Little John
کاربر سایت
کابلها رو از کنسول جدا کن بزار 10 دقیقه همینطوری باشه بعد دوباره وصل کن روشن کن ببین حل میشه یا نه - rebuild هم try کنسلام بچه ها من کنسولمو آبدیت کردم حالا وقتی دارم بازی میکنم هی بوق میزنه یا صدای بیرون دادن دیسکو میده پش سر هم مشکل از چی
همونطور که از اسمش پیداست ماله برنامه Share Factory هست !!این Share Factory Theme با تم های معمولی چه فرقی داره ؟
سلامسلام دوستان میخام اکانت اکبند بتلفیلد بخرم من با اون اکانتی که بخرم میتونم به psn ساین شم فقط یه مشکل اینجاس که اگه بخام برم تو بخش library اکانتی که خریدم، بازیه بتلفیلد برای دانلود بزنم نمیتونه بره تو استور تو please wait گیر میکنه! میخاستم ببینم میتونم با pc برم تو استور، اونجا اطلاعات اکانتی که خریدم بزنم بعد از اونجا برم بتلفید دانلود کنم رو ps4 ?!
آقا یه سوال فنی . خود دستگاه چطوری رو زمین بزارم که کمترین آسیبو ببینه؟ ایستاده بزارم یا خوابیده ؟
ایستاده بخوای بزازی استند میخواد فکر کنم...آقا یه سوال فنی . خود دستگاه چطوری رو زمین بزارم که کمترین آسیبو ببینه؟ ایستاده بزارم یا خوابیده ؟
نه مشکلی نباید باشهسلام دوستان خسته نباشید پیشاپیش عیدتون مبارک
من وقتی کابل دستگاه رو به محافظ میزنم یه جرقه کوچیک میزنه مشکلی نداره؟
کلا بذارم تو برق باشه؟
تجربه نشون داده اینجور بازیها سخت فروش میرنسلام.دوستان من بازی dmc رو نسل قبل بازی نکردم میخام روی ps4 بگیرمش.حالا به نظرتون الان بگیرم اک باشه یا بزارم چند وقت ذیگه دست دوم بگیرم؟سوال بعدی اینکه بعد از اینکه تمومش کردم میخام بفروشمش ایا ازم میخرن یا نه؟چون بازی احتصاصی نیستش یا قبلا شایذ خیلیا بازیش کرده باشن.افت قیمتش زیاد نیشه وقت فروش یا نه.ممنون تشکر.
فک کنم فقط انلاینهسلام بازی war thunder رو اگه استور دان کنم کل بازی انلاینه یا افلاینم داره؟؟؟؟؟
ping ات خوبهواسه انلاین بازی کردن پینگ 160 خوبه با سرورای لندن؟؟؟سرعت دانلودم حدودا 50تاس
ی سوال دیگه :فیفای من ظرفیت سومه واسه انلاین بازی کردن مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون میشم سریع ج بدید![]()
Online Onlyسلام بازی war thunder رو اگه استور دان کنم کل بازی انلاینه یا افلاینم داره؟؟؟؟؟