هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشید دوستان من در بازی GTA V که آپدیت هم هستش هر سری که کنسول رو خاموش و روشن می کنم یا می برمش روی رست مود _ ستینگ از جمله brightness و vibration و کلا همه ستینگ ها به حالت اول بر میگرده حتی برایتنس رو هم دوباره می خواد تنظیم کنم. میخواستم ببینم که راه حل خاصی در نظر دارین؟

سلام

دوستان درسته که بازی های دسته دوم و اجاره ای و کلن بازی های روی دیسک اوریج رو میشه رو هارد دستگاه ریخت و راحت بازی کرد؟ بدون هیچ هزینه ی خاصی و...؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام

دوستان درسته که بازی های دسته دوم و اجاره ای و کلن بازی های روی دیسک اوریج رو میشه رو هارد دستگاه ریخت و راحت بازی کرد؟ بدون هیچ هزینه ی خاصی و...؟
ممنون میشم جواب بدید.

خیر دوست عزیز دیسک بازی برای اجرا نیازه

یه مشکلی پیش اومده واسم./
وقتی بازی farcry4 اجرا میکنم بعد بیام تو os منو اصلی دستگاه صفحه تلویزیونم چهار قسمت میشه مثلا قسمت بالا سمته راست مربع های یکی در میون سفید مشکی میشه( مثل صفحه شطرنج:d) بعد که رفت بعد چند ثانیه قسمت دیگه صفحه نمایش این اتفاق واسش میوفته کلا تموم نمیشه ولی تو خوده بازیم هیچ مشکلی نداره !
بنظرتون اشکال از کجاست ؟ کابل hdmi رو چک کردم سر جاش بود / خودم احتمال میدم از درایو خوده کنسولم باشه یه صدای عجیبی هم داد اولین بار که farcry رو گزاشتم چون این مشکل فقط وقتی دیسک فیزیکی داخل کنسول هست واسم پیش میاد (کل بازیام رو تقریبا حدود 5 ماهه دیجیتالی گرفتم و تو بازی های دیجیتالی هیچ مشکلی ندارم ولی تنها بازی فیزیکیم بعد این چند ماه این بود ممکنه از دیسک بلوری بازی باشه یا ممکنه مدت طولانی از درایوش استفاده نشده این اتفاق رخ میده؟
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

دوستان اگه یه بازی دو نفری به صورت دیجیتالی خریده شده باشه میشه کاری کرد که نفر دوم نتونه بازی کنه؟
صاحب اکانتم من...
آز طریقه وب میتونی De-active کلی کنی

ببخشید دوستان من در بازی GTA V که آپدیت هم هستش هر سری که کنسول رو خاموش و روشن می کنم یا می برمش روی رست مود _ ستینگ از جمله brightness و vibration و کلا همه ستینگ ها به حالت اول بر میگرده حتی برایتنس رو هم دوباره می خواد تنظیم کنم. میخواستم ببینم که راه حل خاصی در نظر دارین؟
این باگه از ابتدا هم بوده - برای بعضیا رفع شد برای بعضیا ماندگار هست هنوز ...

دوستان بازی دستینی من ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن یک و برای خرید dlc به مشکل برخوردم...میخواستم ببینم اگه بازی ریجن 1 رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازی سنتر بخرم دیگه نیازی به پاک کردن و نصب دوباره نیست ؟ .... ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید..

دوستان بازی دستینی من ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن یک و برای خرید dlc به مشکل برخوردم...میخواستم ببینم اگه بازی ریجن 1 رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازی سنتر بخرم دیگه نیازی به پاک کردن و نصب دوباره نیست ؟ .... ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید..

میتونید یه اکانت ریجن 2 بسازید و اکتیوش کنید و بااون dlc رو بخرید و رو اکانت اصلیتون بازی کنید

یک اکانت ریجین 2 بسازید dlc رو با اون اکانت دانلود کنید روی اکانت اصلی بازی کنید

دوستان من یه چند تا اکانت دیجیتالی از این 80 تومنی ها خریدم بعد بخوام بفروشمش مشکل نداره که؟
آخه از این طرف که سایت فروش داره پرسیدم میگه نمیشه فروخت اینا یه بار مصرفه فقط رو یه پلی کار میده.
حالا من از این حرفش خیلی تعجبیدم.. عقل خودم میگه راحت من deactivate میکنم موقع فروش میدم یکی دیگه.
حالا از شما دوستان راهنمایی میخوام تو این زمینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or