هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اگه بخوام هارد را دربیارم و یه هارد جدید بزارم همه اطلاعات هارد قبلی مثل بازی ها و اکانت هاش پاک میشه؟
data توی اون هارد میمونه. hard جدید بزاری باید همه چی رو دوباره دانلود کنی ...
از save هات قبله این کار backup بگیر.

به نظر میرسه باگ باشه !!! مگرنه هنگام download آیتکنش بایستی اضافه میشده.
یا rebuildt database کن. اگر fix نشد میخوای درستش کنی شاید مجبور شی کلا پاک کنی دوباره دانلود کنی .
هر بازی که شروع به دانلود میشه ایکنش هم سریع اضافه میشه.

اکانت پلاس primary باشه مابقی اکانتها هم میتونن استفاده کن از انلاین بدون نیاز به پلاس.

هر کنسول میتونه 16 تا User داشته و هر 16 هم Primary باشه . primary محدودیتش per console هست.

اکانت بازی دیجیتالی باید پرایمری باشه تا بتونی رو اکانت خودت بازی کنی
پس نمیشه دو تا اکانت هم زمان پرایمری باشن
ینی باید براش پلاس بخرم؟؟

اکانت بازی دیجیتالی باید پرایمری باشه تا بتونی رو اکانت خودت بازی کنی
پس نمیشه دو تا اکانت هم زمان پرایمری باشن
ینی باید براش پلاس بخرم؟؟

دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد شما هم اکانت دوستتون و هم اکانتی که باهاش بازی خریدین رو میتونیین پرایمری کنید و بازی رو هم بدون مشکل رو اکانت اصلی خودتون آنلاین بازی کنید

سلام دوستان امروز یه سری به استور زدم با ریجن ژاپن بازی باهمین اسم wining eleven 2015 my club دانلود رایگان حجمشم 23 گیگو خورده ای بود ولی باز یکی دیگه هست پولیه حجمشم 19 گیگه با همین اسم ولی اخرشو نداره wining eleven 2015 غضیش چیه یعنی اولیه کاملشه پس این پولیه چیه دیگه؟

به نظر میرسه باگ باشه !!! مگرنه هنگام download آیتکنش بایستی اضافه میشده.
یا rebuildt database کن. اگر fix نشد میخوای درستش کنی شاید مجبور شی کلا پاک کنی دوباره دانلود کنی .
هر بازی که شروع به دانلود میشه ایکنش هم سریع اضافه میشه.

اکانت پلاس primary باشه مابقی اکانتها هم میتونن استفاده کن از انلاین بدون نیاز به پلاس.

هر کنسول میتونه 16 تا User داشته و هر 16 هم Primary باشه . primary محدودیتش per console هست.
بازم سلام
آقا اصلا داخل system storage management هم بازی نیست ک پاکش کنم داخل آپلیکیشن هم بازی نیست فقط باید از داخل ناتیفیکیشن اونو اجرا کنم.ب نظرتون آپدیت جدید 2.05 ک میاد درست میشه؟در صورتی ک من امروز بازی کانتر اسپای رو دان کردم آیکونش روی صفحه قرار گرفته.

دوستان یک سوال داشتم:

دیتا ی بازیهای فیزیکی با بازیهای دیجیتالی یکیه؟

یعنی اگر من مثلا دیتای TLOU:R که روی دیسکش بود رو توی ps4 م داشته باشم ولی دیسکشو نداشته باشم , اگر بازیو تو PSN بخرم , بازم باید دانلود کنم یا اجرا میشه بی دانلود؟

سلام من رو یک کنسول میتونم ۲ اکانت pan داشته باشم و با شارژ ۱ ساله رو هر دو بازی کنم؟ و اگه من بازی دیجیتالی بگیرم میتونم رو هردو اکانت بازی کنم؟(۲ تا برادریم رو یک کنسول)

سلام من رو یک کنسول میتونم ۲ اکانت pan داشته باشم و با شارژ ۱ ساله رو هر دو بازی کنم؟ و اگه من بازی دیجیتالی بگیرم میتونم رو هردو اکانت بازی کنم؟(۲ تا برادریم رو یک کنسول)
سلام.
روی یک کنسول چهارده تا اکانت میشه وارد کرد.
بله اکانت پلاس رو اکتیو کنید میشه.
بله.اون هم باید اکتیو بشه اونوقت روی هردو میتونید هم از پلاس و هم از بازی هاش استفاده کنید.

سلام آقایون دو تا سوال داشتم....
۱.تفاوت کنسولا که زمان ساختشون متفاوته چیه؟؟؟؟

۲.این آپدیته ۲.۵۰ که داره میاد مثه اینکه میشه جای دکمه ها رو عوض کرد.یعنی ژاپن بخرم من میتونم دکمه ی تاییدو بزنم X؟؟؟

سلام من میخام برم تو ps store تو please wait گیرمیکنه! dns ست کردم! 8 صب رفتم! sign in میشم همه چی اوکی ولی استور نمیره ! :| یه راه حلی بدین ممنون میشم

سلام آقایون دو تا سوال داشتم....
۱.تفاوت کنسولا که زمان ساختشون متفاوته چیه؟؟؟؟

۲.این آپدیته ۲.۵۰ که داره میاد مثه اینکه میشه جای دکمه ها رو عوض کرد.یعنی ژاپن بخرم من میتونم دکمه ی تاییدو بزنم X؟؟؟
1-سونی یک سری جزئیات کوچک رو در ساخت های جدید درست کرده. مثلا روی Wifi کنسول کار کرده و مشکلات جزئیش رو از بین برده و ...
2-بله میتونید جاشون رو عوض کنید. یعنی بعد از فیکس کردن هم توی منو هم توی بازی جای ضربدر و دایره مثل رجین های دیگه است.

سلام من میخام برم تو ps store تو please wait گیرمیکنه! dns ست کردم! 8 صب رفتم! sign in میشم همه چی اوکی ولی استور نمیره ! :| یه راه حلی بدین ممنون میشم

با کامپیوتر یا تبلت ساین این شو به پروفایلت توی شرکت سونی و یه نگاهی به آیدی و پروفایلت بنداز بعد خارج شو و با دستگاه پلی 4 وارد استور شو ببین درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or