هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان به نظرتون خرید ps4 ریجن3 بده؟ بعضی ها میگن نه نگیر بدرد نمیخوره من هی میگم فرقی نمیکنه اما میگن نه خوب نیست
نظرتون چیه؟ یعنی ریجن 3 نگیرم؟

خودشون گفتن میشه.
فکر میکردم هر کنسولی با 4 سازگاری داشته باشه جز 360

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان به نظرتون خرید ps4 ریجن3 بده؟ بعضی ها میگن نه نگیر بدرد نمیخوره من هی میگم فرقی نمیکنه اما میگن نه خوب نیست
بگیر داداش. چه عیبی؟ همه عین هم هستن.

بگیر فقط حتما ساخت 2014 باشه.هر چند الان فکر نکنم کنسولهای ساحت 2013 اصلا تو بازار باشن.تموم شدن دیگه

سلام دوستان من میخوام PS4 بخرم این جریان رجین 1و2و3 چیه یه توضیح میدین کدومو بخرم بهتره ؟
ممنون
هر کدپم برای یک کشوره
یکی برای امریکا یکی اروپا یکی ژاپن
تنها فرقشون اینه ژاپن دکمه تایید دایره هست
و بازی های امریکا ارزون تره به خاطر دلار
پیشنهاد من ریجن 1 یا امریکا هست چون هم ارزون تره هم گیفت کارد هاش تو کشور ما راحت تر پیدا میشه

سلام دوستان من میخوام PS4 بخرم این جریان رجین 1و2و3 چیه یه توضیح میدین کدومو بخرم بهتره ؟
ممنون
مسول تاپیک، یه بار برای همیشه این موضوع رو بزار سر پست اول راحت شیم!
جواب:
مال مناطق مختلفه. هر چی میگیری بگیر ولی ریجن ۱ سال ۲۰۱۳ نگیر. بقیه فرقی نمیکنن به جز ریجن ۲ ژاپن«اروپا نه» و ریجن ۳ که فقط داخل منو ها دکمه تایید و برگشتش برعکسه و در بازی ها یا کارکرد هیچ کدام تفاوتی ندارد.
پبشاپیش مبارک.

هر کدپم برای یک کشوره
یکی برای امریکا یکی اروپا یکی ژاپن
تنها فرقشون اینه ژاپن دکمه تایید دایره هست
و بازی های امریکا ارزون تره به خاطر دلار
پیشنهاد من ریجن 1 یا امریکا هست چون هم ارزون تره هم گیفت کارد هاش تو کشور ما راحت تر پیدا میشه
دوست عزیز psn کارت چه ربطی به ریجن کنسول داره...اون مربوط به اکانت هست...به اشتباه نندازین

اوه اوه یک مشکل جدی پیش اومد ! :دی :-" موقعی که میخوام برای PSN اکانت بسازم روی Please Wait گیر میکنه و دیگه هیچی نمیاد.:|
چرا ؟ نمیشه توی PC اکانتشو ساخت ؟

اوه اوه یک مشکل جدی پیش اومد ! :دی :-" موقعی که میخوام برای PSN اکانت بسازم روی Please Wait گیر میکنه و دیگه هیچی نمیاد.:|
چرا ؟ نمیشه توی PC اکانتشو ساخت ؟

چرا میتونی بری سایت پلی استیشن اونجا اکانتتو بسازی بعد با ps4 لاگین بشی باهاش.اگه موقع لاگینم بازی دراورد چندتا راه هست باید تست کنی مثل شیر کردن کریو با کنسول و پیسی یا تغییرات dns یا تست کردن موقع خلوتی نت و ... که هر کدوم برای یکی جواب داده.

سلام
دوستان چطوری میشه از V%%%%%%%P%#$$$$$N در ps4 استفاده کرده
آموزشش تو انجمن هست دوست عزیز

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز psn کارت چه ربطی به ریجن کنسول داره...اون مربوط به اکانت هست...به اشتباه نندازین
دوست عزیز برای شما یک بازی ریجن ۱ میگیرید که برای دستگاه ریجن ۱ هست
حالا باید یک اکانت ریجن ۱ بازی کنید و روی اکانت باید گیفت کارد امریکا باشه

آموزشش تو انجمن هست دوست عزیز

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز برای شما یک بازی ریجن ۱ میگیرید که برای دستگاه ریجن ۱ هست
حالا باید یک اکانت ریجن ۱ بازی کنید و روی اکانت باید گیفت کارد امریکا باشه
دوست عزیز خیر ریجن دستگاه هیچ گونه ارتباطی با ریجن اکانت و بازی نداره...:d

شما دستگاهت میتونه ریجن 3 یا 2 باشه ولی بازی و اکانت ریجن 1 باشه و هیچ مشکلی نیست والی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or