هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من آپدیت gta رو زدم دانلود شه بعد از ۴ گیگ دانلود نت فطع شد دانلودش دوباره رفت از اول
میشه با Pc این آپدیت رو دانلود کرد؟
اگر میشه بعدش از چه راهی انتقال بدم به کنسول؟

دوستان من میخام هدست ps4 رو بخرم به نظر شما هدست خوبی هست!؟:-/ کیفیت صداش چطوره!؟ :-/کسی خریده راضی بوده!؟:-s اخه من یه مدل قدیمی دارم خیلی فس فس می کنه و.... اینم عکسش!:)

سلام ..من gtaدیجیتالی رجین یک گرفتم میخاستم بدونم اگر دیسک بازی gtaبگیرم ولی رجین دو باشه میتونم از دیتاش استفاده کنم که دیگه این همه حجم دان نکنم...من الان دیسکشو دارم رجین دو هست ولی نمیذاره با اون gtaکه دیجیتالی گرفتم بازی کنم چون هنوز دانلودش کامل نشده راهی نیست بشه محتویات دیسک انتقال داد که پلی 4 بفهمه ممنون میشم زود جواب بدید چون اون بنده خدا دیسکشو میخاد

سلام ..من gtaدیجیتالی رجین یک گرفتم میخاستم بدونم اگر دیسک بازی gtaبگیرم ولی رجین دو باشه میتونم از دیتاش استفاده کنم که دیگه این همه حجم دان نکنم...من الان دیسکشو دارم رجین دو هست ولی نمیذاره با اون gtaکه دیجیتالی گرفتم بازی کنم چون هنوز دانلودش کامل نشده راهی نیست بشه محتویات دیسک انتقال داد که پلی 4 بفهمه ممنون میشم زود جواب بدید چون اون بنده خدا دیسکشو میخاد
سلام
محتوبات داخل دیسک با دیتای که دانلود میکنید فرق داره و حتما باید دانلود کنید
اونم ریجن خودش رو نه هر ریجنی

دوستان در طرح شیرینگ اگه اکانت ظرفیت یک بگیریم اگه بازیو پاک کردیم میشه دوباره بازیو ریخت؟
اکانت پاک نشه فقط بازیو به دلیل کمبود فضای هارد حذف کنیم امکانش هست بعدا دوباره بازیو بریزیم؟(باتوجه به نداشتن پسورد اکانت)

دوستان در طرح شیرینگ اگه اکانت ظرفیت یک بگیریم اگه بازیو پاک کردیم میشه دوباره بازیو ریخت؟
اکانت پاک نشه فقط بازیو به دلیل کمبود فضای هارد حذف کنیم امکانش هست بعدا دوباره بازیو بریزیم؟(باتوجه به نداشتن پسورد اکانت)
فکر نکنم بشه چون ظرفیت 1 نمیتونه آنلاین بشه پس نمیتونی دوباره بازیو دانلود کنی.

- - -ویرایش - - -

در مورد این هدست اگر کامل بزنمش داخل به طوری که آخرین خط سیاه معلوم نباشه کار نمی کنه ولی اگه یکم بیارمش بیرون به طوری که اون خط معلوم باشه اون وقت کار می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or