بازی هست
2-اولا فرقی نمیکنه کنسول یا لپ تاپ رو با چی به نت وصل کنی ،دوم این راه حل انتقال نت از pc به کنسول ، شما فقط کافیه وقتی نت از pc به کنسول وصل کردی اکانت کاهش پینگ رو روشن کنی http://forum.bazicenter.com/thread89356/
3-پاک نمیشه
4-در این حالت شما باید داخل کنسول اکانت ریجن 2 بسازید بعد برید توی اکانت ریجن 2 بازی رو اجرا کنی تا آپدیت ریجن 2 که همراه DLC ها هست رو دانلود کنید
5-بستگی به بازیت داره ، به طور معمول بین 200 و 300 با کمترین Time out
6-حداقل 8 ساله ملت تو ایران به PSN وصل میشن از این خبرا نیست

دوست عزیز فضایی که دستگاه رو قرار دادید باز هست؟ چون دستگاه باید از هر طرف تقریباً 10 سانتی متر ازاد باشه.

یعنی با خوده کلید لمسی کنسول خاموش نمیشد?
آره بازه، از عقب 20 سانت از پهلو هم یکی دو متر
نه هیچ کلیدی کار نمیکرد
خودم فکر میکنم بخاطر گرمای هوا باشه

سلام دوستان
من میخوام بزودی یک ps4 بگیرم از مغازه نزدیک مون سوال کردم گفت ps4 500gb میده 1/280/000 و ps4 1tb رو میداد 1/400/000 حالا سوالم اینه که بجز 500 گیگ بیشتر دیگه چه فرقی با مدل معمولی داره؟!
راستی شنیدم اگر مدل 500gb رو هاردش رو ارتقا بدم کندی برا سیستم دستگاه وجود میاد ایا صحت داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or