هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بعضی جاها دیتای بازی های ps4 رو می فروشن، چه جوری باید از این دیتای بازی ها که معمولا 15 تومن ایناست استفاده کرد ؟ ( یه سری چیزا راجب بازی دیجیتالی خوندم ولی متوجه نشدم )

امید جان بازیهارو داخل اکانت میفروشن یعنی اکانت رو بهت میدن بعد شما به جای اینکه بری و بازی رو دانلود کنی فایل دیتارو داخل هارد پلی استیشن میریزی و بازی رو اجرا میکنی تو در واقع پول اجرا شدن بازی رو میدی که همون لایسنس بازی هست که بهت اجازه میده بازی رو اجرا کنی

امید جان بازیهارو داخل اکانت میفروشن یعنی اکانت رو بهت میدن بعد شما به جای اینکه بری و بازی رو دانلود کنی فایل دیتارو داخل هارد پلی استیشن میریزی و بازی رو اجرا میکنی تو در واقع پول اجرا شدن بازی رو میدی که همون لایسنس بازی هست که بهت اجازه میده بازی رو اجرا کنی
مرسی از جوابت عزیز، میشه لایسنس بازی رو با اکانت خودت بخری که هر موقع بازی رو از روی کنسول پاک کردی باز روی اکانت داشته باشی ؟ قیمتش در چه حده ؟

مرسی از جوابت عزیز، میشه لایسنس بازی رو با اکانت خودت بخری که هر موقع بازی رو از روی کنسول پاک کردی باز روی اکانت داشته باشی ؟ قیمتش در چه حده ؟

امید جان آره میشه از داخل پلی استیشن برو استور و بازی رو که میخوایی نوشته مثلا نوشته الان order1886 0 شصت دلاره که میفته دویست و چهل تومن جدا از پول دانلود بازی بعد میتونی بازی رو برای دو نفر دیگه برستی

البته اگه دونفر شیر کنید میتونید بازی رو دوباره نصب کنید مثلا اگه بازی حذف بشه میشه دوباره نصب کرد ولی شیر سه نفره فقط دو نفر میتونند بازی رو دوباره نصب کنند.

Sent from my GT-S7582

البته اگه دونفر شیر کنید میتونید بازی رو دوباره نصب کنید مثلا اگه بازی حذف بشه میشه دوباره نصب کرد ولی شیر سه نفره فقط دو نفر میتونند بازی رو دوباره نصب کنند.

Sent from my GT-S7582
ممنون مهدی جان راستی دلیلش رو نمیدونی

ممنون یک سوال دیگه مثلا به دوستم بگم از ساعت ۳ تا ۶ تو انلاین باش و من افلاین بعضی میکنم و ساعت ۶ تا ۹ من انلاین بازی میکنم تو افلاین خطر بن شدن نداره و تروفی بازی ها رو بگیریم ثبت میشه
ببینید حتی افلاین هم بخواید بازی کنید باید اتصال اینترنت داشته باشید البته اگه اکتیو کنید خیر وبعد از یک ساعت دوباره باید انلاین بشید تا لایسنس چک بشه.

Sent from my GT-S7582

ممنون مهدی جان راستی دلیلش رو نمیدونی
چون نفر اول که اکتیو کنه دسترسی به اکانت نداره و وارد شدنش به اکانت باعث بن شدن میشه ولی دو نفر دیگه به اکانت اصلی دسترسی دارند.

Sent from my GT-S7582

Last edited by a moderator:
چون نفر اول که اکتیو کنه دسترسی به اکانت نداره و وارد شدنش به اکانت باعث بن شدن میشه ولی دو نفر دیگه به اکانت اصلی دسترسی دارند.

Sent from my GT-S7582

یعنی شیر دونفره امنیتش بهتر از سه نفره هستش و هیچگونه بن شدنی رو نداره دیگه

Sent from my GT-S7582

دوست عزیز بن رو از کجا آوردید؟؟؟؟
بازیش از کار می افته فقط همین
باعث بن شدن نمیشه و دلیلی هم نداره که بن بشه...
چون این قابلیت حذف دیوایس های پریماری شده از طریق سایت رو گزاشته و هر 6 ماه یکبار میشه ازش استفاده کرد و اگر کسی این گزینه رو بزنه بن نمیشه ارور میده پریماری شما دی اکتیو شده
ولی کسی این کار رو نمیکنه که بازیش از کار بیوفته... البته اگر نفر سومی در کار نباشه میتونه آنلاین به بازی کردن روی همون اکانت ادامه بده
موفق باشید.

یعنی شیر دونفره امنیتش بهتر از سه نفره هستش و هیچگونه بن شدنی رو نداره دیگه

شیر بازی بین دو نفر رو خود سونی امکانش رو فراهم کرده و کاملاً قانونی و بدون هیچ مشکلی هست.
شیر سه نفره اما قضیش فرق میکنه. خود سونی حرفی در این مورد نزده و یه باگ توی سیستم امنیتیشون هست که این اجازه رو به کاربرا میده که بازی رو بین سه نفر شیر کنن. این که باعث بن شدن میشه یا نه رو هیچ کس نمیدونه.

سلام
این کیلزون 4 همون اولش اسلحه میگیره خشابش خالیه دو نفر پایین سخره هستن باید چیکار کنم

باید تو تاپیک خودش میپرسیدید :دی
ولی شما با چاقو از بالای سخره بپر رو سر یکی از اون دو نفری که پایین هستن، نفر دوم رو هم سریع با همون چاقو بکش. بعدش هم دیگه مهمات گیرت میاد :دی

شیر بازی بین دو نفر رو خود سونی امکانش رو فراهم کرده و کاملاً قانونی و بدون هیچ مشکلی هست.
شیر سه نفره اما قضیش فرق میکنه. خود سونی حرفی در این مورد نزده و یه باگ توی سیستم امنیتیشون هست که این اجازه رو به کاربرا میده که بازی رو بین سه نفر شیر کنن. این که باعث بن شدن میشه یا نه رو هیچ کس نمیدونه.
دوست من این باگ نیست.
این رو سونی گذاشته تا اگه به هر دلیلی کنسول از بین رفت یا دزدیده شد ،بشه بازی های اون اکانت رو روی کنسول دیگه بازی کرد که ایرانی ها دارند سوء استفاده میکنند.

Sent from my GT-S7582

سلام می خواستم بدونم اگر من مثلا اکانتم رو که حاوی بازی plants یا cod aw هست رو بدم به دوستم و اون ساین این بشه اون وقت با اکانت اوریجین من (plants) بازی می کنه . نمی تونه اکانت خودشو بزنه؟
یا در cod aw در آنلاین تا لولی که من به اونجا رسوندمش اون ادامش میده یا میشه بردش از اول؟

سلام می خواستم بدونم اگر من مثلا اکانتم رو که حاوی بازی plants یا cod aw هست رو بدم به دوستم و اون ساین این بشه اون وقت با اکانت اوریجین من (plants) بازی می کنه . نمی تونه اکانت خودشو بزنه؟
یا در cod aw در آنلاین تا لولی که من به اونجا رسوندمش اون ادامش میده یا میشه بردش از اول؟
سلام.
اگه روی اکانت خودتون بازی کنه باید ادامه همون چیز هارو بره که شما رفتید ولی اگه اکتیو کنه و رو اکانت خودش بره باید از ابتدا بره.

Sent from my GT-S7582

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or