هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان امروز رفتم پلی ۴ بگریم اما متاسفانه تمام دستگاه های موجود در بازار برای شرکت متفرقه بود (fox تو بازار نبود)
ایا fox بودن دستگاه مهمه ؟ یا فرقی ندارن ؟
کلا کدام بهتره ؟
یک دنیا سپاس
واقعا عجیبه من از رجین یک تا چهارشو دیدم همه تولید fox هست جایه دیگه فکر نمیکنم بزنه اصلا!!
اقا ارمان نمیگن fox متفرقه هست میگن fox نبوده چیزه دیگه بوده که عجیبه!!

واقعا عجیبه من از رجین یک تا چهارشو دیدم همه تولید fox هست جایه دیگه فکر نمیکنم بزنه اصلا!!
اقا ارمان نمیگن fox متفرقه هست میگن fox نبوده چیزه دیگه بوده که عجیبه!!
متوجه منظورش شدم
یه سری اون اول از زیر مجموع های FoxConn بودن !!!
Japan هم که نیست تغریبا دیگه

بهتره یه عکسی چیزی بزارن . به هر حال هرچی باشه زیر مجموعه همین FoxConn هست. ریحن 1 هم موقع لانج foxconn نزده بود (اسمش یادم نیست ) اما اون زیر مجموعه foxconn هست

سلام دوستان منم ps4 خریدم :)
ی سوال واسم پیش اومده لطفا هر چ سریعتر حواب بدید
من الان رو کنسولم 3تا پروفایل درستم کردم و ی اکانت واسه لایو درست کردم ک اونارو ب دلایلی نمیخوام
الان اگه من 3تا پروفایلو حذف کنم و ی پروفایل حدید درست کنم مشکلی واسه بازیام و اپدیتام پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟(بازیام دیجیتالین)
و میتونم ی اکانت دیگه درست کنم؟؟؟؟؟؟
تا حالا من با ps4 انلاین بازی نکردم بنظرتون واسه بازی فیفا15 چ سرعتی خوبه ک لگ نداشته باشه؟؟؟؟؟
من ی مودم ایرانسل با سرعت 512kbدارم بنظرتون میرزه انلاین باهاش بازی کنم؟؟؟؟

سلام دوستان منم ps4 خریدم :)
ی سوال واسم پیش اومده لطفا هر چ سریعتر حواب بدید
من الان رو کنسولم 3تا پروفایل درستم کردم و ی اکانت واسه لایو درست کردم ک اونارو ب دلایلی نمیخوام
الان اگه من 3تا پروفایلو حذف کنم و ی پروفایل حدید درست کنم مشکلی واسه بازیام و اپدیتام پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟(بازیام دیجیتالین)
و میتونم ی اکانت دیگه درست کنم؟؟؟؟؟؟
تا حالا من با ps4 انلاین بازی نکردم بنظرتون واسه بازی فیفا15 چ سرعتی خوبه ک لگ نداشته باشه؟؟؟؟؟
من ی مودم ایرانسل با سرعت 512kbدارم بنظرتون میرزه انلاین باهاش بازی کنم؟؟؟؟
سلام عزیز
اکانت رو میشه Setting > User > Delete User پاک کرد
اگر جیزی از اکانت دانلود کردی بعد از پاک کردن غیر فعال میشه ( در واقع چیزهایی که بهاون اکانت تعلق داره با پاک کردنش از بین میره )
بله شما میتونید تا 16 پروفایل درست کنید و 16 هم میتونه primary باشه ....
باید میزانه پینگت رو با سروره لندن تست بگیری. زیره 200 ok هست.

به نام او که اولین ذره را آفرید سلام علیکم ،

باالأخره این دو تا بازی رو گرفتم 200$
DESTINY R ALL
THE LAST OF US REMASTERED R ALL
از دوستان متشکرم که راهنمایی کردند و اذیت شون کردم.

حالا میخوام پلاس یکساله بخرم ریجن 1 اگه جایی ارزون سراغ دارید بگید ، البته ترجیح میدم از فروشگاه اینترنتی که علامت اعتماد داره بگیرم اما یه مشکل ، تو بازی destiny یه کد پلاس داره که یکماه دیگه انقضاء داره ، نوشته : 30- day trial ظاهرن یکماه پلاس داره ، من چطوری می تونم استفاده کنم ؟ یکی گفت باید اکانت پی پال بسازم ؟ لطفا اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید یا اگر جایی آموزش دادند بگید که انجام بدم ، چون می خوام پلاس بگیرم بشینم آنلاین بازی کنم ممنون.

از اون نمیتونی استفاده کنی
credit card و اینا میخواد. paypal هم ایران رو ساپورت نمیکنه و تحریم هست
پلاس رو مجانی اکه میخوای باید اکانت japan بسازی
یا راخت خودت بخری 1 ساله.

به نام او که اولین ذره را آفرید

از اون نمیتونی استفاده کنی
credit card و اینا میخواد. paypal هم ایران رو ساپورت نمیکنه و تحریم هست
پلاس رو مجانی اکه میخوای باید اکانت japan بسازی
یا راخت خودت بخری 1 ساله.

خب با غیلتر شگن میشه که !
مگه پلاس مجانی هم داریم ؟
اگه دقیق راهنمایی کنید و دوستان تأیید کنند من با اطمینان کار انجام بدم اگر واقعا نمیشه استفاده کرد که این کد یک ماه دیگه انقضاء اش تموم میشه و از بین میره ، و در آخر برای خرید پلاس اقدام کنم

الآن دستینی رو گذاشتم 2 گیگا بایت و 44 مگ داره دانلود می کنه ، چرا انقدر زیاد ! اینطوری که تا فردا طول می کشه تموم شه !

خب با غیلتر شگن میشه که !
مگه پلاس مجانی هم داریم ؟
اگه دقیق راهنمایی کنید و دوستان تأیید کنند من با اطمینان کار انجام بدم اگر واقعا نمیشه استفاده کرد که این کد یک ماه دیگه انقضاء اش تموم میشه و از بین میره ، و در آخر برای خرید پلاس اقدام کنم

الآن دستینی رو گذاشتم 2 گیگا بایت و 44 مگ داره دانلود می کنه ، چرا انقدر زیاد ! اینطوری که تا فردا طول می کشه تموم شه !
بله میتونید پلاس ژاپن بسازید و چهارده روز رایگان بگیرید.
حجم های زیاد رو با psx بریزید بهتره .

Sent from my GT-S7582

دوباره سلام:)
من بیرون دادم بازیارو دیجیتالی واسم ریختم و مثلا بار اول ک دادم واسم ی پروفایل درست کردن و بازی رو ریختن توش و هینحوری پیش رفت ک تو ps4 خیلی بهم ریخته شده
الان ینی من 3تا پروفایلو پاک کنم بازیاش میپرن؟؟؟؟مگه بازیارو تو هاردش نمیریزن؟؟؟؟؟؟
اپدیت بازیا هم رو هارد میره دیگه
بعد ی چیزی نمیدونم اینه ک مثلا وارد پروفایل1 میشم چیزای پروفایل 2و3 روهم نشون میده اصلا ی وضعیت بهم ریخته ای ب وحود اومده
راهی نداره ک پروفایلارو پاک کنم و بازیا نپرن ترجیحا اپدیتام بمونه
ممنون میشم جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or