هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان آیا این حرف زیر درسته؟؟؟
بازی رو از طری قابلیت shair it بازی بر روی دستگاه کپی و سپس میتوان بازی کرد.اما در نظر داشته باشید که این روش فقط برای آفلاین به کار میاد و در صورت وصل به psn بازی میپره و اون 50 هزار تومانی را که به مغازه دار برا کپی بازی دادی رو از دست میدهید.
در کل اگر برای آفلاین میخواهید این راه را بهتون پیشنهاد میکنم اما اگر مثل من آنلاین میزنید همون تعویض بازی بهترین راه است و خرج کمتری میگذارد.

دوستان آیا این حرف زیر درسته؟؟؟
بازی رو از طری قابلیت shair it بازی بر روی دستگاه کپی و سپس میتوان بازی کرد.اما در نظر داشته باشید که این روش فقط برای آفلاین به کار میاد و در صورت وصل به psn بازی میپره و اون 50 هزار تومانی را که به مغازه دار برا کپی بازی دادی رو از دست میدهید.
در کل اگر برای آفلاین میخواهید این راه را بهتون پیشنهاد میکنم اما اگر مثل من آنلاین میزنید همون تعویض بازی بهترین راه است و خرج کمتری میگذارد.
نه،اشتباهه
بازی شرینگی در سه ظرفیت 1،2،3 هست که ظرفیت 1و 2 میتونن آنلاین بشن ولی ظرفیت سوم واسه آنلاین شدن شرطش اینه که دو تا ظرفیت اول که بازی رو دارن آنلاین نباشن و ظرفیت سوم واسه بازی حتما باید به نت وصل باشه
اما راجع به پاک شدن،اگه اکانتی که واستون بازی رو share میکنه و همچنین خود بازی رو پاک نکنی مشکلی پیش نمیاد،اگه اکانت پاک شه کلا همه چی میپره ولی دیتا رو پاک کنی میتونی دوباره ازش یه اکانت امانت بگیری و بازی رو دوباره نصب کنی

نه،اشتباهه
بازی شرینگی در سه ظرفیت 1،2،3 هست که ظرفیت 1و 2 میتونن آنلاین بشن ولی ظرفیت سوم واسه آنلاین شدن شرطش اینه که دو تا ظرفیت اول که بازی رو دارن آنلاین نباشن و ظرفیت سوم واسه بازی حتما باید به نت وصل باشه
اما راجع به پاک شدن،اگه اکانتی که واستون بازی رو share میکنه و همچنین خود بازی رو پاک نکنی مشکلی پیش نمیاد،اگه اکانت پاک شه کلا همه چی میپره ولی دیتا رو پاک کنی میتونی دوباره ازش یه اکانت امانت بگیری و بازی رو دوباره نصب کنی
خوزه فکر کنم ظرفیت 3 هم میتونه مستقیم به نت وصل بشه یعنی مستقل از ظرفیت 1 و 2 هست.نیاز نیست اونا افلاین باشن

یه Promotion بود از طرف سونی که به ازای هر ۱۰۰ دلار خرید، ۱۰ دلار جایزه میداد.

Sent from my iPhone 6 Plus

من يه pes 15 خريدم ٦٠ دلار يه مورتال كمبت هم پيش خريد كردم ٦٠ دلار كه جمعا ميشود ١٢٠ دلار
حالا من از كجا بايد برم ده دلار هديه رو دريافت كنم
ايميلي هم برام نيومده
:(

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان
من شبا دستگاه رو از ساعت ۱ تا ۸ روشن میزارم واسه دانلود.
آخه تو حالت رست مود سرعت میاد پایین.
این مشکل نداره اگه ۷ساعت روشن باشه؟آخه یکم هم داغ میکنه

من يه pes 15 خريدم ٦٠ دلار يه مورتال كمبت هم پيش خريد كردم ٦٠ دلار كه جمعا ميشود ١٢٠ دلار
حالا من از كجا بايد برم ده دلار هديه رو دريافت كنم
ايميلي هم برام نيومده
:(

Sent from my iPhone using Tapatalk
تو بازه زمانی این Promotion خرید کردی ؟

-----

مشکلی نیست دوست عزیز.

Sent from my iPhone 6 Plus

سلام دوستان

به مرور زمان ممکن هست مشکل ایجاد کنه. چون شما در طول روز هم باهاش بازی میکنید و اون 7 ساعت روشن بودن در طی مدت زمان طولانی به دستگاه آسیب میزنه

سلام دوستان

دوست عزیز سعی کن کار با نرم افزار PSX رو یاد بگیری و دانلود هات رو با کامپیوتر انجام بدی و به کنسول منتقل کنی این جوری به دستگاه هم آسیب کمتری میرسه کار با نرم افزرا هم بسیار ساده هست و زیاد پیچیده نیست

سلام دوستان
من از این اکانتهای آکبند با پسرعموم شریکی خریدیم که شیر کنیم باهم
الان سوالم اینه که من اکانت رواول روی دستگاه خودم اکتیو پریمری کردم
1.الان باید ری استور لایسنس بزنم و ساین اوت بشم و اکانت و رو دستگاه پسرعموم اکتیو کنم یا نمیخواد ری استور لایسنس بزنم؟
2.بعد از انجام کارها نیاز هست deactive all رو تو سایت سونی بزنم یا نه؟؟؟

من بازی میخوام اجرا کنم این پیام میده/:
قبلا بچه ها این مشکل رو داشتن 2-3 موردی یادمه :
1. اینکه DISC مشکل داره ... کثیفه ... خط افتاده ... برای دستگاه خوانا نیست که توی سایت سونی هم ذکر شده میتونه از دلایله این ارور باشه
2. اپدیت بازی رو نصب کن ... اگر اپدیتی در حال دانلود هست delete کن . net رو قطع کن دوباره بازی رو بزن ببین اجرا میشه یا نه . یه مورده دیگه که برای یه سری جواب داده این بوده که کلا initi کردن و بازی رو گذاشتن نصب بشه و سریع رفتن توی بازی و کار کرده .

به غیر از اینا هم rebuild database انجام بده و هم در صورت نیاز save ها رو Backup بگیر و فریمور رو re-install کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or