هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام برای انلاین بازی کردن کابل لن بهتره یا وای فای ؟ ممنون مکیشم جواب بدین

سلام داداش من با کابل لن وصل کردم خیلی بهتره قبلا به استور هم وصل نمیشد الان با لن به استور هم وصل میشه ولی در کل پینگ مهمترین چیز در بازی آنلاینه

دوستان چرا این بازی Warframe طرفدار نداره ?? خیلی بازی گسترده و عالی به نظر میاد ... دوستانی که تجربه کردن بگن چطوره بازی ؟؟
بعد یه سوال مهم دیگه اینکه الان من آخرین آپدیت 1.17 رو دانلود کردم و وقتی وارد بازی میشم بازهم اندازه 180 مگابایت میخواد آپدیت کنه که همون اول خطای شبکه میده ... باید چیکار کرد ؟؟ من الان چند روزه در ساعات مختلف دارم سعی میکنم دانلود نمیشه !!!

دوستان چرا این بازی Warframe طرفدار نداره ?? خیلی بازی گسترده و عالی به نظر میاد ... دوستانی که تجربه کردن بگن چطوره بازی ؟؟
بعد یه سوال مهم دیگه اینکه الان من آخرین آپدیت 1.17 رو دانلود کردم و وقتی وارد بازی میشم بازهم اندازه 180 مگابایت میخواد آپدیت کنه که همون اول خطای شبکه میده ... باید چیکار کرد ؟؟ من الان چند روزه در ساعات مختلف دارم سعی میکنم دانلود نمیشه !!!
با نرم افزار psx دان کن

- - -ویرایش - - -

سلام
من Call of Duty: Advanced Warfare | Day Zero خریدم ریجن All
حالا کدوم اپدیت رو دانلود کنم(این ریجن 1 و 2 که گذاشتید میخوره بش)
بعد برای نصب اپدیت با فلش میشه یا حتما باید با این برنامه انتقالش بدم و نصب کنم؟
بعد کنسول من ریجن 2 ه چه اکانتی براش ثبت کنم ریجن 1...2 کدومش بهتره؟
1.آپدیت ریجن 1
2.با نرم افزار psx باید انتقال بدی
3.بستگی داره به خودت.به نظر من استور آمریکا(ریجن 1) بهتره
جواب سومت رو بچه ها ک واردتر هستن ج بدن بهتره

ریجن اکانت و ریجن دستگاه هیچ ارتباطی با هم ندارند، هر کشوری خواستی میتونی اکانت رو بسازی و مشکلی نیست.

اگه بعدا بخوایی واسه بازیها dlcبخری یا بازی بخری اکانت یک درست کن که همون آمریکاست چون دلاره راحت کارت شارژش پیدا میشه البته نظر خودتم محترمه

یادمه معمولا این 10 دلار جایزه ها یه تاریخ انقضا داشتن البته برای Redeem کردن بود اگه کد رو تو حسابت Redeem کردی مشکلی نیست و برای همیشه تو حساب می‌مونه.

سلام
قضيه اين ده دلار رايگان سوني چيه
لطفا بگيد راهكارش رو تا ماهم بتونيم استفاده كنيم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام من بازی دایینگ لایت رو به روش شیرینگ گرفتم و لی دیتای بازی پاک شد اگر کسی اکانتی حاوی دایینگ لاین داره اون رو یک ربع به من قرض بده تا من بازی رو تو لیست دانلود هام قرار بدم و بعد اکانتش رو دی اکتنیو و پاک میکنم اگر هم مایل بود کل پول اکانت رو قبل بهش بیعانه میدم که مشکلی پیش اومد پول رو برداره ممنون کسی اگر داشت خواهخشا برام p.m کنه

من بازي drive club َم ريجن ٢ اكانت اصلى خودم ريجن ١ ولي يه يوزر ديگه دارم كه داراى ريجن ٢ ميباشد من با اون ريجن ٢ دى ال سى هاى رايگانو دانلود كردم ( كه توش چند تا ماشين و event بود ) بعد چون أكانت ريجن ٢ primary هست ميشه إز اون رو ريجن ١ استفاده كرد خب من رفتم تو بازى هيچكدوم إز دى ال سى ها نبودن حتى تو يوزر ريجن ٢ هم نبود چي كار كنم تا بتونم إز dlc ها استفاده كنم ؟
پ.ن : بازيم اپديت شده نيست

سلام
میگم این کد10 دلاری (نه ون کد 10 دلاری که خود سونی داده) من استفاده کردم و تو اکانتم هست .این تاریخ انقضا داره؟
تو حساب کاربری باشه مشکلی نیست. نگرانش نباشه . تاریخ انقضافا کدها همیشه روش خورده ... معمولا طولانی هستن ( معمولا ) اما وقتی وارد شده دیگه میمونه.

من بازي drive club َم ريجن ٢ اكانت اصلى خودم ريجن ١ ولي يه يوزر ديگه دارم كه داراى ريجن ٢ ميباشد من با اون ريجن ٢ دى ال سى هاى رايگانو دانلود كردم ( كه توش چند تا ماشين و event بود ) بعد چون أكانت ريجن ٢ primary هست ميشه إز اون رو ريجن ١ استفاده كرد خب من رفتم تو بازى هيچكدوم إز دى ال سى ها نبودن حتى تو يوزر ريجن ٢ هم نبود چي كار كنم تا بتونم إز dlc ها استفاده كنم ؟
پ.ن : بازيم اپديت شده نيست
بازی رو اپدیت کن ...بعضی موقه ها برای دسترسی به dlc ها update نیاز هست البته در مورده Driveclub نمیدونم .
اطمینان داشته باش dlc ها نصب شده باشن . = پس اینکه خریدیشون دانلود کن و ببین که توی notli ها installed شدن
باید در دسترس باشن بعد از این مورد ... . از توی تاپیکشم بپرس.

سلام برای انلاین بازی کردن کابل لن بهتره یا وای فای ؟ ممنون مکیشم جواب بدین
اگر دستگاه نزدیک باشه به modem خیلی فرق ایجاد نمیکنه ... باز لن ممکنه stability بهتری داشته باشه اما اصلی میزان ping شما هست

سلام
من Call of Duty: Advanced Warfare | Day Zero خریدم ریجن All
حالا کدوم اپدیت رو دانلود کنم(این ریجن 1 و 2 که گذاشتید میخوره بش)
بعد برای نصب اپدیت با فلش میشه یا حتما باید با این برنامه انتقالش بدم و نصب کنم؟
بعد کنسول من ریجن 2 ه چه اکانتی براش ثبت کنم ریجن 1...2 کدومش بهتره؟
Region all همون 1 هست
با فلش نمیشه.
از PSX باید استفاده کنی.
ریجن کنسول اهمیتی نداره

سلام
دوستان من الان یکی از این اکانتهای دیجیتالی با قابلیت شیر بین 3 نفر خریدم ولی فعلا دیتای بازی هایی که توی اکانته هست رو ندارم
من میخوام اکانت رو به دوستم هم بدم
حالا سوال من اینه با توجه به اینکه دیتای بازی هارو نداریم فعلا نمیتونیم اکانتی که خریداری کردیم رو شیر کنیم؟؟؟چون شنیدم دیتای بازی تو ps4 کپی بشه(دانلود بشه) و بعد توی سایت سونی و تو ی
قسمت Account بعد قسمت Media And Devices بعد از اونجا Deactive All رو بزنین
؟؟؟
ایا درسته یعنی نمیتونم اکانتو تا دیتا به دستم میرسه بین خودمو دوستم شیر کنم؟؟؟

- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه
چطور میشه پسورد اکانت psn رو تغییر داد؟؟؟
Pass رو باید بری Setting و بخشه PSN اونجا هست ...

De-active کلا همه License ها مربوطه رو غیر فعال میکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or