هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بالاخره نتمو عوض کردم.
داره اپدیت میشه.۱.۷۵
The last of us اپدیت میخواد؟
درسته میگن اسنایپر اپدیت ۱۶گیگی داره؟

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

دوستان رنگ سفید کنسول کی قراره بیاد؟
تاریخ دقیق لطفا

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام من دحدود 2 هفته ای هست دچار مشکل عجیبی شدم دستگاه چه با لن و چه با وای فای به نت وصل میشه اپدیتها ها رو هم میگیره براحتی ولی اصلا و ابدا به psn وصل نمیشه همش میزنه please wait و همینطور میمونه جالبه بدونید با ایکس باکس وان هم همینطوره دستگاه میگه همه چی درسته ولی به لایو وصل نمیشه تا همین 2 هفته پیش هیچ مشکلی نبود ولی الان ... کفری شدم دیگه خواهشا راهنمایی کنید

سلام دوست خوبم
به اینجا مراجعه کن
http://forum.bazicenter.com/thread91460/

سلام خدمت همه ی دوستان بازی سنتری عزیز.ما هم دیگه قرار شد بخریم کنسولو به سلامتی.
فقط چند تا سوال داشتم می دونم بار ها و بار ها گفته شده تو این تاپیک ولی به خدا پیدا کردنشون خیلی سخته ممنون میشم اگه لطف کنین به سوالات من جواب بدید صمیمانه سپاس گزارم.
1.چه ریجنی از همه مناسب تر هست تو ایران؟(آنلاین هم برام مهم هست)
2.این خرابی هایی که گفته شده چی هست و چه طور میشه متوجه اونا شد؟(بعد از چقدر بازی کردن دیگه میشه مطمین بود که دستگاه سالمه؟)
3.تاریخ دستگاه مال چه سال و ماهی باشه و از کجا میشه فهمید این قضیه رو؟
4.قیمت دستگاه الان حدودا چنده می خوام بالاتر داد متوجه بشم؟
(از زحماتتون پیشاپیش بسیار ممنونم)

سلام خدمت همه ی دوستان بازی سنتری عزیز.ما هم دیگه قرار شد بخریم کنسولو به سلامتی.
فقط چند تا سوال داشتم می دونم بار ها و بار ها گفته شده تو این تاپیک ولی به خدا پیدا کردنشون خیلی سخته ممنون میشم اگه لطف کنین به سوالات من جواب بدید صمیمانه سپاس گزارم.
2.این خرابی هایی که گفته شده چی هست و چه طور میشه متوجه اونا شد؟(بعد از چقدر بازی کردن دیگه میشه مطمین بود که دستگاه سالمه؟)

سلام
1- ریجن ها از نظر آنلاین اصلا فرقی ندارن. اگر فیلم بلوری دارید بهتره ریجن 2 بخرید چون بیشتر فیلمای ایران ریجن 2 هست. من خودم ریجن 2 ژاپن خریدم راضیم.
2- خرابی هایی که تو تاپیک مشکلات PS4 میگن بیشترشون وسواس هست. ( صدای فن کنسول زیاده و ... ). به نظرم 48 ساعت مهلت تست بگیرید خوبه. 1 هفته هم که عالیه. حتما بگید توی فاکتور بنویسه که مهلت تست فلان قدره و خراب بشه عوض میکنم. ( چون سر بعضی دوستان کلاه رفته و کنسول رو پس نگرفته فروشنده ).
3- ریجن 2 ژاپن همشون مال 2014 هستن و بقیه ریجن ها هم پشت کنسول زده تاریخ ساخت رو.
4- به تاپیک زیر برید، دوستانی که خریدن میگن چند خریدن.
قیمت به روز PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

1- ریجن ها هیچ نفاوتی با هم ندارند اما ریجین 2 ژاپن چون تا الان هیچ خرابی ازش گزارش نشده بهتر هست
2-خرابی هاش مثلا بالا نیامدن و روشن نشدن کنسول هست ولی معمولا بعد یک هفته استفاده مطمئن باش کنسولت سالمه
3- باید 2014 به بعد باشه که خرابی کمتر بشه و پیشت دستگاه تاریخ رو نوشته اما ریجن 2 ژاپن نزده ولی همه ریجن 2 ژاپن ها 2014 هست
4- بطور متوسط قیمت 1500000 هست
ویرایش:من متوجه پست جناب moha نشدم دوباره کاری شد:|

دوستان رنگ سفید کنسول کی قراره بیاد؟
تاریخ دقیق لطفا
فقط با باندل Destiny اعلام شده عرضه میشه و همراه با زمان عرضه رسمی بازی 9 September هست.

لست اف اس چی؟
حقیقت ده گیگ دارم.

Tlou کلا فکر کنم 149 مگ اپدیت داشت

سلام بچه ها من امروز بازیه wolfenstein رو گرفتم حالا 5 گیگ آپدیت داره دانلود میکنه چه کارکنم که دستگاه تو استند بای نره و دانلود رو ادامه بده؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باید بری توی power saving توی Setting و گزینه enable internet connection رو تیک بزنی اینطوری در حالت Stand by هم دانلود میکنه !

دست همه درد نکنه بی نهایت ممنون فقط یه سوال دیگه اینیکه میگن ریجن 2 مال ژاپن هست یعنی ساخت خود ژاپن هست یا همه ps4ها ساخت چین هستند؟

منم شناسایی چهره را گذاشتم مثل چیزی که شما گفتی میشه ولی بعضی وقت هم همونطور روشن میمونه حتی بازی playroom اجرا نمیکنه

اخه اینجوری نمیشه تشخیص داد. با یه دوربین دیگه امتحان کن اگه بازم مشکل حل نشد احتمالا از فریمور کنسولت هست و با آپدیت شاید درست بشه.

منظورتونو دقیق نفهمیدم اما اگه دستگاه روشن باشه یا در حالت استندبای باشه باز هم دانلود میکنه. روش زیر رو هم میتونید امتحان بکنید:

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

- - -ویرایش - - -

یا پینگتون بالاست یا مشکل از تنظیمات NAT مودم هست. با بقیه گیم ها هم همین مشکل رو دارید؟؟
پینگم ۸۰ تا ۹۰ ناتم هم ۲

- - -ویرایش - - -

منظورتونو دقیق نفهمیدم اما اگه دستگاه روشن باشه یا در حالت استندبای باشه باز هم دانلود میکنه. روش زیر رو هم میتونید امتحان بکنید:

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

- - -ویرایش - - -

یا پینگتون بالاست یا مشکل از تنظیمات NAT مودم هست. با بقیه گیم ها هم همین مشکل رو دارید؟؟
پینگم ۸۰ تا ۹۰ ناتم هم ۲ نه با بقیه مشکلی ندارم

اقا با اون پلاس ۱۴ روزه میشه بازی فری دان کرد؟
یه توضیح میدید؟
بازی های فری ماه های قبل رو چی اونارم میشه دان کرد؟

پینگم ۸۰ تا ۹۰ ناتم هم ۲

- - -ویرایش - - -

پینگم ۸۰ تا ۹۰ ناتم هم ۲ نه با بقیه مشکلی ندارم

شاید بخاطر مشکلات جدید اینترنت ایران باشه. تو تاپیک خود بازی بپرسید ببینید همه این مشکل رو دارن یا نه.

- - -ویرایش - - -

اقا با اون پلاس ۱۴ روزه میشه بازی فری دان کرد؟
یه توضیح میدید؟
بازی های فری ماه های قبل رو چی اونارم میشه دان کرد؟

بله، با اکانتی که پلاس 14 روزه روش فعاله میشه بازی های فری رو دانلود کرد. اونا هم مال ماه پیش بودن و نمیشه دانلود کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or