Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
خیر مشکلی نداره.سلام
ديسكي كه روش مقل رنگين كمان باشه(موج داشته باشه)ايراد داره؟
بازي ريجن ١
خیر مشکلی نداره.سلام
بازي ريجن ١
ایراد ندارهسلام
بازي ريجن ١
بله انلاین داره و انلاینش بدک نیست ولی شما اگه لست رو انتخاب کنید ضرر نمیکنید.دوستان عزیز ،
[h=2]Diablo 3 بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازی کرد ؟[/h]
خیلی برام مهمه که آنلاین به درد بخوری داشته باشه یا نه ،
من میخوام پلاس یکساله بگیرم طلسم شده ، شدید دنبال بازی هستم که آنلاین خوبی داشته باشه ریجن 1 باشه ، نمی دونم چرا دست رو هرچی بازی میذارم نمیشه !
یعنی نمیشه مثلا قسمت آنلاین بازی رو از اول زد یا در مورد plants از اکانت خارج شد؟سلام.
اگه روی اکانت خودتون بازی کنه باید ادامه همون چیز هارو بره که شما رفتید ولی اگه اکتیو کنه و رو اکانت خودش بره باید از ابتدا بره.
Sent from my GT-S7582
این بازی هم خوبه اما شما یک بازی RPG رو میزنید به The Last Of Us؟ مطمئن باش اگر لست اف اس رو انتخاب کنی هرگز از انتخابت پشیمون نمیشی. مولتی پلیر واقعا جذاب و معتاد کننده ای داره.دوستان عزیز ،
Diablo 3 بازیه آنلاین داره ؟ یعنی میشه آنلاین بازی کرد ؟
خیلی برام مهمه که آنلاین به درد بخوری داشته باشه یا نه ،
من میخوام پلاس یکساله بگیرم طلسم شده ، شدید دنبال بازی هستم که آنلاین خوبی داشته باشه ریجن 1 باشه ، نمی دونم چرا دست رو هرچی بازی میذارم نمیشه !
فک نکنم بشه .دوستان کسی بلده جواب دوستمون رو بدهیعنی نمیشه مثلا قسمت آنلاین بازی رو از اول زد یا در مورد plants از اکانت خارج شد؟
فکر نمیکنم origin اجازه لینک شدن دوباره یک اکانت رو بده . چون بازیهای ea میاد psn با orign لینک میکنهیعنی نمیشه مثلا قسمت آنلاین بازی رو از اول زد یا در مورد plants از اکانت خارج شد؟
Origins ماله EA هست. همه بازیهای EA نیاز به Origin برای انلاین زدن دارن ...یعنی میشه عناوین اوریجین رو بدون اکانت آنلاین بازی کرد؟
بازیهای ea میاد psn با orign لینک میکنه یعنی چی؟
فرقی نداره . همه قسمتهایی که online بازی میکنه روی سروره ذخیره میشه به حسابه اکانتتدر مورد بازی هایی که نیاز به اکانت نداره و با اکانت psn هم میشه بازی کرد همینطوریه مثلا cod aw ؟
یادم نمیاد چنین موردی داشته باشیمجریان اینکه اگر ps4 رو shut down کنی بعد از حالت سیو مود میاد چیه؟
من هنوز دستگارو نخریدم فعلا در مرحله انتخابم.
و اینکه من اینترنت 1 مگ مخابرات دارم.
اما 300 مگ سرعت.و 150 پینگ.
در نصب کردنا و آپدیت کردنا مثلا 20 گیگی/راهی هست که از حجم دانم کم نشه.؟
و چند روز طول میکشه 20 گیگ تموم شه؟
بدلیل علاقه ای که به xbox و محیطش دارم.نمیدونم کدومارو بخرم.ps4 رو هم بخاطر گرافیکش و ارزون بودن گیم هاش.و تعاریف زیاد مردمی دوست دارم.
و از اینکه از یه محیط شاد میخوام برم به محیط مشکی و تاریک آبی ناراحتم.
اما چیکار میشه کرد با سونی هم یزمانی خاطره داشتیم...تو کلوپا کنار بچه ها...
کله تولیدات 4 به عهده FoxConn چین هستسلام دوستان
امروز رفتم پلی ۴ بگریم اما متاسفانه تمام دستگاه های موجود در بازار برای شرکت متفرقه بود (fox تو بازار نبود)
ایا fox بودن دستگاه مهمه ؟ یا فرقی ندارن ؟
کلا کدام بهتره ؟
یک دنیا سپاس
باید بری قسمت devices توی setting یه قسمت register داره اونجا باید device مربوطه رو پیدا کنه و رجیسترش کنی .یه هدست بلوتوثی گوشی دارم چطوری وصلش کنم به ps4 برای صحبب بقیه///////////////؟