SHAYAN1999
کاربر سایت
نه میدونمنه عزیز باید آخزیت آپدیت رو داشته باشید نمیشه
تا حالا دوبار ابدیت رو کامل دانلود کردم تا برای ابدیت جدید از کنسول دانلود کنم ولی میره از اول
نه میدونمنه عزیز باید آخزیت آپدیت رو داشته باشید نمیشه
منظورت از ظرفیت 1 چیه؟در مورد بازی دیجیتالی اگر ظرفیت ۱ رو داشته بشید نباید آنلاین بشید ۰ چون به محض آنلاین شدن بازی قفل میشه
در مورد اپدیت ها هم خیر ۰ شما بدون اتصال به اینترنت بازی کنید اپدیت نیاز نیست۰
دوستان راحت بازي ميكينن شما سيزن رو و كلا انلاين و پي اس ان مثه لايو وان نيست؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

نه میدونم
تا حالا دوبار ابدیت رو کامل دانلود کردم تا برای ابدیت جدید از کنسول دانلود کنم ولی میره از اول

دوستانی که فیفا آنلاین بازی میکنن.یه سوال دارم.امروز دو تا حریف همیچن درخواستی اول بازی فرستادن.خب دلیلش به احتمال خیلی زیاد میتونه روون نبودن بازی باشه.اما میخوام بدونم اگه منم بخوام این درخواستو بفرستم چطوریه؟
بعضی مواقع اینقده بازی گیر داره که نمیشه بازی کرد.یا باید قید بازیو بزنی و 3-0 بشی یا تا آخر با تیک زیاد بازی کنی.یه راهنمایی بکنین.دمتون گرم
![]()
دوستان راحت بازي ميكينن شما سيزن رو و كلا انلاين و پي اس ان مثه لايو وان نيست؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ظرفیتی هستش ک فقط میشه باش آفلاین بازی کرد و پایدارم نیست.و قیمتش هم حدودا 20 - 30 تومن هست.منظورت از ظرفیت 1 چیه؟
2هفته ای میشه برا منم میاد این ارور البته رو بازی فیفا15.یهو وسط بازی دیس میشه و بازنده میشمسلام دوستان، نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی خب ببخشید همینجا میگم. من بتلفیلد هاردلاینو که نصب میکنم هر چقدر روی مولتی پلیر میزنم این ارورو میاره. نتم 2 مگه، پلاس هم دارم. مشکل کجاست؟
![]()

دوستان پیشنهاد میدید که چه رجینی بخرم؟ اکثر مشکل رجین ها کجاس؟ رجین ۳ که از همه ارزونتره هیچ مشکل خاصی که نداره؟
یعنی هیچ فرقی ندارن؟ قضیه ریجن بازیها چیه؟ میشه بازیهای ریجنای مختلف رو تو کنسول ریجنای مختلف بازی کرد؟ بهترین ریجن ۱ هست یا ۲ یا ۳؟درکل هیچ فرقی ندارن.فقط ارزون تر و گرون تر بودنشون بخاطر هزینه وارد شدنشون به کشوره.
البته رجین 3 دکمه دایره به جای ضربدر استفاده میشه.
)داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم 
ویچر رو روی مانیتور بزنسلام . رفقا شرمنده کسی اینجا ویچر رو تجربه کرده؟. من تا الان روی tv بازی میکردم بخاطر اینکه گفتن بازی زیاد صحنه ( بد)داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم
رو تی وی بازی کنم بعضا خانواده هستن رفتم یه مبدل گرفتم برای مانیتورم رو اون بازی کنم اما راستش tv اصن یه چیز دیگست کیفیت توپ بزرگ اما رو مانیتور یکم کیفیت مات شده ( کیفیت 1080 میفرسته به مانیتور و معمولا مانیتور ها ی که 768p هستن 1080 رو یکم مات نشون میدن و شفافیت کامل ندارن )
خلاصه خواستم بدونم میشه روی tv بزنم بازی رو یا نه نظرتون چیه![]()