سلام
دوستان من الان یکی از این اکانتهای دیجیتالی با قابلیت شیر بین 3 نفر خریدم ولی فعلا دیتای بازی هایی که توی اکانته هست رو ندارم
من میخوام اکانت رو به دوستم هم بدم
حالا سوال من اینه با توجه به اینکه دیتای بازی هارو نداریم فعلا نمیتونیم اکانتی که خریداری کردیم رو شیر کنیم؟؟؟چون شنیدم دیتای بازی تو ps4 کپی بشه(دانلود بشه) و بعد توی سایت سونی و تو ی
قسمت Account بعد قسمت Media And Devices بعد از اونجا Deactive All رو بزنین
؟؟؟
ایا درسته یعنی نمیتونم اکانتو تا دیتا به دستم میرسه بین خودمو دوستم شیر کنم؟؟؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه
چطور میشه پسورد اکانت psn رو تغییر داد؟؟؟