هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خواهشا کمکم کنید من می خوام اپدیت بازی درایور کلاب رو با PSX به کنسول انتقال بدم اما تا 11 مگ که میره دوباره از اول میاد ده بار امتحان کردم
ممکنه فایل دانلود شده خرابی باشه؟

به نام او که اولین ذره را آفرید ، سلام علیکم

کسی نیست کمکم کنه؟

بذارید خوده کنسول آپدیت کنه ، من همیشه اینکارو می کنم می دونم طول میکشه اما ایراد نداره

- - -ویرایش - - -

امکان تنظیم تایم واسه دانلود هست مثلا 1 شب تا 7 صبح خود به خود شروع کنه برا دانلود(تایم فری نت):d؟

بله هست ، فقط مراقب باشید بعد از تنظیم ساعت اتوماتیک آپدیت خیلی مراقب باشید بلوری داخل کنسول نباشه ، تکرار می کنم بلوری داخل کنسول نباشه ، اگر یادتون رفت و کنسول تون خراب شد نگید کسی به من نگفت ، دقیقا این اتفاق برای بنده افتاده ، در قسمت تنظیمات قشنگ می زنید ساعت یک خودش روشن میشه شروع به انواع آپدیت ها می کنه 7 هم می زنید خاموش میشه وسلام.

وقتی می خواهید کنسول رو خاموش کنید بخوابید ، دانلود ها رو باز بذارید یعنی در حال دانلود بذارید که وقتی کنسول خودش در ساعت مقرر روشن شد به دانلودش تا اون ساعت که میخواد خاموش شه ادامه بده ،

آخرین ویرایش:
این جریان Reward ک توی سایت سونی هست چیه - میشه کامل توضیحش بدین!؟ و توی ایران بدون دردسر امکان پذیره ؟

یکی این ظرفیت یک و ظرفیت سه که فکر کنم مربوط به شیرینگ هستش چیه !؟

سلام
من دارم دیوونه میشم بازی gta رو تا پارت دوم به کنسول انتقال دادم اما هر کاری میکنم لینک پارت سوم نمیاد تو psx (هرررر کاری) نمی دونم چه کنم
در ضمن وقتی می خوام همین دو پارت رو اجرا کنم ارور میده cannot start the app
(ce-30012-6)

سلام
من دارم دیوونه میشم بازی gta رو تا پارت دوم به کنسول انتقال دادم اما هر کاری میکنم لینک پارت سوم نمیاد تو psx (هرررر کاری) نمی دونم چه کنم
در ضمن وقتی می خوام همین دو پارت رو اجرا کنم ارور میده cannot start the app
(ce-30012-6)
فایلاتو گذاشتی تویه ی پوشه و آدرس پوشه رو ست کنی توی psx؟؟؟

بچه ها من می خوام بازی the last of us رو دست دو بخرم. طرف نمی دونه ریجن چنده. میگه شاید all باشه. حالا فرضا اگه 3 یا 1 بود من با دستگام ریجن 2 می تونم آنلاین بازی کنم؟

سلام
یهویی واسم ی مشکل بوجود اومد :(
داشتم فیفا بازی میکردم ک یهو وسط بازی انداخت بیرون و نوشت:fifa has signed in to PSN with another ps4 and has been logged out of this one
(CE-352B5-3)

بازیم ظرقیت 3 .
ینی ی نفر دیگه داره با اکانت من تو کنسول خودش بازی میکنه؟؟؟؟؟؟
راه حلی وجود داره ک دیگه این اتفاق نیفته؟؟
ممنون میشم سریع جواب بدید :)

امروز یه رجین دو باندل دستینی گرفتم(سفید) بازی DA3 هم بصورت دیجیتالی برام ریخت --- یه سوالی که فقط داشتم اینه که موقع خاموش رو روشن کردن چقدر باید زمان ببیره چون بنظرم یکم زیادی طول میکشه ، تقزیبا 15 تا 20 ثانیه طول میشکه تا روشن بشه و حتی توی حالت stand by هم همینقدر طول میکشه تا بیاد بالا . . . تقریبا باید چقدر طول بکشه . . .

یه مورد دیگه هم هست که اصلا صدای فن رو نمیشنوم ، وقتی دستم رو میزارم کنار دستگاه (کنار اسم PS4) چرخش هوا رو حس میکنم (فن کار میکنه) ، ولی اون طرفش گردش هوایی حس نمیکنم . . .

نیازی هست که زیر کنسول رو پایه ای بزارم که بالا بیاد ؟ چون دریچه ی هوایی که زیرش ندیدم !

امروز یه رجین دو باندل دستینی گرفتم(سفید) بازی DA3 هم بصورت دیجیتالی برام ریخت --- یه سوالی که فقط داشتم اینه که موقع خاموش رو روشن کردن چقدر باید زمان ببیره چون بنظرم یکم زیادی طول میکشه ، تقزیبا 15 تا 20 ثانیه طول میشکه تا روشن بشه و حتی توی حالت stand by هم همینقدر طول میکشه تا بیاد بالا . . . تقریبا باید چقدر طول بکشه . . .

یه مورد دیگه هم هست که اصلا صدای فن رو نمیشنوم ، وقتی دستم رو میزارم کنار دستگاه (کنار اسم PS4) چرخش هوا رو حس میکنم (فن کار میکنه) ، ولی اون طرفش گردش هوایی حس نمیکنم . . .

نیازی هست که زیر کنسول رو پایه ای بزارم که بالا بیاد ؟ چون دریچه ی هوایی که زیرش ندیدم !
اون ۱۰ ۱۵ ثانیه واسه روشن و خاموش شدن دستگاه طبیعیه

کلا صدای فن و دستگاه توی این سری ساخت آخر ps4 کمتر غکر کنم ، واسه من موقع بازی هیچ صدایی نمیاد ، واسه رفیقم که سری ساخت ۲۰۱۳ بود صدای جارو برقی میداد :|

کنسول رو هم هرجایی میزاری بزار فقط رو موکت یا فرش نزار که پرزهای فرش نره توش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or