هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هر روز که میگذره بیشتر از PS4 لذت میبرم. خدا رو شکر نفروختمش. بازیهای plus عالیه. این oddworld خدا بود. این PS4 یه چیز خوبی که به من یاد داد این بود از همه چیزایی که دارم لذت ببرم. همه Valiant Hearts و هم oddworld تو کامپیوترم بود ولی هیچ وقت بازی نکردمشون. الان oddworld انقدر حال میده که the last of us افتاده گوشه. دوستان در مورد بازی counterspy اطلاع دارین؟ می دونید ارزش داره یا نه؟ خیلی ترافیک مصرف کردم این چند وقته.

كي گفته نميشه ؟
يه سري بازي ها نميشه چون سيو هاشون هم بسته به ريجن خود بازي لاك ميشه ولي سيو شما اگر روي اكانت تون باشه نه هر بازي ايي به جز بازي هايي خاص ( كه معلوم نيست كدوم ها هستند ) ميشه از ادامه رفت و ريجن مشكلي براي سيو درست نمي كنه
ممنون دوست من اما من ديگه پاك كردم سيو بازيمو ده تا چپتر اويل ويتين بود
در مورد ريجن من فقط اين مورد رو اشنا نبودم بش كسيم نديده بودم بش اشاره كنه به هر حال ممنون

بازم سلام
آقا اصلا داخل system storage management هم بازی نیست ک پاکش کنم داخل آپلیکیشن هم بازی نیست فقط باید از داخل ناتیفیکیشن اونو اجرا کنم.ب نظرتون آپدیت جدید 2.05 ک میاد درست میشه؟در صورتی ک من امروز بازی کانتر اسپای رو دان کردم آیکونش روی صفحه قرار گرفته.
تضمینی که نیست .... حالا ببین چی میشه.

سلام.
من میخوام هارد دستگاهمو به 2 ترابایت تغییر بدم. کسی میدونه هازد 2 ترا بایت که با ps4 سازگار باشه از کجا میشه تهیه کرد؟
هر هاردی . 2.5 اینچی میخوره

کسی جواب مارو نداره بده
یه نسخه F2P هست که توی Japan عرضه شده . نمیدونم اصلا محدودیتش اینا در چی هست

دوستان آیا بازی DOAبرای PS4 رایگان شده؟ دانلود کنیم؟
بله رایگان هست اما همه شخصیتها در دسترس نیست و فک کنم بخشه داستانی هم قفله

بچه ها ps4 موزیک و فیلم رو فلش رو می خونه؟ کسی تست کرده؟ من نکردم.:d

فیلم فعلا نه شاید تو اپدیتای بعدی اضافه بشه
ولی میتونی موزیک تو فلش بریزی
باید یه فولدر PS4 بسازی بعد تو همون فولدر یه فولدر دیگه به اسم MUSIC درست میکنی میریزی توش میگوشی:d

سلام دوستان
آقا جدیدا PS4 من موقع خاموش شدن 3 تا بوق میزنه از چیه؟
چند تا احتمال داره و یکیش این میتونه باشه!
اینترنت کنسول شما در حال دانلود یا انجام کاری است. پس قبل از خاموش کردن اینترنت را قطع کنید یا دانلود را متوقف کنید.
بازی در حال اجرا بر روی کنسول شما بود و شما Close Application را نزده اید.
و ...

چند تا احتمال داره و یکیش این میتونه باشه!
اینترنت کنسول شما در حال دانلود یا انجام کاری است. پس قبل از خاموش کردن اینترنت را قطع کنید یا دانلود را متوقف کنید.
بازی در حال اجرا بر روی کنسول شما بود و شما Close Application را نزده اید.
و ...
اینترنتم امروز کلا به psn وصل نمیشه و هی تلاش میکنه که وصل بشه و بخش friends و what's new همش در حال load بیهودس میتونه از اون باشه؟

اینترنتم امروز کلا به psn وصل نمیشه و هی تلاش میکنه که وصل بشه و بخش friends و what's new همش در حال load بیهودس میتونه از اون باشه؟
بله احتمال داره از این بابت باشه. شما که اینترنتت وصل نمیشه بهتره توی بخش Network تیک کانکت رو برداری و تست کنی.

بچه ها کنسول من داره شیش میزنه. یهو از وسط منو استور میاد تو اصلی بدون اینکه کاری بکنم. سرعت اینترنتم هم پایینه با اینکه تو pc بالاست. فکر می کنید چرا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or