هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
رفیق رقتم نمایندگی گرین یکی از بهترین خمیر هایی که گیر میومد گرفتم 25تومن
CF III
تو تست ها از بهترین ها بوده
حالا با یه تعمیرکار تو اصفهان قرار گذاشتم جلو خودم باز کنه خمیر بزنه و یه چکی بکنه و به چیپ و این چیز ها فعلا دست نزنه
فقط یه سوالی داشتم خمیری که اورجینال روی چیپ ها گذاشتن مگه چشه؟ چقدر فرق داره با اینها
من توی تست ها که دیدم البته هنگام اورکلاک، بهترین خمیر ها و خمیر های معمولی 15 درجه اختلاف دما داشتن
و اینکه باید روی 3 تا چیپ بزنم خمیرو؟ cpu , graphic , mainbord
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام . برای کسی که چه سیستم چه کنسولش مشکل گرمایی ایجاد کرده ابتدا باید از سالم بودن فن کنسول مطمئن بشه (بعد باز کردن کنسول روشن بشه تا از چرخش فن مطمئن بشید) ، چه بخواد چه نخواد باید سیلیکون روی GPU و CPU کامل تمیز بشه ، پایه ها رویت بشه ، خمیر جدید زده بشه و زیر تست بره . خمیرو قد یک نخود بعد تمیز کردن کامل سیلیکون قبلی به چیپها بزنه . (زیاد زدن باعث میشه هم روی برد بریزه هم انتقال گرما رو به سینک کم کنه) . وقتی داره کنسولو باز میکنه بی هدف فقط دنبال سیلیکون زدن نباشید . اتصالات پایه فن ، پیچهایی که به سینک بسته شده ، باید با دقت نگاه بشه شاید سرجاشون نباشن (اسمبل نادرست) . دستگاهی که اورهیت میکنه بلوپالس میده ولی دستگاه شما روشن میشه و بالا میاد . من احتمالی که دادم اسمبل نادرستو جدا شدن پایه سینکه . پس بعد باز کردن موردها رو چک کنید . ایشا... مشکل خاصی نیستو با رعایت همین موارد مشکلتون حل میشه .

با سلام
دوستان دو تا سوال داشتم:

یکی این که کدوم یک از دوستان توی کنسولی که خریدن یه کد PSN Cart 10 $ بوده ؟ چون تا حالا از کسی از دوستان نشنیدم اینو و فقط شنیدم که پلاس 14 روزه توی جعبه موجوده !!
سوال دوم هم اینه که وقتی کنسول شروع به دانلود یه آپدیت میکنه، چی کار باید کرد که دیگه دانلود نکنه و ادامه نده ؟ چون اینطور حجم خالی میکنه. من سه بار رفتم روش و Delete رو زدم اما بازم از نو شروع به دانلود میکرد !!

ممنونم

اون هایی که مال اپریل 2014 هست PSN Cart 10 داره مال منم داره والی نتونستم فعال کنم
شما موقعی که شروع به دانلود میکنه هیچ وقتDelete نکن چون دوباره میاد. مودم را خاموش کن بعد شب که رایگان بذار دانلود

با استفاده از PSN App میشه عکس ها رو تغییر داد. ( البته آواتار تغییر نمیکنه فقط عکس پروفایل تغییر میکنه. )

من اخه دیدم بعضی از دوستان چنج کردن(اواتار رو میگم)!
مشکلی نداره میخوام ببینم از psn یا جایی میشه خرید هم کرد یا همینطوری گذاشت؟!

اره دوستمون رست میفرمایند من خودمم به دفعات دیدم تصویر پروفایلشون رو عوض میکنن...

اره دوستمون رست میفرمایند من خودمم به دفعات دیدم تصویر پروفایلشون رو عوض میکنن...

یبار عکس زیر رو نگاه بکنید:

13268743759316713459.jpg

آواتاری که انتخاب کرده همون عکس کوچیک کنار DayZ100 هست. عکسی هم که با PSN App قرار داده همون عکس بزرگ هست.

- - -ویرایش - - -

من تروفی میگیرم یا توی یه بازی میرم توی اکتیویتی نمیزنه اصلا مشکل از کجاست؟=((

منم همین مشکل رو داشتم، بعد از آپدیت 1.75 درست شد. وقتی تروفی میگیرفتم بعد از 1 دقیقه نشون میداد. BF4 رو 2 بار رو Hard تموم کردم ولی بازم تروفی رو نداد :|

اون هایی که مال اپریل 2014 هست PSN Cart 10 داره مال منم داره والی نتونستم فعال کنم
شما موقعی که شروع به دانلود میکنه هیچ وقتDelete نکن چون دوباره میاد. مودم را خاموش کن بعد شب که رایگان بذار دانلود

رو کنسول منم بود. دیروز زدم و با کمال ناباوری دیدم که کار کرد :d
فقط تعجب کردم کسی از دوستان در این مورد حرفی نزده بود برا همین پرسیدم ...

اقا من این Automatic Download رو خاموش کردم ولی بازم وقتی میرم توی بازی ها خودش شروع میکنه به دانلود مثلا اپدیت KZ حدود 2 GB هست منم نمیخوام الان اپدیت کنم چی کار باید بکنم؟
قبلا که Sign In نکرده بودم این مشکل رو نداشتم ولی از وقتی Sign In کردم این مشکل برام به وجود اومده .
مجبور شدم Internet رو از توی Setting غیر فعال کنم تا بی خیال شه.

اقا من این Automatic Download رو خاموش کردم ولی بازم وقتی میرم توی بازی ها خودش شروع میکنه به دانلود مثلا اپدیت KZ حدود 2 GB هست منم نمیخوام الان اپدیت کنم چی کار باید بکنم؟
قبلا که Sign In نکرده بودم این مشکل رو نداشتم ولی از وقتی Sign In کردم این مشکل برام به وجود اومده .

شما برو توی بازی بذار اپدیت بیاد بعد مودم را خاموش کن 5 دقیقه وایسا تا ارور بیاد بعد اینترنت روشن کن دیگه اپدیت نمیشه تا وقتی که خودت بذاری اپدیت بشه

- - -ویرایش - - -

کسی الان تو psn هست؟

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

منم نمیتونم برم

- - -ویرایش - - -

چه ریجنی از همه بهتره ؟
هیچ فرقی نمیکنه ولی اگه میخوای بگیری 1 یا 2 بگیر
ولی به نظر من 1 بگیر

چه ریجنی از همه بهتره ؟
فرقی ندارن
اما توجه داشته باش فقط ریجن 3 و japan دکمه تایید دایره هست به جای X توی منو

سلام
برو این قسمت
Setting > Network Connection بعد گزینه enable internet connection رو تیکش رو برداری ارتباط با نت قطع میشه بعد دانلود هم error میده تا دفعه بعد که retry کنی

The Last Of Us Remastered

از دوستانی که این بازی رو دارند یه سوال دارم. این DLC که اسمش Left behind است توی این بازی هستش؟ اگه هست بصورت دانلودی هستش ( یعنی باید دانلودش کنیم بعدا ) یا داخل خود دیسک بازی هستش؟

ممنون

The Last Of Us Remastered

از دوستانی که این بازی رو دارند یه سوال دارم. این DLC که اسمش Left behind است توی این بازی هستش؟ اگه هست بصورت دانلودی هستش ( یعنی باید دانلودش کنیم بعدا ) یا داخل خود دیسک بازی هستش؟

ممنون

داخل دیسک بازی هست. نیازی به دانلود نداره.

دوست عزیز این که میگید دوستان عکس میزارند (عکس های که تو پیش فرض کنسول نیست) دوستان اکانت فیس بوقشونو ست میکنن رو اواتار شما هم میخواهید یه اکانت فیس بوک جدا بساز فقط واسه پی اس ان یا اکانت اصلیتون که شخصی هست رو تو پی اس ان ست کن هر اواتاری رو فیس بوق بزنی تو کنسولتونم چنج میکنه من خودم عکسمو هفته ای یکبار عوض میکنم امیدوارم کمکتون کرده باشم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or