data توی اون هارد میمونه. hard جدید بزاری باید همه چی رو دوباره دانلود کنی ...دوستان اگه بخوام هارد را دربیارم و یه هارد جدید بزارم همه اطلاعات هارد قبلی مثل بازی ها و اکانت هاش پاک میشه؟
از save هات قبله این کار backup بگیر.
data توی اون هارد میمونه. hard جدید بزاری باید همه چی رو دوباره دانلود کنی ...دوستان اگه بخوام هارد را دربیارم و یه هارد جدید بزارم همه اطلاعات هارد قبلی مثل بازی ها و اکانت هاش پاک میشه؟
به نظر میرسه باگ باشه !!! مگرنه هنگام download آیتکنش بایستی اضافه میشده.
یا rebuildt database کن. اگر fix نشد میخوای درستش کنی شاید مجبور شی کلا پاک کنی دوباره دانلود کنی .
هر بازی که شروع به دانلود میشه ایکنش هم سریع اضافه میشه.
اکانت پلاس primary باشه مابقی اکانتها هم میتونن استفاده کن از انلاین بدون نیاز به پلاس.
هر کنسول میتونه 16 تا User داشته و هر 16 هم Primary باشه . primary محدودیتش per console هست.
اکانت بازی دیجیتالی باید پرایمری باشه تا بتونی رو اکانت خودت بازی کنی
پس نمیشه دو تا اکانت هم زمان پرایمری باشن
ینی باید براش پلاس بخرم؟؟
بازم سلامبه نظر میرسه باگ باشه !!! مگرنه هنگام download آیتکنش بایستی اضافه میشده.
یا rebuildt database کن. اگر fix نشد میخوای درستش کنی شاید مجبور شی کلا پاک کنی دوباره دانلود کنی .
هر بازی که شروع به دانلود میشه ایکنش هم سریع اضافه میشه.
اکانت پلاس primary باشه مابقی اکانتها هم میتونن استفاده کن از انلاین بدون نیاز به پلاس.
هر کنسول میتونه 16 تا User داشته و هر 16 هم Primary باشه . primary محدودیتش per console هست.
سلام.سلام من رو یک کنسول میتونم ۲ اکانت pan داشته باشم و با شارژ ۱ ساله رو هر دو بازی کنم؟ و اگه من بازی دیجیتالی بگیرم میتونم رو هردو اکانت بازی کنم؟(۲ تا برادریم رو یک کنسول)
1-سونی یک سری جزئیات کوچک رو در ساخت های جدید درست کرده. مثلا روی Wifi کنسول کار کرده و مشکلات جزئیش رو از بین برده و ...سلام آقایون دو تا سوال داشتم....
۱.تفاوت کنسولا که زمان ساختشون متفاوته چیه؟؟؟؟
۲.این آپدیته ۲.۵۰ که داره میاد مثه اینکه میشه جای دکمه ها رو عوض کرد.یعنی ژاپن بخرم من میتونم دکمه ی تاییدو بزنم X؟؟؟
سلام من میخام برم تو ps store تو please wait گیرمیکنه! dns ست کردم! 8 صب رفتم! sign in میشم همه چی اوکی ولی استور نمیره !یه راه حلی بدین ممنون میشم