هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز خیر ریجن دستگاه هیچ گونه ارتباطی با ریجن اکانت و بازی نداره...:d

شما دستگاهت میتونه ریجن 3 یا 2 باشه ولی بازی و اکانت ریجن 1 باشه و هیچ مشکلی نیست والی....
شرمنده شاید اشتباه با بنده باشه ولی من تجربه مردم یکی از دوستانم کنسول و یک فیفا ریجن ۲ داشت ولی با اکانت ریجن ۱ نتونست انلاین بازی کنه

شرمنده شاید اشتباه با بنده باشه ولی من تجربه مردم یکی از دوستانم کنسول و یک فیفا ریجن ۲ داشت ولی با اکانت ریجن ۱ نتونست انلاین بازی کنه

مشکل دوست شما حتما چیز دیگه ایی بوده
بازی هر ریجنی باشه و اکانت هم هر ریجنی باشه میشه آنلاین بازی کرد
فقط اگر بخواید خرت و پرت های اضافی بازی های مثل DLC و این چیزارو دانلود کنید باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه
ریجن دستگاه هم که کلا مهم نیست

چرا میتونی بری سایت پلی استیشن اونجا اکانتتو بسازی بعد با ps4 لاگین بشی باهاش.اگه موقع لاگینم بازی دراورد چندتا راه هست باید تست کنی مثل شیر کردن کریو با کنسول و پیسی یا تغییرات dns یا تست کردن موقع خلوتی نت و ... که هر کدوم برای یکی جواب داده.

متاسفانه نشد ! :( حال دارم یک تغییراتی روی DNS میدم که امیدوارم درست بشه ....
حالا یک سوال دیگه ! :دی این دمو بازی ها مثل PES یا P.T را چجوری باید به کنسول انتقال داد ؟ البته منظورم وقتیه که با PC دانلود میکنیم.

یه نکته ای هم که شابد کمتر کسی بدونه در مورد بازی ریجن 3 بگم که میتونید براش از استور امریکا dlc خرید کنید و رو بازی کامل عمل میکنه...(این حالت یک استثناء هست خودم تست کردم و نتیجه داد)
یعنی استور امریکا با بازی های ریجن 1 و3 سازگاری داره

متاسفانه نشد ! :( حال دارم یک تغییراتی روی DNS میدم که امیدوارم درست بشه ....
حالا یک سوال دیگه ! :دی این دمو بازی ها مثل PES یا P.T را چجوری باید به کنسول انتقال داد ؟ البته منظورم وقتیه که با PC دانلود میکنیم.

خیلی دردسر داره ولی یبار که راه بندازیش دیگه تا اخر گیر نمیکنه.
با PC بخوای دان کنی از این تایپیک استفاده کن اموزش و برنامش هست بگیر بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

سلام امروز داشتم مترو بازی میکردم بازی کرش کرد اخرای بازی هم بودم اومد بیرون حالا میرم تو بازی کانتینیو بسته شده سیو مترو رو میزنه curupted data اگه درست نوشته باشم حالا پلاس هم نداشتم که بک اپ بگیرم راهی هست درست شه یا باید از اول شروع کنم؟؟؟خیلی طولانیه!!!ممنون میشم راهنماییم کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام امروز داشتم مترو بازی میکردم بازی کرش کرد اخرای بازی هم بودم اومد بیرون حالا میرم تو بازی کانتینیو بسته شده سیو مترو رو میزنه curupted data اگه درست نوشته باشم حالا پلاس هم نداشتم که بک اپ بگیرم راهی هست درست شه یا باید از اول شروع کنم؟؟؟خیلی طولانیه!!!ممنون میشم راهنماییم کنید

تنها راه بازیابی save ها داشتن backup هست. متاسفانه نمیشه کاریش کرد.

تنها راه بازیابی save ها داشتن backup هست. متاسفانه نمیشه کاریش کرد.

علت این اتفاق چی میتونه باشه؟اولین بار بود که سیوم پاک شده یه سوال دیگه هم داشتم بدون داشتن پلاس میشه تو usb بکاپ گرفت ؟ خیلی ممنون برای پاسخ

علت این اتفاق چی میتونه باشه؟اولین بار بود که سیوم پاک شده یه سوال دیگه هم داشتم بدون داشتن پلاس میشه تو usb بکاپ گرفت ؟ خیلی ممنون برای پاسخ

همون زمانی که بازی کرش کرد میتونه باعثه خراب شدن data بشه .
بله میشه مشکلی نیست
از قسمت save management قابل انجام هست
دوستان عزیز یه سوال
مبتدیانه
ریجن بازی رو کجاش نوشته؟
من هرچی میخونم روش رو هیچی نمیبینم!!!!!!
پشته جعبه یک مربع با عکس کره هست که اونجا زده ..
از روی درجه سنی هم میشه فهمید.

با سلام خدمت دوستان من چند روزی میشه ps4 خریدم و میخوام وارد psn بشم ولی شده30 دقیقه رو please wait.. گیر میکنه و داخل psn نمیره چیکار باید کنم؟؟؟؟!!!! اینترنتم مخابرات هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or