هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من می خوام بازی the last of us رو دست دو بخرم. طرف نمی دونه ریجن چنده. میگه شاید all باشه. حالا فرضا اگه 3 یا 1 بود من با دستگام ریجن 2 می تونم آنلاین بازی کنم؟

سلام ریجن آل باشه پشت اش نوته All ، اگر پی اس ان کارت دارید و می خواهید براش دی ال سی بخرید حتما باید ریجن اکانت تون با ریجن دلست یکی باشه مثلا اگر ریجن اکانت تون 1 یا امریکا باشه ، دلست باید 1 یا آل باشه ، ریجن کنسول هم مهم نیست ، این موضوعی که گفتم فقط در صورتی است که پی اس ان کارت داشته باشید پول داشته باشید برای خریدن دی ال سی ،‌من این بازی رو تو 18 ساعت رفتم ، دی ال سی زیاد داشت ولی پول نداشتم هیچی هم نخریدم هیچ مشکلی هم نداشتم ، در واقع ریجن بازی و اکانتم که یکی بود به دردم نخورد و بازی هم فروختم رفت ، اگه جایی اش گیر کردی بگو چون من تازه تموم اش کردم

سلام بر دوستان عزیز... خسته نباشید
اقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من خودم خوره ماشین و بازی ماشینم و کنسل قبلیم xbox بود و عاشق بازی forza و کلا عاشق سیمولیشن و تیون کردن و دستکاری ماشینم... خواستم ببینم که این ps4 که قراره عید بخرم بازی داره که این حس ماشین باز من رو ارضا کنه یا نه؟ granturismo چی شد؟ نمیاد برا پی اس4؟ تو 360 که گرنتوریسمو میگفتن رسید فورزا... کسی میدونه کی میاد؟مرسی پیشاپیش

.سلام کنسول من ریجن ۲ ژاپن هست و یه مدتی هست بالا نمی اد و ارور ری اینستال کردن ابدیت ۲.۰۴ میده الان من دقیقا یاید چکار منم ممنون میشم جواب بدین . (بد جوری گیر افتادم)

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان عزیز... خسته نباشید
اقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من خودم خوره ماشین و بازی ماشینم و کنسل قبلیم xbox بود و عاشق بازی forza و کلا عاشق سیمولیشن و تیون کردن و دستکاری ماشینم... خواستم ببینم که این ps4 که قراره عید بخرم بازی داره که این حس ماشین باز من رو ارضا کنه یا نه؟ granturismo چی شد؟ نمیاد برا پی اس4؟ تو 360 که گرنتوریسمو میگفتن رسید فورزا... کسی میدونه کی میاد؟مرسی پیشاپیش

بازی driveclub قطعا بهترین گرافیکو در بین بازی های ماشینی به نمایش میزاره من که از بازی های ماشینی متنفر بودم عاشقش شدم ولی اگه به فورزا عادت کردی فکر نکنم بازی دیگه ای به اون خوبی باشه ولی اگه خیلی به این سبک علاقه زیادی داری driveclub رو حتما امتحان کن

- - -ویرایش - - -

آقا این جریان قطر چیه بازی رو میشه پری اوردر کرد؟:4:بعد بدون پول میزاره دان کنیم و بازی کنیم؟

نه همش سرکاریه زمان اجرای بازی میگه باید پولشو کامل پرداخت کنی

دیتا رو بهت میده ولی باید license رو بخری:-*[h=3][/h]

دوستان راسته میگن این بازس دیجیتالیا که کپی میشن رو هارد خراب و مشکل دار در میان؟؟ دیروز یکی از فروشنده ها گف بم بعد ی جا دیگه رفتم گف ن خراب نمیشه اون بلد نیست بریزه میگه خراب میشه
میخواستم بدونم اونا که دیجیتالی میکنن مشکلی دارن؟؟؟

دوستان راسته میگن این بازس دیجیتالیا که کپی میشن رو هارد خراب و مشکل دار در میان؟؟ دیروز یکی از فروشنده ها گف بم بعد ی جا دیگه رفتم گف ن خراب نمیشه اون بلد نیست بریزه میگه خراب میشه
میخواستم بدونم اونا که دیجیتالی میکنن مشکلی دارن؟؟؟

جلل خالق:|

خیر دوست عزیز دیجیتالی هیچ مشکلی نداره و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن

سلام
یهویی واسم ی مشکل بوجود اومد :(
داشتم فیفا بازی میکردم ک یهو وسط بازی انداخت بیرون و نوشت:fifa has signed in to PSN with another ps4 and has been logged out of this one
(CE-352B5-3)
بازیم ظرقیت 3 .
ینی ی نفر دیگه داره با اکانت من تو کنسول خودش بازی میکنه؟؟؟؟؟؟
راه حلی وجود داره ک دیگه این اتفاق نیفته؟؟
ممنون میشم سریع جواب بدید :)

.سلام کنسول من ریجن ۲ ژاپن هست و یه مدتی هست بالا نمی اد و ارور ری اینستال کردن ابدیت ۲.۰۴ میده الان من دقیقا یاید چکار منم ممنون میشم جواب بدین . (بد جوری گیر افتادم)
کلا بالا نمیاد ؟ حتی به محیط منو هم نمیرسه ؟
چاره ای نیست جز re-install کردن فریمور اگر جواب نداد مجبوری کلا initialize کنی
در صورتی که بازم جواب نداد بهتره هارد رو عوض کنی ممکنه مشکلی برای هارد پیش اومده باشه.

بله هست ، فقط مراقب باشید بعد از تنظیم ساعت اتوماتیک آپدیت خیلی مراقب باشید بلوری داخل کنسول نباشه ، تکرار می کنم بلوری داخل کنسول نباشه ، اگر یادتون رفت و کنسول تون خراب شد نگید کسی به من نگفت ، دقیقا این اتفاق برای بنده افتاده ، در قسمت تنظیمات قشنگ می زنید ساعت یک خودش روشن میشه شروع به انواع آپدیت ها می کنه 7 هم می زنید خاموش میشه وسلام.

وقتی می خواهید کنسول رو خاموش کنید بخوابید ، دانلود ها رو باز بذارید یعنی در حال دانلود بذارید که وقتی کنسول خودش در ساعت مقرر روشن شد به دانلودش تا اون ساعت که میخواد خاموش شه ادامه بده ،
میشه یه توضیح بدید از کجا باید دقیقا زمان بندی کنم؟؟ من همیشه بلوری رو تو دستگاه میزارم تا حالا مشکلی نبوده.

بازی The Unfinished Swan سبکش چیه؟مثل کدوم بازیه؟
بازی Basement Crawl سبکش مثل بمبرمن میکرو هستش؟! عکساش اینطور بود.
برای دانلود DLC ها اگر
کنسول رجین 3
اکانت رجین 1
بازی رجین 2 باشند.
میشه DLC رو دانلود کرد یا حتما اکانت رجین 2 میخاد؟

درود. نمی دونم دقیقا جای سوالم همین جاست یا نه... دوستان من صدا رو داخل PS3 از طریق AV Multi که توی تنظیمات بود دریافت می‌کردم. بعد از الان اسپیکرم اپتیکال نداره و از طرفی PS4 روش AV رو نداره. از مانیتور هم استفاه می کنم و اسپیکر نداره! با این وضع الان راه خاصی برای دریافت صدا توی همین شرایط با این اسپیکرهام ندارم؟ تبدیل خاصی وجود نداره این سه فیش سبز زرد و مشکی اسپیکر هامو به اپتیکال تبدیل کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or