http://forum.bazicenter.com/thread89356/دوستان من آپدیت gta رو زدم دانلود شه بعد از ۴ گیگ دانلود نت فطع شد دانلودش دوباره رفت از اول
میشه با Pc این آپدیت رو دانلود کرد؟
اگر میشه بعدش از چه راهی انتقال بدم به کنسول؟
دوستان من آپدیت gta رو زدم دانلود شه بعد از ۴ گیگ دانلود نت فطع شد دانلودش دوباره رفت از اول
میشه با Pc این آپدیت رو دانلود کرد؟
اگر میشه بعدش از چه راهی انتقال بدم به کنسول؟
خیر.باید با نرم افزار انتقال بدید.میشه فایل رو بریزم تو فلش انتقال بدم؟
فیشش رو داخل قسمت پایینی دسته بکنید .این هدست خود ps4 چطوری کار میکنه و چطور ازش استفاده کنم؟
سلامسلام ..من gtaدیجیتالی رجین یک گرفتم میخاستم بدونم اگر دیسک بازی gtaبگیرم ولی رجین دو باشه میتونم از دیتاش استفاده کنم که دیگه این همه حجم دان نکنم...من الان دیسکشو دارم رجین دو هست ولی نمیذاره با اون gtaکه دیجیتالی گرفتم بازی کنم چون هنوز دانلودش کامل نشده راهی نیست بشه محتویات دیسک انتقال داد که پلی 4 بفهمه ممنون میشم زود جواب بدید چون اون بنده خدا دیسکشو میخاد
سلام
دستگاه من ریجن4هستش.یعنی روی کارتون کنار اون کره ی زمین 4نوشته.......ریجن4 همون ریجن all هستش؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بشه چون ظرفیت 1 نمیتونه آنلاین بشه پس نمیتونی دوباره بازیو دانلود کنی.دوستان در طرح شیرینگ اگه اکانت ظرفیت یک بگیریم اگه بازیو پاک کردیم میشه دوباره بازیو ریخت؟
اکانت پاک نشه فقط بازیو به دلیل کمبود فضای هارد حذف کنیم امکانش هست بعدا دوباره بازیو بریزیم؟(باتوجه به نداشتن پسورد اکانت)