هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.اقا ما می خوایم ps4 بگیریم الان شیراز یم اگه کسی ادرسی داره پ خ کنه خوش قیمت باشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.اقا ما می خوایم ps4 بگیریم الان شیراز یم اگه کسی ادرسی داره پ خ کنه خوش قیمت باشه
قوانین اول تاپیک رو مشاهده بفرمایید.

سلام
آقا من پلاس داشتم و بازی velocity رو که برای پلاس مجانی بود دان کردم و نصب کردم الان پلاسم تموم شده / روی بازی یک قفل کشیده و وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه بازی منقضی شده. چیکارش کنم:(؟؟؟؟

سلام
آقا من پلاس داشتم و بازی velocity رو که برای پلاس مجانی بود دان کردم و نصب کردم الان پلاسم تموم شده / روی بازی یک قفل کشیده و وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه بازی منقضی شده. چیکارش کنم:(؟؟؟؟
هر وفت دوباره اکانتتون رو به پلاس شارژ کنین بازی براتون مجدد آزاد میشه ، سیو و اینا هم تا موقعی که بازی رو پاک نکنید طوریش نمیشه (اگرم روی آنلاین استوریج آپ کرده باشید که با شارژ مجدد سیوها دوباره بارگذاری میشن).برای انجام بازی های رایگان پلاس حتماً باید اکانتتون پلاس باشه.

من یه اکانت یه ماهه کریو رو خریدم اون کارا رو هم کردم ولی تو PS4 تو اینترنت کانکشن میزنه به اینترنت وصل نیستی!
بعد چند مدت بین هر چند دفعه یه بار میزنه موفق ولی بازم واسه ساین این شدن تو Please Wait میمونه:|

من یه اکانت یه ماهه کریو رو خریدم اون کارا رو هم کردم ولی تو PS4 تو اینترنت کانکشن میزنه به اینترنت وصل نیستی!
بعد چند مدت بین هر چند دفعه یه بار میزنه موفق ولی بازم واسه ساین این شدن تو Please Wait میمونه:|
اکانت kerio فک نکنم لازم باشه ! اصلا psn هیتلر نیست
فضیه Please wait هم دو راه داره که برای همه دوستان کار کرده . یکی اینکه صبح زود بلند بشی و وصل بشی ( 5 اینا یا دیرتر ) بعدش میتونی dns های مختلف هم هی امتحان کنی . بزار 15 دقیقه باشه اگر dns عوض کردی . خلاصه حل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or