i-safe
کاربر سایت
دوست عزیز آپدیت های قدیمی عملا بی مصرف هستن حجم خودتون رو الکی هدر ندید آخرین آپدیت شامل آپدیت های قدیمی هم میشهنه میدونم
تا حالا دوبار ابدیت رو کامل دانلود کردم تا برای ابدیت جدید از کنسول دانلود کنم ولی میره از اول
دوست عزیز آپدیت های قدیمی عملا بی مصرف هستن حجم خودتون رو الکی هدر ندید آخرین آپدیت شامل آپدیت های قدیمی هم میشهنه میدونم
تا حالا دوبار ابدیت رو کامل دانلود کردم تا برای ابدیت جدید از کنسول دانلود کنم ولی میره از اول
میگن که ریجن 2 سانسور شدس حالا نمیدونم واقعا اینطوره یا نه.سلام . رفقا شرمنده کسی اینجا ویچر رو تجربه کرده؟. من تا الان روی tv بازی میکردم بخاطر اینکه گفتن بازی زیاد صحنه ( بد)داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم
رو تی وی بازی کنم بعضا خانواده هستن رفتم یه مبدل گرفتم برای مانیتورم رو اون بازی کنم اما راستش tv اصن یه چیز دیگست کیفیت توپ بزرگ اما رو مانیتور یکم کیفیت مات شده ( کیفیت 1080 میفرسته به مانیتور و معمولا مانیتور ها ی که 768p هستن 1080 رو یکم مات نشون میدن و شفافیت کامل ندارن )
خلاصه خواستم بدونم میشه روی tv بزنم بازی رو یا نه نظرتون چیه![]()
اره هیچ فرقی ندارن.یعنی هیچ فرقی ندارن؟ قضیه ریجن بازیها چیه؟ میشه بازیهای ریجنای مختلف رو تو کنسول ریجنای مختلف بازی کرد؟ بهترین ریجن ۱ هست یا ۲ یا ۳؟
ویچر ماموریت صحنه دار نداره هر چی هست فیلم هستن که میتونی اسکیپ کنیسلام . رفقا شرمنده کسی اینجا ویچر رو تجربه کرده؟. من تا الان روی tv بازی میکردم بخاطر اینکه گفتن بازی زیاد صحنه ( بد)داره اگه درست گفته باشن منم که نمیتونم
رو تی وی بازی کنم بعضا خانواده هستن رفتم یه مبدل گرفتم برای مانیتورم رو اون بازی کنم اما راستش tv اصن یه چیز دیگست کیفیت توپ بزرگ اما رو مانیتور یکم کیفیت مات شده ( کیفیت 1080 میفرسته به مانیتور و معمولا مانیتور ها ی که 768p هستن 1080 رو یکم مات نشون میدن و شفافیت کامل ندارن )
خلاصه خواستم بدونم میشه روی tv بزنم بازی رو یا نه نظرتون چیه![]()
هم باید ساین اوت کنی و هم دیلیت2هفته ای میشه برا منم میاد این ارور البته رو بازی فیفا15.یهو وسط بازی دیس میشه و بازنده میشم
===============
دوستان یه درایور کلاب ظرفیت 3 دارم میخوام بفروشم.از روی کنسول باید ساین اوت کنم تا خریدار جدید بتونه استفاده کنه یا باید دِلیتش کنم؟
ممنون . یکی از دوستان نظر متفاوتی داره یهویی میره :d ایا ؟ و اینکه شاید یه زمانی برای لودینگ بخواد تا رد کنیویچر ماموریت صحنه دار نداره هر چی هست فیلم هستن که میتونی اسکیپ کنی
. چیکارکنم دیگه لامذهب#
سلام
دوستان ببخشید.
من زمانی که اکانت برای خودم ساختم کشور رو امریکا زدم انگاری!ولی الان اگه آیدی من رو داخل پروفایلم نگاه کنید پرچم بریتانیا هست روش!ولی تو استور رو هر بازی میزنم رده سنی رو مثل ریجن 1 زده M مثل ریجن 2 نزده 18 مثلا.
من میخواستم اکانتم ریجن1 باشه الان این 2 هست؟
من کلا نتونستم داخل بازی برم از وقتی که نصب کردم همینجوریه. چیکارش کنم؟2هفته ای میشه برا منم میاد این ارور البته رو بازی فیفا15.یهو وسط بازی دیس میشه و بازنده میشم
===============
دوستان یه درایور کلاب ظرفیت 3 دارم میخوام بفروشم.از روی کنسول باید ساین اوت کنم تا خریدار جدید بتونه استفاده کنه یا باید دِلیتش کنم؟

رو یکی از بازیهایه پلاست option بزن بخشه Info نوشته days remaining > همچنین از بخشه services تاریخ انقضاش رو میزنهآقا از کجا بفهمیم چقدر از پلاس مونده؟
جدیدآ احساس میکنم کنسول کند شد ولی اصلآ نمیدونم چرا خیلی هم از هاردم مونده نزدیکه 700 گیگ خالی دارم
ظاهرا که ریجن 2 هست. به هر حال محاله خودش عوض بشه !!! ریجن چیزی هست که اصلا قابلیت تغییرش بعده انتخاب وجود ندارهسلام
دوستان ببخشید.
من زمانی که اکانت برای خودم ساختم کشور رو امریکا زدم انگاری!ولی الان اگه آیدی من رو داخل پروفایلم نگاه کنید پرچم بریتانیا هست روش!ولی تو استور رو هر بازی میزنم رده سنی رو مثل ریجن 1 زده M مثل ریجن 2 نزده 18 مثلا.
من میخواستم اکانتم ریجن1 باشه الان این 2 هست؟
کنسولهایه اسیایی ریجن 3 محسوب میشن ×_×CUH-1006A : کنسول های انتشار هنگ کنگ ، سنگاپور و مالزی (ریجن 7 و 11) (بلوری A)
این یعنی چی؟ من متوجه نمیشم ریجن 7 - 11 یعنی چی
W3 - bloodborne اینا بازیهایه خوبی هستن . چیزی هم تا عرضه MGS V نمونده D:دوستان پيشنهاد ميديد اولين بازي واسه تجربه روي ps4 چي بخرم؟ نظر خودم رو ويچر هست
نظر شما چيه؟ چيا مدنظرتونه؟
کلا همه بازیهایه 4 روش نصب میشه و بعد اجرا میشه البته به disc نیاز داره . بله چراکه نه ! فضایه بیشتر داری D: . الان من خودم کم میارم لولدرود
حافظه داخلی ps4 رو می شه برای ذخیره بازی ازش استفاده کرد ؟ خرید مدل 1 ترابایتی صرفه داره ؟
خرید رجین یک بهتره یا دو ؟ درسته فرقی بین رجین ها نیست ولی دلیل اختلاف قیمت 200 تومنی چیه ؟
هزینه تمام شدش برای ورود ب ایران.درود
حافظه داخلی ps4 رو می شه برای ذخیره بازی ازش استفاده کرد ؟ خرید مدل 1 ترابایتی صرفه داره ؟
خرید رجین یک بهتره یا دو ؟ درسته فرقی بین رجین ها نیست ولی دلیل اختلاف قیمت 200 تومنی چیه ؟