air_damned
کاربر سایت
دوستان یه سوال در مورده دستگاه پال اروپا ... سیم برق دستگاه مثل سیم های برف خودمون بدون تبدیل هست ؟؟ چون مال من اینطوریه فکر کردم عوض شده داخل جعیه.. بعدا گفتند ریجن1 اینطوری هست که تبدیل میخواد.
دوستان یه سوال در مورده دستگاه پال اروپا ... سیم برق دستگاه مثل سیم های برف خودمون بدون تبدیل هست ؟؟ چون مال من اینطوریه فکر کردم عوض شده داخل جعیه.. بعدا گفتند ریجن1 اینطوری هست که تبدیل میخواد.
متاسفانه خیردوستان بازیی برای دوربین ps4 اومدنه غیر از پلی رووم و اون رقص ؟؟
سلام دوستان. من از موقعی که فریمور جدید سونی را ریختم، وقتی آپدیت بازی هامو روشون نصب میکنم دیگه اجرا نمیشن و از همه بدتر دیگه اصلا هر کاری میکنم بازی پاک نمیشه. مربوط به نسخه دیجیتالی بازی هام میشه.
الان سوالم اینه که راهی برای حل این مشکل بدون فرمت کردن کنسول وجود نداره؟
و اگه بخوام کنسولو به تنظیمات اولیه برگردونم چجوری باید از سیوهام یه نسخه کپی بگیرم؟
فکر میکنم صفحاتی پیش مشکل مشابه وجود داشت
احتماله داره باگه اپدیت باشه ...
به نظرم یک rebuild database انجام بده بعد اگر نشد فریمور نصب کن و دوباره factory reset کن ...
Setting > Save management
usb رو بزن و قسمت Copy To USB برو.
ini کلا همه چیز رو پاک میکنهممنون داداش. rebuild هم زدم ولی بازم نتیجه نداد. راستی تو بخش بوت کنسول گزینه آخرش نوشته initialized و نوشته اگه روش بزنم همه چی را پاک میکنه . دقیقا کاراییش چیه؟
و این که فقط سیوهای بازی را میشه رو فلش کپی کرد؟ و بعد این که کنسول فرمت بشه چجوری باید دوباره از طریق فلش اطلاعات را برگردونم؟
شرمنده داداش که سوالام زیاد هستش.
بازی sports friends هم هست ولی به قول دوستمون فعلا ارزش خرید نداره.دوستان بازیی برای دوربین ps4 اومدنه غیر از پلی رووم و اون رقص ؟؟
برای خرید دی ال سی و بازی و ... باید psn card بگیرید.یسوال؟
فرق PSN CARDS با PS PLUS چیه؟
یک اکانت فقط روی یک کنسول انلاین میشه و اگه با اکانت دیگه انلاین بشید نفر قبل که انلاین بوده بیرون میوفته.سلام دوستان اگه من psn id به دوستم بدم و اون از پلی استیشن خودش وارد psn id من بشه من و دوستم میتونیم به طور همزمان انلاین بشیم و فقط از یک اکانت استفاده کنیم
ممنون یک سوال دیگه مثلا به دوستم بگم از ساعت ۳ تا ۶ تو انلاین باش و من افلاین بعضی میکنم و ساعت ۶ تا ۹ من انلاین بازی میکنم تو افلاین خطر بن شدن نداره و تروفی بازی ها رو بگیریم ثبت میشهیک اکانت فقط روی یک کنسول انلاین میشه و اگه با اکانت دیگه انلاین بشید نفر قبل که انلاین بوده بیرون میوفته.Sent from my GT-S7582
سونی اجازه فعال سازی یک اکانت رو روی دو دستگاه میده پس خطری تهدید نمیکنه . موفق باشی.ممنون یک سوال دیگه مثلا به دوستم بگم از ساعت ۳ تا ۶ تو انلاین باش و من افلاین بعضی میکنم و ساعت ۶ تا ۹ من انلاین بازی میکنم تو افلاین خطر بن شدن نداره و تروفی بازی ها رو بگیریم ثبت میشه