هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه مشکل عجیب!
دستگاه بدون اینکه تو لیست دانلودش چیزی باشه داره با نهایت سرعت از اینترنت دانلود میکنه! تست کردم خود دستگاهم هست چیز دیگه ای نیست! یعنی داره چیکار میکنه؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان یه مشکل عجیب!
دستگاه بدون اینکه تو لیست دانلودش چیزی باشه داره با نهایت سرعت از اینترنت دانلود میکنه! تست کردم خود دستگاهم هست چیز دیگه ای نیست! یعنی داره چیکار میکنه؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

شاید ویروسی شده

سلام دوستان یه ریجن 2 گرفتم حالا چندتا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

- پشت دستگاه نوشته date code: 4B یعنی تاریخ تولیدش میشه فصل دوم سال 2014 ؟

- روی جعبه نوشته 14 روز playstation plus رایگان، حالا باید کارت psn بخرم که بتونم استفاده کنم؟ نوشته offer expired 31 july 2014 یعنی تاریخش گذشته؟!

- فنش همنقدر بلند باید صدا بده؟! کامل روی میز قرار میگیره! نمیخواد زیرش فن بزاریم؟!!

- موقع استفاده چراغ دستگاه سفیده یا آبی کم رنگ؟ (موقع روشن شدن آبی پر رنگه)

- من ریجن 2 اروپا میخواستم ولی روی این نوشته CUH-1003A که میشه ریجن 2 انگلیس! (اروپا و خاورمیانه CUH-1004A هست)

- دسته رو فقط وقتی دستگاه روشنه میشه شارژ کرد؟

کیفیت ساختش عالیه علیرغم اینکه MADE IN CHINA FOX هست! این FOX چیه؟!
الان میفهمم چرا TLOU انقدر طرفدار داره :)

دوستان این امکان وجود داره که ps4 ویروسی بشه؟
نه داداش چون همش به سونی وصله و سونی ویروس نداره

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان یه ریجن 2 گرفتم حالا چندتا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

- پشت دستگاه نوشته date code: 4B یعنی تاریخ تولیدش میشه فصل دوم سال 2014 ؟

- روی جعبه نوشته 14 روز playstation plus رایگان، حالا باید کارت psn بخرم که بتونم استفاده کنم؟ نوشته offer expired 31 july 2014 یعنی تاریخش گذشته؟!

- فنش همنقدر بلند باید صدا بده؟! کامل روی میز قرار میگیره! نمیخواد زیرش فن بزاریم؟!!

- موقع استفاده چراغ دستگاه سفیده یا آبی کم رنگ؟ (موقع روشن شدن آبی پر رنگه)

- من ریجن 2 اروپا میخواستم ولی روی این نوشته CUH-1003A که میشه ریجن 2 انگلیس! (اروپا و خاورمیانه CUH-1004A هست)

- دسته رو فقط وقتی دستگاه روشنه میشه شارژ کرد؟

کیفیت ساختش عالیه علیرغم اینکه MADE IN CHINA FOX هست! این FOX چیه؟!
الان میفهمم چرا TLOU انقدر طرفدار داره :)
یعنی تولید 2014
نه باید cradit cart داشته باشی
بله
واسه بعضی از بازیها اینطوریه
؟؟
سفید
خب انگلیس اروپاست دیگه!!
نه میتونی بزنی تو stand by تا شارژ بشه که بهتره یعنی اصلش همینه
دوست عزیز همه ی جنسهای چین که بد نیست

بچه ها به دادم برسيد يه مشكل جدي دارم
Ps4 من از ديروز وقتي خاموش ميكنم خاموش نميشه چراغ سفيد چشمك زن ميشه ولي خاموش نميشه ٢ تا بوق ميزنه بعد هر چقم بمونه خاموش نميشه
چيكار كنم
چرا اينطوري شده ؟ :((

وسط بازی اساسینز 2 بار ارور داده که فکر می کنم به خاطر ساعات زیادی است که کنسول روشن درون بازی است ،

دوستان مو وو و نوی گیشن پی اس سه به فور هم میخوره ؟ مثلا من الآن بازی رقص دیسکو گرفتم عکس مو وو زده

بچه ها به دادم برسيد يه مشكل جدي دارم
Ps4 من از ديروز وقتي خاموش ميكنم خاموش نميشه چراغ سفيد چشمك زن ميشه ولي خاموش نميشه ٢ تا بوق ميزنه بعد هر چقم بمونه خاموش نميشه
چيكار كنم
چرا اينطوري شده ؟ :((
دستت رو ۷ثانیه روی power نگه دار ۲ تا beep زد بردار
یعنی همینطوری سفید مبمونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or