دوستان براي حالت ريست مد ، جهت دانلود حداكثر مجاز چند ساعت ميشه گذاشت و ضرر نمي رسونه ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام دوستان پلاس رایگان از 12 شب امشبه ؟!
جاش اینجا نیست منتهی نو با 1450 اینا گیر میاد... تولید 2014...امشب شب عیدی میخام بالاخره کنسولو بخرم
پرسیدم نو 1700 ریجن 1
دسته دو 1300 ریجن 1
.
دسته دو محصول 2014 هست چندماه کارکرده فروشنده گفت هیچگونه خرابی یا مشکلی نداره میتونی یک هفته تست کنی
.
بنظرتون نو بخرم یا دسته دو؟
دسته دو بخرم کنارش دوتا بازی با یه دسته میتونم بگیرم
نظر شما چیه؟؟ایا اگه دسته دو بگیرم خرابی داشته باشه تواین یک هفته مهلت تست نشون میده؟یا اینکه فقط نو بخرم؟
مشکلی نداره،من بازی اوردر با حجم 31 گیگ رو یه کله رو rest mode دان کردم.دوستان براي حالت ريست مد ، جهت دانلود حداكثر مجاز چند ساعت ميشه گذاشت و ضرر نمي رسونه ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
1. انلاین بازی کردن بازیا خیلی بسته به بازی داره ... از ساعتی 10 مگ شروع میشه تا دیگه بیشترینها که خیلی کمیاب هستن 100 .... متوسطه معمولا 20 الا 50 ایناست - دقیقش رو میخوای باید traffic monitor چیزی نصب کنی از Pc چک کنیسلام من دو تا سوال دارم
1-انلاین بازی کردن gta v ساعتی چقدر حجم می خوره ؟
2-من یه اکانت ظرفیت 3 دایینگ لایت و اوردر خریدم چه نکاتی رو رعایت کنم تا بن نشه؟
یه راهه جامعش این هست که DNS های دیگه مثلسلام دوستان ... همونجور که میدونید کنسول از تمام قدرت اینترنت برای دانبود استفاده نمیکنه و مثلا برای من با کامپیوتر حدودای 700-800 کیلوبایت رو راحت میره ولی وقتی میخوام با کنسول دانلود کنم حدودای 200-300هست سرعت...راهی واسه افزایش سرعت دانلود با کنسول نیست
قصد استفاده از psx رو هم ندارم میخوام به طور مستقیم دان کنم...
1. معلومه که نمیخونه ×_×دوتا سوال از زمان خرید کنسول ذهن منو مشغول کرده
۱.اگر یک بلو ری بازی رو رایت کنیم چ اتفاقی میافته؟؟ کنسول نمیخوندش؟؟
۲.ایا میشه بلو ری دستگاه را با یک درایو کامپیوتر عوض کرد
کابله LAN یه سرش به مودم یه سرش به دستگاه وصل میشهسلام دوستان اموزش اتصال پلی4 به اینترنت از طریق مودم adslچجوری من میخوام از طریق کابل شبکه متصل بشم کسی میتونه راهنمای بکنه.
درسته ولی درایو مخصوص سونی و اورجینال هست که قفل شده و هر درایو دیگه ای قرار بدین دستگاه از کار میفته و اصلا یک درایو ساده نیستاتفقا اگه بشه خیلی خوبه مخصوصا واسه کسانی که مشکل اجکت دارند
چرا نمیشه؟؟؟؟ مگه فقط یک درایور ساده نیست؟؟؟؟
1-هیچ مشکلی پیش نمیارهپیشاپیش سال نو همه شما عزیزان مبارک باشه توام با سلامتی و برکت
کسی از دوستان از این استند های ps4 استفاده کرده، مشکلی پیش نمیاره؟؟؟
2 مدل تو بازار هست یکی مال خود سونی هست که گرونتره ، یکی هم مارک متفرقه هست که کاملا شبیه اصلیش هست قیمتش هم خیلی مناسب تره ،، کسی از دوستان تجربه استفاده از این استند رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه؟