سلام بر دوستان عزیز... خسته نباشید
اقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من خودم خوره ماشین و بازی ماشینم و کنسل قبلیم xbox بود و عاشق بازی forza و کلا عاشق سیمولیشن و تیون کردن و دستکاری ماشینم... خواستم ببینم که این ps4 که قراره عید بخرم بازی داره که این حس ماشین باز من رو ارضا کنه یا نه؟ granturismo چی شد؟ نمیاد برا پی اس4؟ تو 360 که گرنتوریسمو میگفتن رسید فورزا... کسی میدونه کی میاد؟مرسی پیشاپیش
واسه آنلاین شدن روی ظرفیت 3،نباید ظرفیت 1و2 آنلاین باشندسلام
یهویی واسم ی مشکل بوجود اومد
داشتم فیفا بازی میکردم ک یهو وسط بازی انداخت بیرون و نوشت:fifa has signed in to PSN with another ps4 and has been logged out of this one
(CE-352B5-3)
بازیم ظرقیت 3 .
ینی ی نفر دیگه داره با اکانت من تو کنسول خودش بازی میکنه؟؟؟؟؟؟
راه حلی وجود داره ک دیگه این اتفاق نیفته؟؟
ممنون میشم سریع جواب بدید![]()
من forza بازی نکردم (اما مثل اینکه از بازی های ماشینی ps4 بهتره) gran turismo و drive club تیون اپ و دستکاری ماشین ندارن اگر بازی ماشینی خیلی دوست داری همون xone بگیری بهتره (forza horizon 2 ) و مثل اینکه ساله دیگه انحصاری های خیلی خوبی برای xone میاد.
No problemموقع بازی order ,
فن های دستگاه که کار میکنه,از بغل باد خنک میاد بیرون و از پشت باد گرم
این طبیعیه؟
بله دوباره اومده !دوستان سلام.
من امروز gta online میزدم بعد دستگارو خاموش کردم رفتم بیرون الان اومدم خونه روشن کردم دیدم میگه باید gta رو آپدیت کنی همون حجم 4.7گیگ ؟؟؟ 10مارچ آپدیت هیست هم کردم چرا الان اینو میگه ؟؟؟ آپدیتم پریده یا جدید اومده ؟؟؟
فکر نمیکنم توی ایران به کار بیاد?????
یک راهش این هست که برای optical خوده 4 تبدیلهای مربوطه رو بخریدرود. نمی دونم دقیقا جای سوالم همین جاست یا نه... دوستان من صدا رو داخل PS3 از طریق AV Multi که توی تنظیمات بود دریافت میکردم. بعد از الان اسپیکرم اپتیکال نداره و از طرفی PS4 روش AV رو نداره. از مانیتور هم استفاه می کنم و اسپیکر نداره! با این وضع الان راه خاصی برای دریافت صدا توی همین شرایط با این اسپیکرهام ندارم؟ تبدیل خاصی وجود نداره این سه فیش سبز زرد و مشکی اسپیکر هامو به اپتیکال تبدیل کنه؟
بازیه خاصی هست ... puzzle مانند و exploration هستبازی The Unfinished Swan سبکش چیه؟مثل کدوم بازیه؟
بازی Basement Crawl سبکش مثل بمبرمن میکرو هستش؟! عکساش اینطور بود.
برای دانلود DLC ها اگر
کنسول رجین 3
اکانت رجین 1
بازی رجین 2 باشند.
میشه DLC رو دانلود کرد یا حتما اکانت رجین 2 میخاد؟
بچه ها م یه مشکلی برام پیش اومده. چند باری که اینترنت قطع شد بازیام قفل شدن و امکان بازی کردن نبود. میشه بگید چرا؟ هم بازی های پلاس و هم بازی هایی که خریداری کرده بودم و حتی بازی رایگان p.t. یعنی من نمی تونم بدون اینترنت بازی کنم؟
اکانت رو باید Primary کنی حتمابچه ها م یه مشکلی برام پیش اومده. چند باری که اینترنت قطع شد بازیام قفل شدن و امکان بازی کردن نبود. میشه بگید چرا؟ هم بازی های پلاس و هم بازی هایی که خریداری کرده بودم و حتی بازی رایگان p.t. یعنی من نمی تونم بدون اینترنت بازی کنم؟
واسه آنلاین شدن روی ظرفیت 3،نباید ظرفیت 1و2 آنلاین باشند
من انلاین بازی نمیکنم ولی ی چنین مشکلی پیش اومده باید چ کنم؟