هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در مورد بازی دیجیتالی اگر ظرفیت ۱ رو داشته بشید نباید آنلاین بشید ۰ چون به محض آنلاین شدن بازی قفل میشه
در مورد اپدیت ها هم خیر ۰ شما بدون اتصال به اینترنت بازی کنید اپدیت نیاز نیست۰
منظورت از ظرفیت 1 چیه؟

دوستان راحت بازي ميكينن شما سيزن رو و كلا انلاين و پي اس ان مثه لايو وان نيست؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

منظورت رو نمیفهمم...سیزن چیه؟
حالا گیرم منظور از سیزن رو فهمیده باشم این جمله یعنی چی ؟ " و كلا انلاين و پي اس ان مثه لايو وان نيست؟ " خودت چجوری میخونیش؟

دوستانی که فیفا آنلاین بازی میکنن.یه سوال دارم.امروز دو تا حریف همیچن درخواستی اول بازی فرستادن.خب دلیلش به احتمال خیلی زیاد میتونه روون نبودن بازی باشه.اما میخوام بدونم اگه منم بخوام این درخواستو بفرستم چطوریه؟
بعضی مواقع اینقده بازی گیر داره که نمیشه بازی کرد.یا باید قید بازیو بزنی و 3-0 بشی یا تا آخر با تیک زیاد بازی کنی.یه راهنمایی بکنین.دمتون گرم

نه میدونم
تا حالا دوبار ابدیت رو کامل دانلود کردم تا برای ابدیت جدید از کنسول دانلود کنم ولی میره از اول

واسه من هم در مورد drive club همچین مشکلی پیش اومده بود.
اول اینکه بعد از اینکه آپدیت رو نصب کردی ...تو کنسول آیکون ش رو پاک نکن و برای اولین دفعه بعد از آپدیت از روی همون اجرا کن و یه دور تو بازی بزن.
دوم هم اصلا آیکون ش رو پاک نکن (منظور از آیکون همونی که تو قسمت downloads پر میشه و بعد از نصب مینویسه installed )

سلام دوستان، نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی خب ببخشید همینجا میگم. من بتلفیلد هاردلاینو که نصب میکنم هر چقدر روی مولتی پلیر میزنم این ارورو میاره. نتم 2 مگه، پلاس هم دارم. مشکل کجاست؟ :|

xka7ab89bifg5mz906j1.jpg

دوستانی که فیفا آنلاین بازی میکنن.یه سوال دارم.امروز دو تا حریف همیچن درخواستی اول بازی فرستادن.خب دلیلش به احتمال خیلی زیاد میتونه روون نبودن بازی باشه.اما میخوام بدونم اگه منم بخوام این درخواستو بفرستم چطوریه؟
بعضی مواقع اینقده بازی گیر داره که نمیشه بازی کرد.یا باید قید بازیو بزنی و 3-0 بشی یا تا آخر با تیک زیاد بازی کنی.یه راهنمایی بکنین.دمتون گرم

سلام بر داداش. کنار گزینه خروج از بازی یه گزینه دیگه هم هست که کلیتش اینه که هر دو طرف توافق کنید از بازی بیرون بیاید و نتیجه ای ثبت نشه

البته این گزینه فقط تا نزدیک های ده دقیقه اول بازی و همچنین در شرایطی که هر دو طرف تا ده دقیقه اول گلی نزده باشن فعال هستش

- - -ویرایش - - -

دوستان راحت بازي ميكينن شما سيزن رو و كلا انلاين و پي اس ان مثه لايو وان نيست؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام داداش. اگه منظورت از سیزن همون آنلاین فیفا هستش که من مشکلی در این مورد ندارم.

در مورد سوال دومتم فرقی خاصی ندارن و با هر دو تاشون شرایط آنلاین بازی کردن مثل همه و فقط خدمات دهی دو شبکه با هم فرق میکنه.

سلام دوستان، نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی خب ببخشید همینجا میگم. من بتلفیلد هاردلاینو که نصب میکنم هر چقدر روی مولتی پلیر میزنم این ارورو میاره. نتم 2 مگه، پلاس هم دارم. مشکل کجاست؟ :|

xka7ab89bifg5mz906j1.jpg
2هفته ای میشه برا منم میاد این ارور البته رو بازی فیفا15.یهو وسط بازی دیس میشه و بازنده میشم :-s
===============
دوستان یه درایور کلاب ظرفیت 3 دارم میخوام بفروشم.از روی کنسول باید ساین اوت کنم تا خریدار جدید بتونه استفاده کنه یا باید دِلیتش کنم؟

دوستان پیشنهاد میدید که چه رجینی بخرم؟ اکثر مشکل رجین ها کجاس؟ رجین ۳ که از همه ارزونتره هیچ مشکل خاصی که نداره؟
درکل هیچ فرقی ندارن.فقط ارزون تر و گرون تر بودنشون بخاطر هزینه وارد شدنشون به کشوره.
البته رجین 3 دکمه دایره به جای ضربدر استفاده میشه.

درکل هیچ فرقی ندارن.فقط ارزون تر و گرون تر بودنشون بخاطر هزینه وارد شدنشون به کشوره.
البته رجین 3 دکمه دایره به جای ضربدر استفاده میشه.
یعنی هیچ فرقی ندارن؟ قضیه ریجن بازیها چیه؟ میشه بازیهای ریجنای مختلف رو تو کنسول ریجنای مختلف بازی کرد؟ بهترین ریجن ۱ هست یا ۲ یا ۳؟

سلام . رفقا شرمنده کسی اینجا ویچر رو تجربه کرده؟. من تا الان روی tv بازی میکردم بخاطر اینکه گفتن بازی زیاد صحنه ( بد :"> )داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم
رو تی وی بازی کنم بعضا خانواده هستن رفتم یه مبدل گرفتم برای مانیتورم رو اون بازی کنم اما راستش tv اصن یه چیز دیگست کیفیت توپ بزرگ اما رو مانیتور یکم کیفیت مات شده ( کیفیت 1080 میفرسته به مانیتور و معمولا مانیتور ها ی که 768p هستن 1080 رو یکم مات نشون میدن و شفافیت کامل ندارن )
خلاصه خواستم بدونم میشه روی tv بزنم بازی رو یا نه نظرتون چیه :-/

سلام . رفقا شرمنده کسی اینجا ویچر رو تجربه کرده؟. من تا الان روی tv بازی میکردم بخاطر اینکه گفتن بازی زیاد صحنه ( بد :"> )داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم
رو تی وی بازی کنم بعضا خانواده هستن رفتم یه مبدل گرفتم برای مانیتورم رو اون بازی کنم اما راستش tv اصن یه چیز دیگست کیفیت توپ بزرگ اما رو مانیتور یکم کیفیت مات شده ( کیفیت 1080 میفرسته به مانیتور و معمولا مانیتور ها ی که 768p هستن 1080 رو یکم مات نشون میدن و شفافیت کامل ندارن )
خلاصه خواستم بدونم میشه روی tv بزنم بازی رو یا نه نظرتون چیه :-/
ویچر رو روی مانیتور بزن
من که به شخصه 3 4 بازی مخ ینیفیر رو زدم یکی دوباری هم به تریس نظر داشتم بازی هم کلا یهویی از اونجا ها شروع میشه پس بهتره رو مانیتور بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or