Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
سلام.سلام دوستان برای من استور باز نمیشه میخاستم اکانت 3 ماهه پلاس بگیرم ، از طریق pc می تونم redeem code کنم ؟!
بله میتونید.
سلام.سلام دوستان برای من استور باز نمیشه میخاستم اکانت 3 ماهه پلاس بگیرم ، از طریق pc می تونم redeem code کنم ؟!
نه،اشتباههدوستان آیا این حرف زیر درسته؟؟؟
بازی رو از طری قابلیت shair it بازی بر روی دستگاه کپی و سپس میتوان بازی کرد.اما در نظر داشته باشید که این روش فقط برای آفلاین به کار میاد و در صورت وصل به psn بازی میپره و اون 50 هزار تومانی را که به مغازه دار برا کپی بازی دادی رو از دست میدهید.
در کل اگر برای آفلاین میخواهید این راه را بهتون پیشنهاد میکنم اما اگر مثل من آنلاین میزنید همون تعویض بازی بهترین راه است و خرج کمتری میگذارد.
خوزه فکر کنم ظرفیت 3 هم میتونه مستقیم به نت وصل بشه یعنی مستقل از ظرفیت 1 و 2 هست.نیاز نیست اونا افلاین باشننه،اشتباهه
بازی شرینگی در سه ظرفیت 1،2،3 هست که ظرفیت 1و 2 میتونن آنلاین بشن ولی ظرفیت سوم واسه آنلاین شدن شرطش اینه که دو تا ظرفیت اول که بازی رو دارن آنلاین نباشن و ظرفیت سوم واسه بازی حتما باید به نت وصل باشه
اما راجع به پاک شدن،اگه اکانتی که واستون بازی رو share میکنه و همچنین خود بازی رو پاک نکنی مشکلی پیش نمیاد،اگه اکانت پاک شه کلا همه چی میپره ولی دیتا رو پاک کنی میتونی دوباره ازش یه اکانت امانت بگیری و بازی رو دوباره نصب کنی
یه Promotion بود از طرف سونی که به ازای هر ۱۰۰ دلار خرید، ۱۰ دلار جایزه میداد.
Sent from my iPhone 6 Plus

تو بازه زمانی این Promotion خرید کردی ؟من يه pes 15 خريدم ٦٠ دلار يه مورتال كمبت هم پيش خريد كردم ٦٠ دلار كه جمعا ميشود ١٢٠ دلار
حالا من از كجا بايد برم ده دلار هديه رو دريافت كنم
ايميلي هم برام نيومده
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مشکل نداره اگه ۷ساعت روشن باشه؟آخه یکم هم داغ میکنه
سلام دوستان
من شبا دستگاه رو از ساعت ۱ تا ۸ روشن میزارم واسه دانلود.
آخه تو حالت رست مود سرعت میاد پایین.
تو بازه زمانی این Promotion خرید کردی ؟
-----
مشکلی نیست دوست عزیز.
Sent from my iPhone 6 Plus
دوستان من از وقتی به psn وصل شدم دیگه نمیتونم لیست ترفی هام رو بصورت آفلاین ببین چطور باید بصورت آفلاین هم ببینمشون
سلام دوستان
من شبا دستگاه رو از ساعت ۱ تا ۸ روشن میزارم واسه دانلود.
آخه تو حالت رست مود سرعت میاد پایین.
قبلا بچه ها این مشکل رو داشتن 2-3 موردی یادمه :من بازی میخوام اجرا کنم این پیام میده/: