Hamid1377
کاربر سایت
صبح ها امتحان کنیدبا سلام خدمت دوستان من چند روزی میشه ps4 خریدم و میخوام وارد psn بشم ولی شده30 دقیقه رو please wait.. گیر میکنه و داخل psn نمیره چیکار باید کنم؟؟؟؟!!!! اینترنتم مخابرات هستش
صبح ها امتحان کنیدبا سلام خدمت دوستان من چند روزی میشه ps4 خریدم و میخوام وارد psn بشم ولی شده30 دقیقه رو please wait.. گیر میکنه و داخل psn نمیره چیکار باید کنم؟؟؟؟!!!! اینترنتم مخابرات هستش
دوستان یه مشکل عجیب!
دستگاه بدون اینکه تو لیست دانلودش چیزی باشه داره با نهایت سرعت از اینترنت دانلود میکنه! تست کردم خود دستگاهم هست چیز دیگه ای نیست! یعنی داره چیکار میکنه؟!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
شاید ویروسی شده
نه داداش چون همش به سونی وصله و سونی ویروس ندارهدوستان این امکان وجود داره که ps4 ویروسی بشه؟
یعنی تولید 2014سلام دوستان یه ریجن 2 گرفتم حالا چندتا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
- پشت دستگاه نوشته date code: 4B یعنی تاریخ تولیدش میشه فصل دوم سال 2014 ؟
- روی جعبه نوشته 14 روز playstation plus رایگان، حالا باید کارت psn بخرم که بتونم استفاده کنم؟ نوشته offer expired 31 july 2014 یعنی تاریخش گذشته؟!
- فنش همنقدر بلند باید صدا بده؟! کامل روی میز قرار میگیره! نمیخواد زیرش فن بزاریم؟!!
- موقع استفاده چراغ دستگاه سفیده یا آبی کم رنگ؟ (موقع روشن شدن آبی پر رنگه)
- من ریجن 2 اروپا میخواستم ولی روی این نوشته CUH-1003A که میشه ریجن 2 انگلیس! (اروپا و خاورمیانه CUH-1004A هست)
- دسته رو فقط وقتی دستگاه روشنه میشه شارژ کرد؟
کیفیت ساختش عالیه علیرغم اینکه MADE IN CHINA FOX هست! این FOX چیه؟!
الان میفهمم چرا TLOU انقدر طرفدار داره![]()

دستت رو ۷ثانیه روی power نگه دار ۲ تا beep زد برداربچه ها به دادم برسيد يه مشكل جدي دارم
Ps4 من از ديروز وقتي خاموش ميكنم خاموش نميشه چراغ سفيد چشمك زن ميشه ولي خاموش نميشه ٢ تا بوق ميزنه بعد هر چقم بمونه خاموش نميشه
چيكار كنم
چرا اينطوري شده ؟![]()
ممنون دوست عزیزنه میتونی بزنی تو stand by تا شارژ بشه که بهتره یعنی اصلش همینه