هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .

سلام دوستان خسته نباشید
چجوری میشه دوتا دسته رو وصل کرد؟یکیو روشن میکنی اون یکی خاموش میشه باید چیکار کرد؟

وقتی می خوای دسته دوم رو روشن کنی یا باید یه یوزر جدید بسازی یا اینکه با یوزر مهمان وارد بشی. اینطوری همزمان هر دو دسته روشن می مونه.

وقتی می خوای دسته دوم رو روشن کنی یا باید یه یوزر جدید بسازی یا اینکه با یوزر مهمان وارد بشی. اینطوری همزمان هر دو دسته روشن می مونه.
یعنی نمیشه مثل ps3 رحت وصل کرد؟ چرا اینکارو کرده سونی 4 تا دسته بخوای وصل کنی باید تا بسازی؟

دوستان از کجا میتونم دانلود های در حال جریان رو تو کنسول ببینم؟
مثلا الان دارم دمو فیفا رو دانلود میکنم از کجا ببینم چقد دانلود شده و چند ساعت مونده تموم شه؟
یه سوال دیگه اینکه جه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم برای خود کنسول؟ برنامیه که ضروری باشه هست؟

و اینکه چجوری میشه میزان شارژ دسترو فهمید؟ و چجوری میشه فهمید کامل شارژ شده؟

آخرین ویرایش:
دوستان از کجا میتونم دانلود های در حال جریان رو تو کنسول ببینم؟ مثلا الان دارم دمو فیفا رو دانلود میکنم از کجا ببینم چقد دانلود شده و چند ساعت مونده تموم شه؟یه سوال دیگه اینکه جه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم برای خود کنسول؟ برنامیه که ضروری باشه هست؟و اینکه چجوری میشه میزان شارژ دسترو فهمید؟ و چجوری میشه فهمید کامل شارژ شده؟
برو تو notification هیچیهمون اول که وارد میشی میزنهیه نوری میده که وقتی شارژ شد دیگه نمیده

دوستان از کجا میتونم دانلود های در حال جریان رو تو کنسول ببینم؟
مثلا الان دارم دمو فیفا رو دانلود میکنم از کجا ببینم چقد دانلود شده و چند ساعت مونده تموم شه؟
یه سوال دیگه اینکه جه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید دانلود کنم برای خود کنسول؟ برنامیه که ضروری باشه هست؟

و اینکه چجوری میشه میزان شارژ دسترو فهمید؟ و چجوری میشه فهمید کامل شارژ شده؟
ps4 برنامه خاص و ضروری نداره کلا که حتما بخوای دانلود کنی
تنها برنامه های قابل توجه یه برنامه برای هدست اگر استفاده میکنی و یه برنامه برای edit کردن ویدیوها اگر نیاز داری که در غیر این صورت چیزه خاصی دیگه نداره. کلا قسمت app میتونی همه برنامه ها رو ببینی. حجمه بالایی هم به جز برنامه ادیت ندارن

دکمه ps رو روی دسته نگه دار بعد که صفحه اومد بالا قسمت پایین چپ میزان شارج رو زده.

یعنی نمیشه مثل ps3 رحت وصل کرد؟ چرا اینکارو کرده سونی 4 تا دسته بخوای وصل کنی باید تا بسازی؟
چرا راحته !
دسته رو روشن میکنی و سریع guest log in میزنی .... حتما لازم نیست اکانت بسازی

سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .
اپدیتش رو میتونی از سایت بگیری یا حتی به صورت مستقیم هم میتونه خودش دانلود کنه...کلا که فرقی نداره ...
نورش رو میتونی کم کنی . نباید اونقد بازتاب داشته باشه مگه چقدر نزدیک به tv میشینی ؟ ×_×

سلام دوستان.اقا ما می خوایم ps4 بگیریم الان شیراز یم اگه کسی ادرسی داره پ خ کنه خوش قیمت باشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.اقا ما می خوایم ps4 بگیریم الان شیراز یم اگه کسی ادرسی داره پ خ کنه خوش قیمت باشه

من به یه مشکل خوردم! صدای منو ها و کلن بازی رفته! فقط تو حالتی صدا دارم که هدفونو به دسته وصل کنم! یکی کمک کنه!

اینکه گاهی اوقات کنسول بالا میاد صدا نداره منم داشتم یکی از مشکلات کنسوله که اگه همون اول برات درست نشد یبار خاموش روشن بکنی درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or