Dastan Persia
کاربر سایت
سرعت دانلود هم عالیه ،واسه انلاین بازی کردن پینگ 160 خوبه با سرورای لندن؟؟؟سرعت دانلودم حدودا 50تاس
ی سوال دیگه :فیفای من ظرفیت سومه واسه انلاین بازی کردن مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون میشم سریع ج بدید![]()
سرعت دانلود هم عالیه ،واسه انلاین بازی کردن پینگ 160 خوبه با سرورای لندن؟؟؟سرعت دانلودم حدودا 50تاس
ی سوال دیگه :فیفای من ظرفیت سومه واسه انلاین بازی کردن مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون میشم سریع ج بدید![]()
سلام
دوستان درسته که بازی های دسته دوم و اجاره ای و کلن بازی های روی دیسک اوریج رو میشه رو هارد دستگاه ریخت و راحت بازی کرد؟ بدون هیچ هزینه ی خاصی و...؟
ممنون میشم جواب بدید.
آز طریقه وب میتونی De-active کلی کنیدوستان اگه یه بازی دو نفری به صورت دیجیتالی خریده شده باشه میشه کاری کرد که نفر دوم نتونه بازی کنه؟
صاحب اکانتم من...
این باگه از ابتدا هم بوده - برای بعضیا رفع شد برای بعضیا ماندگار هست هنوز ...ببخشید دوستان من در بازی GTA V که آپدیت هم هستش هر سری که کنسول رو خاموش و روشن می کنم یا می برمش روی رست مود _ ستینگ از جمله brightness و vibration و کلا همه ستینگ ها به حالت اول بر میگرده حتی برایتنس رو هم دوباره می خواد تنظیم کنم. میخواستم ببینم که راه حل خاصی در نظر دارین؟
دوستان بازی دستینی من ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن یک و برای خرید dlc به مشکل برخوردم...میخواستم ببینم اگه بازی ریجن 1 رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازی سنتر بخرم دیگه نیازی به پاک کردن و نصب دوباره نیست ؟ .... ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید..
دوستان بازی دستینی من ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن یک و برای خرید dlc به مشکل برخوردم...میخواستم ببینم اگه بازی ریجن 1 رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازی سنتر بخرم دیگه نیازی به پاک کردن و نصب دوباره نیست ؟ .... ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید..