شرمنده شاید اشتباه با بنده باشه ولی من تجربه مردم یکی از دوستانم کنسول و یک فیفا ریجن ۲ داشت ولی با اکانت ریجن ۱ نتونست انلاین بازی کنهدوست عزیز خیر ریجن دستگاه هیچ گونه ارتباطی با ریجن اکانت و بازی نداره...:d
شما دستگاهت میتونه ریجن 3 یا 2 باشه ولی بازی و اکانت ریجن 1 باشه و هیچ مشکلی نیست والی....
شرمنده شاید اشتباه با بنده باشه ولی من تجربه مردم یکی از دوستانم کنسول و یک فیفا ریجن ۲ داشت ولی با اکانت ریجن ۱ نتونست انلاین بازی کنه
چرا میتونی بری سایت پلی استیشن اونجا اکانتتو بسازی بعد با ps4 لاگین بشی باهاش.اگه موقع لاگینم بازی دراورد چندتا راه هست باید تست کنی مثل شیر کردن کریو با کنسول و پیسی یا تغییرات dns یا تست کردن موقع خلوتی نت و ... که هر کدوم برای یکی جواب داده.
حال دارم یک تغییراتی روی DNS میدم که امیدوارم درست بشه ....متاسفانه نشد !حال دارم یک تغییراتی روی DNS میدم که امیدوارم درست بشه ....
حالا یک سوال دیگه !این دمو بازی ها مثل PES یا P.T را چجوری باید به کنسول انتقال داد ؟ البته منظورم وقتیه که با PC دانلود میکنیم.
تنها راه بازیابی save ها داشتن backup هست. متاسفانه نمیشه کاریش کرد.سلام امروز داشتم مترو بازی میکردم بازی کرش کرد اخرای بازی هم بودم اومد بیرون حالا میرم تو بازی کانتینیو بسته شده سیو مترو رو میزنه curupted data اگه درست نوشته باشم حالا پلاس هم نداشتم که بک اپ بگیرم راهی هست درست شه یا باید از اول شروع کنم؟؟؟خیلی طولانیه!!!ممنون میشم راهنماییم کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
تنها راه بازیابی save ها داشتن backup هست. متاسفانه نمیشه کاریش کرد.
دوستان عزیز یه سوال مبتدیانه
ریجن بازی رو کجاش نوشته؟
من هرچی میخونم روش رو هیچی نمیبینم!!!!!!
همون زمانی که بازی کرش کرد میتونه باعثه خراب شدن data بشه .علت این اتفاق چی میتونه باشه؟اولین بار بود که سیوم پاک شده یه سوال دیگه هم داشتم بدون داشتن پلاس میشه تو usb بکاپ گرفت ؟ خیلی ممنون برای پاسخ
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
پشته جعبه یک مربع با عکس کره هست که اونجا زده ..دوستان عزیز یه سوال
مبتدیانه
ریجن بازی رو کجاش نوشته؟
من هرچی میخونم روش رو هیچی نمیبینم!!!!!!
نخیر نیومدهسلام كسى جواب منو نميخاد بده بازىUntil Dawn به بازار اومده