هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این DLNA کی برای PS4 میاد ؟؟؟
ایا راهی هست که بشه موزیک و عکس رو از روی ایفون روی PS4 نشون داد ؟؟
روی PS3 خیلی راحت بود.
خبری که تا امروز از ساپورت DLNA نبوده ! فکر نمیکنم به این زودیا سر و کلش پیدا بشه البته اگر بشه که خیلی خوبه
نه هیچ راهی فعلا نیست .

بله بود D: آون کنسول چند سالی هست که اومده . هر کنسولی شاید 2 سالی زمان میبره که به تکامل نرم افزاری برسه .

سلام به همه میخواستم بدونم میشه با یوزر یه نفر دیگه بری تو بروفایلش و بازی هاشو کبی کنی؟
یعنی flash بزنی و کپی کنی ؟ خیر همیچن امکانی وجود نداره !

سلام دوستان
خیلی دوست دارم نظرتون رو در مورد این ویدیو بدونم
(لطفا در حالت 1080p تماشا کنید)
لینک ویدیو
نظرش به درد خودش میخوره D:
دیگه وقتی DF میاد این کارها رو انجام میده نظر دادن راجع به نظره ایشون وقت تلف کردنه .

خبری که تا امروز از ساپورت DLNA نبوده ! فکر نمیکنم به این زودیا سر و کلش پیدا بشه البته اگر بشه که خیلی خوبه
نه هیچ راهی فعلا نیست .

بله بود D: آون کنسول چند سالی هست که اومده . هر کنسولی شاید 2 سالی زمان میبره که به تکامل نرم افزاری برسه .

.

آرمان به این هم باید توجه کنیم که ما از طریق اتصال کول دیسکها حتی مجاز به استفاده از محتوای رسانه ایمون نیستیم . DLNA که اشتراک گذاری کامل بین همه دستگاههاستو فعلا باید بوسیدش گذاشت کنار . سونی خودش نمیخواد وگرنه فن آوریش مال خودشه نیازی به تکامل نداره .

فعلا 3D رو اضافه کرده . بزودی منتظر اتصال کول دیسکها برای محتوای رسانه ای هم باید باشیم . فعلا از واجبات همینه . DLNA رو اگه میخواست اضافه کنه همون روز اول اضافه میکرد .

سلام
من چون تازه PS4 خریدم چندتا سوال راجع به دسته دارم

1- این سوکت EXT روی Contoroler چیه و واسه کجاس؟
2- این جای هدست که روی Contoroler گذاشته فقط برای هدست داخل جعبه کنسوله؟ یا با هدست های دیگه هم کار میکنه؟ کلا کاربردش چیه؟
3- من کلا نیم ساعت هم بازی نکردم یه دونه خط شارژ باطری Contoroler رفت ... طبیعیه؟؟

ضمناً این برنامه IGN روی کنسول چی هست؟ من نصبش کردم ولی اصلا واردش نمیشه !!!

ممنون

سلام
من چون تازه PS4 خریدم چندتا سوال راجع به دسته دارم

1- این سوکت EXT روی Contoroler چیه و واسه کجاس؟
2- این جای هدست که روی Contoroler گذاشته فقط برای هدست داخل جعبه کنسوله؟ یا با هدست های دیگه هم کار میکنه؟ کلا کاربردش چیه؟
3- من کلا نیم ساعت هم بازی نکردم یه دونه خط شارژ باطری Contoroler رفت ... طبیعیه؟؟

ضمناً این برنامه IGN روی کنسول چی هست؟ من نصبش کردم ولی اصلا واردش نمیشه !!!

ممنون
سلام

1. راجع بهش چیزی نگفتن هنوز . احتمالا برای third party accessory باشه ×_×
2. نه . میخوره به همه مشکلی نیست
3. دفعه اول رو شارج کن .کلا 2 ساعت طول میکشه پر بشه. بعد میتونی استفاده کنی راحت

video های ign رو نشون میده.

دTriangels;3384098]اگر کلا نمیخونه در صورت امکان روی دستگاه دیگه امتحان کن ممکنه مشکل از خوده bluray باشه !
اگر بازی رو نصب کردی اما نمیشناسه بازی رو پاک کن دستگاه رو خاموش روشن کن دوباره بزار ببین حل میشه یا نه .

مشکله فریمور نباید باشه ! چون چیزی توی این زمینه ندیدم به صورت شایع گزارش بشه.[/QUOTE]
درآوردم دوباره گزاشتم درست بود فکر کنم خودم دیسک رو اشتباه وارد دستگاه کردم

سلام

1. راجع بهش چیزی نگفتن هنوز . احتمالا برای third party accessory باشه ×_×
2. نه . میخوره به همه مشکلی نیست
3. دفعه اول رو شارج کن .کلا 2 ساعت طول میکشه پر بشه. بعد میتونی استفاده کنی راحت

video های ign رو نشون میده.

مرسی از جوابت،
این هدست به چه درد میخوره؟ واسه چت کردنه فقط؟ صدای بازی توش پخش نمیشه؟
دسته کنسول بعده 2 ساعت شارژ، چقدر طول میکشه خالی شه؟ من گذاشتم کامل شارژ شد ولی بعده نیم ساعت یه خط باطری پرید !!!
الان یه بازی گذاشتم دانلود شه، چجوری دانلود را PAus کنم؟ توی PS3 میشد این کارو کرد. میتونم وسط دانلود کنسول رو خاموش کنم؟

ممنون

مـیرم تو tlou همون لحظه اول گیر میکنه واسه چی میتونه باشه ؟؟ اولین باره یه بازی هنگ میکنه همون اول اونم چند بار !!!
چند بارم تست کردم
الان اوردم بیرون دوباره گذاشتم اوکی شد
چرا اینطوری شد به نظرتون ؟؟

دوستان سلام. اگه دسته ی ps4 رو با ps3 شارژ کنیم مشکلی داره؟
اگه وقتی دسته داره شارژ میشه اگه وسط شارژ شدن از شارژ کنده بشه مشکلی پیش میاد؟

فک نکنم مشکلی داشته باشه. چون در هر حالت داره شارژ میشه.
خیر، مشکلی پیش نمیاد.

- - -ویرایش - - -

مـیرم تو tlou همون لحظه اول گیر میکنه واسه چی میتونه باشه ؟؟ اولین باره یه بازی هنگ میکنه همون اول اونم چند بار !!!
چند بارم تست کردم
الان اوردم بیرون دوباره گذاشتم اوکی شد
چرا اینطوری شد به نظرتون ؟؟

مشکل نرم افزاری هست. مال منم چند وقت پیش اصلا بازی ریجن 1 باز نمیکرد.
اگه دوباره این اتفاق افتاد در حالت Safe Mode ( دستگاه رو خاموش کنید. دکمه پاور دستگاه رو نگه دارید تا 2 تا صدای بیپ بیاد. ) گزینه Rebuild Database رو انتخاب کنید تا مشکلات نرم افزاری رو درست بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or