هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا داشتم یوسر میساختم یهو گیر کرد بعد دسته کار میکرد ..هیچکاری نمیشد کرد ناچارم رفتم حالت استندبای..بعد روشن کردم الان اومده همون صفحه اول مونده welcome back .,.... بعد الان دسته کار نمیکنه .. ps هم هر جور میزنم کلا معلومه هنگه
چرا اینطوری شد ؟ :| یادمه دسته رو میشد ریست کرد..
اگه ریست کنم چیز خاصی میشه ؟؟
کجای دسته هست این رست

- - -ویرایش - - -

کسی نمیدونه چی باید کرد ؟؟
همونطوری گیر کرده رو همون welcome :|
احتمالا از دسته باشه
یکی لطف کنه میدونه بگه چی کنم
از جلو هم نمیخوام خاموش کنم

- - -ویرایش - - -

مشکل از دسته هست به نظرت ؟
ریست دسته پشته دسته هست یه سوراخ هست سمت راست بالا ...
با کابل هم وصل کن بعدش امتحان ببین ok میشه یا نه
اگر نشد از safe mode بالا بیار اول rebuild database و بعدش اگر نشد فریمور اپدیت کن بعد اگه نشد ini کن.
اوکی شد دادا ریست رو زدم حل شد
عجیب بود ..داشتم یوسر میساختم یهو هنگ کرد همه چی ..بردم استندبای ..روشن کردم دوباره دیگه کار نمیکرد !!!!! الان حل شد
مرسی

سلام
بازی کیلزون که میزارم تو کنسول بعد چند دقیقه میندازه بیرون دلیلش چیه

- - -ویرایش - - -

بازی فیفا
چرا چراغ دسته تو این بازی به رنگ قرمز در میاد

- - -ویرایش - - -
بازی فیفا15
بهترین تنظیم دوربین رو کدوم مدل هست

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان اگه یه بازی به صورت دیجیتالی بخرم و بعد ذیتاش رو با نرم افزار psx بریزم ولی کامل نه مثلا از حجم 30 گیگ کل بازی 14 گیگشو داشته باشم و فعلا کپی کنم تو PS4 میشه یکمی بازی کنم یا نه باید کامل از طریق PSX کپی بشه حم کل بازی بعد میشه بازی کرد
بعد اگه مثلا با PSX حدود 14 گیگشو داشته باشم و کپی کنم تو PS4 و کنسول رو خاموش کنم و فرداش بخوام ادامش رو کپی کنم میشه؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان اگه یه بازی به صورت دیجیتالی بخرم و بعد ذیتاش رو با نرم افزار psx بریزم ولی کامل نه مثلا از حجم 30 گیگ کل بازی 14 گیگشو داشته باشم و فعلا کپی کنم تو PS4 میشه یکمی بازی کنم یا نه باید کامل از طریق PSX کپی بشه حم کل بازی بعد میشه بازی کرد
بعد اگه مثلا با PSX حدود 14 گیگشو داشته باشم و کپی کنم تو PS4 و کنسول رو خاموش کنم و فرداش بخوام ادامش رو کپی کنم میشه؟
با تشکر
سلام.
برای بعضی بازی ها اولشون مینویسه سینگل یا مولتی،فک کنم بشه ولی برای بازی های دیگه فکر نکنم.
برای ادامش هم وقتی نرم افزار رو وصل کنید و بازی رو اجرا کنید بقیش رو ادامه میده.

Sent from my GT-S7582

با سلام
ببخشید من این بازی as unity رو تا 30 درصد بردم و مراحل اصلی بازی تموم شد و اون شمشیر قدرتمند رو هم گرفتم اما تو تریلراش دیدم که لویی رو هم میکشن ایا این در مراحل جانبی هست یا نه؟؟؟؟جریان چیه؟؟؟؟

با سلام
ببخشید من این بازی as unity رو تا 30 درصد بردم و مراحل اصلی بازی تموم شد و اون شمشیر قدرتمند رو هم گرفتم اما تو تریلراش دیدم که لویی رو هم میکشن ایا این در مراحل جانبی هست یا نه؟؟؟؟جریان چیه؟؟؟؟
داخل تاپیک unity مطرح کنید زودتر به جواب میرسید.

Sent from my GT-S7582

دوستان من می خواستم باندل GTA + The last of us رو بگیرم. اون کارت 10 دلاری داخل این باندل به چه دردی می خوره ؟ کنسول هم CHU 1116A هست، خوبه ؟
در ضمن می خوام آنلاین بازی کنم و شنیدم به پلاس نیاز دارم اون کارت 10 دلاری واسه هینه ؟ اون کد دانلود بازی the last ارزشی داره واسه فروش ؟ چون نمی تونم حجم زیادی دانلود کنم.
ببخشید اگه طولانی شد.

دوستان من می خواستم باندل GTA + The last of us رو بگیرم. اون کارت 10 دلاری داخل این باندل به چه دردی می خوره ؟ کنسول هم CHU 1116A هست، خوبه ؟
در ضمن می خوام آنلاین بازی کنم و شنیدم به پلاس نیاز دارم اون کارت 10 دلاری واسه هینه ؟ اون کد دانلود بازی the last ارزشی داره واسه فروش ؟ چون نمی تونم حجم زیادی دانلود کنم.
ببخشید اگه طولانی شد.
امید جان کارت ده دلاری میشه باهاش پلاس خرید و بازی البته ده دلار پول کمی واسه خرید بازی هست ولی میتونی باهاش پلاس یک ماهه بگیری راستی باندل خوبیه البته نمیدونم چند خریدی راستی کد بازی ارزش بالایی داره تو میتونی دانلودش کنی و واسه چند نفر دیگه هم بفرستی لاستآنلاین قشنگی داره حتما بازیش کن

سلام
بازی کیلزون رو اجرا میکنم همچین اروری میده و سی دی رو میفرسته بیرون
Cannot continue using application
the disc cannot be read . Make sure that the disc is not damaged or dirty

سلام
بازی کیلزون رو اجرا میکنم همچین اروری میده و سی دی رو میفرسته بیرون
Cannot continue using application
the disc cannot be read . Make sure that the disc is not damaged or dirty
توصیه منم اینکه دیسک رو تمیزی بکنن .
اگر درست نشد که احتمالا صدمه جدی دیده

سلام دوستان
1- ایا میشه با اکانت ژاپن در صورت primary با اکانت اصلی امریکا در استور امریکا بازی free دانلود کرد یا فقط میشه از همان استور ژاپن دانلود کرد؟
2- اگه بازی free دانلود کردم حتما باید پلاس داشته باشی تا بازی کنی یا بصورت افلاین هم میشه بازی کزد ؟

سلام دوستان
1- ایا میشه با اکانت ژاپن در صورت primary با اکانت اصلی امریکا در استور امریکا بازی free دانلود کرد یا فقط میشه از همان استور ژاپن دانلود کرد؟
2- اگه بازی free دانلود کردم حتما باید پلاس داشته باشی تا بازی کنی یا بصورت افلاین هم میشه بازی کزد ؟
1. نمیشه. فقط میشه از japan دانلود کرد. پلاس share نمیشه . صفاته primary فقط این هست که اجازه استفاده از دانلودهای این اکانت رو روی اکانتهای دیگه میده و همچنین مابقی اکانتها نیازی به پلاس برای بازی کردن انلاین ندارن
2. بازیهای که مربوط به پلاس هست فقط تا زمانه داشتن پلاس در دسترس خواهند بود .... primary که باشه نیازی به انلاین بودن نیست

سلام دوستان امروز میخوام ی ps4 بخرم ک رو هاردش 11 بازی ریخته شده و نوشته ک:"
دارای یازده بازی ریخته شده روی هارد داخلی باسیستم share کمپانی سونی "
میخوام بدونم ک تو بازی کردن افلاین مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
واسه انلاین بازی کردن مشکل پیش میاد؟
اپدیت جدید سونی محودویتی واسه game sharing میزاره؟
تو اپدیت بازی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اگه پروفایلم مشکلی پیش بیاد بازیا حذف نمیشن؟؟؟؟؟
ممنون میشم هر چ سریعتر حوابمو بدید
ساعت 5 میرم ک کنسولو بگیرم
منم بازیمو میتونم با یکی دیگه شیر کنم؟؟؟؟اونم بدون محدودیت میتونه بازی کنه؟
اگه میشه دربارش ی کم توضیح میدید ک باید چیکار کنم
گه من یوزر پسووردو ازش بگیرم فروشنده دیگه نمیتونه یوزر و پسوردوو عوض کنه؟؟؟؟؟؟
اگه من یوزر و پسووردو داشته باشم دوستم فقط باید دیتای بازیو بگیره؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or