SNIPER II
کاربر سایت
ممنون داداش بعد اگه اون یکی اکانت حذف کنم مپ هم حذف میشه؟یه اکانت رجین 2 بساز و اکتیوش کن روی کنسول. بعدش با اون اکانت رجین دو برو نقشه ها رو دانلود کن و بعدش با اکانت خودت بازی کن.
ممنون داداش بعد اگه اون یکی اکانت حذف کنم مپ هم حذف میشه؟یه اکانت رجین 2 بساز و اکتیوش کن روی کنسول. بعدش با اون اکانت رجین دو برو نقشه ها رو دانلود کن و بعدش با اکانت خودت بازی کن.
احتمالا باید اکانته ریجن 2 که ساختی primary کنی که بتونی با بقیه هم بازی کنی . در صورت پاک کردن احتمالا غیر فعال میشه.ممنون داداش بعد اگه اون یکی اکانت حذف کنم مپ هم حذف میشه؟
اره چون اگه اکانت رو پاک کنی از حالت اکتیو در میاد و دیگه نمیتونی بازی کنی.ممنون داداش بعد اگه اون یکی اکانت حذف کنم مپ هم حذف میشه؟
کسی نیست کمکم کنه؟
امکان تنظیم تایم واسه دانلود هست مثلا 1 شب تا 7 صبح خود به خود شروع کنه برا دانلود(تایم فری نت):d؟
فایلاتو گذاشتی تویه ی پوشه و آدرس پوشه رو ست کنی توی psx؟؟؟سلام
من دارم دیوونه میشم بازی gta رو تا پارت دوم به کنسول انتقال دادم اما هر کاری میکنم لینک پارت سوم نمیاد تو psx (هرررر کاری) نمی دونم چه کنم
در ضمن وقتی می خوام همین دو پارت رو اجرا کنم ارور میده cannot start the app
(ce-30012-6)
بچه ها من می خوام بازی the last of us رو دست دو بخرم. طرف نمی دونه ریجن چنده. میگه شاید all باشه. حالا فرضا اگه 3 یا 1 بود من با دستگام ریجن 2 می تونم آنلاین بازی کنم؟

اون ۱۰ ۱۵ ثانیه واسه روشن و خاموش شدن دستگاه طبیعیهامروز یه رجین دو باندل دستینی گرفتم(سفید) بازی DA3 هم بصورت دیجیتالی برام ریخت --- یه سوالی که فقط داشتم اینه که موقع خاموش رو روشن کردن چقدر باید زمان ببیره چون بنظرم یکم زیادی طول میکشه ، تقزیبا 15 تا 20 ثانیه طول میشکه تا روشن بشه و حتی توی حالت stand by هم همینقدر طول میکشه تا بیاد بالا . . . تقریبا باید چقدر طول بکشه . . .
یه مورد دیگه هم هست که اصلا صدای فن رو نمیشنوم ، وقتی دستم رو میزارم کنار دستگاه (کنار اسم PS4) چرخش هوا رو حس میکنم (فن کار میکنه) ، ولی اون طرفش گردش هوایی حس نمیکنم . . .
نیازی هست که زیر کنسول رو پایه ای بزارم که بالا بیاد ؟ چون دریچه ی هوایی که زیرش ندیدم !

اره همین کارو کردمفایلاتو گذاشتی تویه ی پوشه و آدرس پوشه رو ست کنی توی psx؟؟؟