هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اطمینان داری اینطوری هست ؟
یعنی اینکه به هر حال باید دمه درگاه وردی باشه تا داخل بره ... ( تا یه حدی )
یک بار خاموش کن ایستاده بزار روشن کن ببین احیانا همونطوری هست یا نه و یا درست میشه یا نه ( البته دوباره روی حالت ایستاده نزار بمونه .. فقط برای امتحان )
باید ok بشه.

دیسکو میزارم تو قسمت ورودی میکشه داخل ولی خیلی اروم حتی گاهی اوقات نصفه میمونه و باید خودم بادست دیسکو فشار بدم که بره داخل
تو اجرای بازی هم مشکلی نداره
واسه بیرون فرستادنم مشکلی نداره
ایستاده هم گذاشتم فرقی نکرد
نمیدونم چیکارش کنم

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

با PSX نمیتونی دانلود کنی؟کنسول و PC رو بهم بشناسونی از تو خود بازیم بخواد دان کنه ممکنه بشناسه و رو PC لینکو برات بذاره
نه نمیشه
اگر بذارم تو بازی باشه دانلود کنه 8 ساعت روشن باشه دست بهش نزنم اشکال داره؟

وستان یه سوال خیلی مهم دارم
چند وقتیه که تو سایت اپارات دیدم یه نفر میگه بازی پلی 4 رو بدون شیرینگ میریزه داخل پلی 4 و چندتا هم ویدیو گذاشته به نظرتون معتمده؟کارش درسته؟مشکلی نداره؟تقلبی چیزی توش نیست؟

- - -ویرایش - - -

چند وقتیه که تو سایت اپارات دیدم یه نفر میگه بازی پلی 4 رو بدون شیرینگ میریزه داخل پلی 4 و چندتا هم ویدیو گذاشته به نظرتون معتمده؟کارش درسته؟مشکلی نداره؟تقلبی چیزی توش نیست؟

- - -ویرایش - - -

به نظر من...
نه اصلا! دلیل خاصی ندارم. ولی فکر میکنم اینم یه جور ((دور از جناب همه بر و بچه های گل)) خر کردن مردمه.

- - -ویرایش - - -

بدون شیرینگ؟
با چه قیمتی؟
نه همچین چیزی نیومده...
منظورش اینکه هک شده؟!

سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .
سوال منم هست دنبال یه هدست خوبم که به غیر از ps4و ps3 به گوشی اینا هم وصل شه با بلوتوث یا هرچی شارژ خوب باشه کیفیت هم
تو بازار ایران موجود باشه قیمتش مهم نیست

بچه ها جان من يكي بهم بگه قضيه اين گيم شيرينگ چيه ... دارم ديوونه ميشم از وقتي فهميدم بازي كه من 170. ميخرم بعضي جاها با 70 ميريزن رو هارد :)

بازی ای که شما 170 میخری رو میتونی بعداً حداقل 140 بفروشی. یعنی 30 ضرر...
ولی اون 70 ضرر!
ضمناً، از نظر قوانین سونی این مسئله مشکل داره، یکی از بچه های اینجا با پشتیبان سونی صحبت کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or