هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان میخام اکانت اکبند بتلفیلد بخرم من با اون اکانتی که بخرم میتونم به psn ساین شم فقط یه مشکل اینجاس که اگه بخام برم تو بخش library اکانتی که خریدم، بازیه بتلفیلد برای دانلود بزنم نمیتونه بره تو استور تو please wait گیر میکنه! میخاستم ببینم میتونم با pc برم تو استور، اونجا اطلاعات اکانتی که خریدم بزنم بعد از اونجا برم بتلفید دانلود کنم رو ps4 ?!

سلام بچه ها من کنسولمو آبدیت کردم حالا وقتی دارم بازی میکنم هی بوق میزنه یا صدای بیرون دادن دیسکو میده پش سر هم مشکل از چی
کابلها رو از کنسول جدا کن بزار 10 دقیقه همینطوری باشه بعد دوباره وصل کن روشن کن ببین حل میشه یا نه - rebuild هم try کن
ببین کمک میکنه یا نه
یه تاپیک در مورده auto eject هم هست. بگردی پیدا میکنی

در ضمن مرحله اخری Initi و Re-installation ممکنه کمک کنه

این Share Factory Theme با تم های معمولی چه فرقی داره ؟
همونطور که از اسمش پیداست ماله برنامه Share Factory هست !!

سلام دوستان میخام اکانت اکبند بتلفیلد بخرم من با اون اکانتی که بخرم میتونم به psn ساین شم فقط یه مشکل اینجاس که اگه بخام برم تو بخش library اکانتی که خریدم، بازیه بتلفیلد برای دانلود بزنم نمیتونه بره تو استور تو please wait گیر میکنه! میخاستم ببینم میتونم با pc برم تو استور، اونجا اطلاعات اکانتی که خریدم بزنم بعد از اونجا برم بتلفید دانلود کنم رو ps4 ?!
سلام
بله امکانش هست خودم همیشه همین کار میکنم!!با pc برید تو اکانت. ps4 رو روشن یا تو رست مود متصل به نت بزارید باشه البته باید با اکانت بتل تو ps4 هم لاگین کرده باشید بعد باز از PC برید تو بازی که خریدید گزینه دانلود رو ps4 داره که اونو بزنید میاد تو دانلود لیست.

سلام.دوستان من بازی dmc رو نسل قبل بازی نکردم میخام روی ps4 بگیرمش.حالا به نظرتون الان بگیرم اک باشه یا بزارم چند وقت ذیگه دست دوم بگیرم؟سوال بعدی اینکه بعد از اینکه تمومش کردم میخام بفروشمش ایا ازم میخرن یا نه؟چون بازی احتصاصی نیستش یا قبلا شایذ خیلیا بازیش کرده باشن.افت قیمتش زیاد نیشه وقت فروش یا نه.ممنون تشکر.

سلام دوستان خسته نباشید پیشاپیش عیدتون مبارک

من وقتی کابل دستگاه رو به محافظ میزنم یه جرقه کوچیک میزنه مشکلی نداره؟
کلا بذارم تو برق باشه؟

سلام دوستان خسته نباشید پیشاپیش عیدتون مبارک

من وقتی کابل دستگاه رو به محافظ میزنم یه جرقه کوچیک میزنه مشکلی نداره؟
کلا بذارم تو برق باشه؟
نه مشکلی نباید باشه
یعنی میخوای هرشب از برق بکشی بیرون
بیخیـــــــال نیاز نیست:d

سلام.دوستان من بازی dmc رو نسل قبل بازی نکردم میخام روی ps4 بگیرمش.حالا به نظرتون الان بگیرم اک باشه یا بزارم چند وقت ذیگه دست دوم بگیرم؟سوال بعدی اینکه بعد از اینکه تمومش کردم میخام بفروشمش ایا ازم میخرن یا نه؟چون بازی احتصاصی نیستش یا قبلا شایذ خیلیا بازیش کرده باشن.افت قیمتش زیاد نیشه وقت فروش یا نه.ممنون تشکر.
تجربه نشون داده اینجور بازیها سخت فروش میرن

- - -ویرایش - - -

سلام بازی war thunder رو اگه استور دان کنم کل بازی انلاینه یا افلاینم داره؟؟؟؟؟
فک کنم فقط انلاینه

واسه انلاین بازی کردن پینگ 160 خوبه با سرورای لندن؟؟؟سرعت دانلودم حدودا 50تاس
ی سوال دیگه :فیفای من ظرفیت سومه واسه انلاین بازی کردن مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون میشم سریع ج بدید :)

واسه انلاین بازی کردن پینگ 160 خوبه با سرورای لندن؟؟؟سرعت دانلودم حدودا 50تاس
ی سوال دیگه :فیفای من ظرفیت سومه واسه انلاین بازی کردن مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون میشم سریع ج بدید :)
ping ات خوبه
در مورد اونم نمیدونم

سلام بازی war thunder رو اگه استور دان کنم کل بازی انلاینه یا افلاینم داره؟؟؟؟؟
Online Only

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or