هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فک نکنم مشکلی داشته باشه. چون در هر حالت داره شارژ میشه.
خیر، مشکلی پیش نمیاد.

- - -ویرایش - - -
پس خیالم راحت؟ چون بعضی مواقع(۵-۴)بار وقتی دسته داشت شارژ میشد کشیدمش

بله. بهتره وقتی کاری ندارید بزارید شارژ بشه تا مشکلی هم پیش نیاد.

مرسی از جوابت،
این هدست به چه درد میخوره؟ واسه چت کردنه فقط؟ صدای بازی توش پخش نمیشه؟
دسته کنسول بعده 2 ساعت شارژ، چقدر طول میکشه خالی شه؟ من گذاشتم کامل شارژ شد ولی بعده نیم ساعت یه خط باطری پرید !!!
الان یه بازی گذاشتم دانلود شه، چجوری دانلود را PAus کنم؟ توی PS3 میشد این کارو کرد. میتونم وسط دانلود کنسول رو خاموش کنم؟

ممنون
headset خودش بیشتر برای چت کردن به نظرم طراحی شده و شنیدن صدای دیگران . چرا میشه ps button رو بزنی قسمت adjust devices برای دسته میتونی audio رو all کنی

حدودا 7-8 ساعت باطری داره .

pause نداره ...نت قطع بشه یا خاموش روشن کنی خودش resume میشه.

مرسی از جوابت،
دسته کنسول بعده 2 ساعت شارژ، چقدر طول میکشه خالی شه؟ من گذاشتم کامل شارژ شد ولی بعده نیم ساعت یه خط باطری پرید !!!
الان یه بازی گذاشتم دانلود شه، چجوری دانلود را PAus کنم؟ توی PS3 میشد این کارو کرد. میتونم وسط دانلود کنسول رو خاموش کنم؟

ممنون

هم برای چت هست و هم میشه صدای بازی رو منتقل کرد به هدست.

اگه 8-7 ساعت مداوم بازی کنید شارژش تموم میشه. اگه تازه خریدید بزارید 4-3 ساعت کامل شارژ بشه.

دانلود رو نمیشه Pause کرد ولی میتونید دسترسی به اینترنتو قطع بکنید تا دانلود متوقف بشه. خاموش بکنید دانلود متوقف میشه ولی اگه دستگاه رو در حالت استندبای بزارید دستگاه دانلود میکنه.

آخرین ویرایش:
مرسی از جوابت،

ممنون

چت ، البته میشه صدای بازی رو آورد تو هدست
8-10 ساعت
نمیشه

با سلام
دوستان دو تا سوال داشتم:

یکی این که کدوم یک از دوستان توی کنسولی که خریدن یه کد PSN Cart 10 $ بوده ؟ چون تا حالا از کسی از دوستان نشنیدم اینو و فقط شنیدم که پلاس 14 روزه توی جعبه موجوده !!
سوال دوم هم اینه که وقتی کنسول شروع به دانلود یه آپدیت میکنه، چی کار باید کرد که دیگه دانلود نکنه و ادامه نده ؟ چون اینطور حجم خالی میکنه. من سه بار رفتم روش و Delete رو زدم اما بازم از نو شروع به دانلود میکرد !!

ممنونم

Ubdat fifa14 chand mg ?

حدود 450 مگ

- - -ویرایش - - -

با سلام
دوستان دو تا سوال داشتم:

یکی این که کدوم یک از دوستان توی کنسولی که خریدن یه کد PSN Cart 10 $ بوده ؟ چون تا حالا از کسی از دوستان نشنیدم اینو و فقط شنیدم که پلاس 14 روزه توی جعبه موجوده !!
سوال دوم هم اینه که وقتی کنسول شروع به دانلود یه آپدیت میکنه، چی کار باید کرد که دیگه دانلود نکنه و ادامه نده ؟ چون اینطور حجم خالی میکنه. من سه بار رفتم روش و Delete رو زدم اما بازم از نو شروع به دانلود میکرد !!

ممنونم

اینو دقیق نمیدونم ولی فک کنم فقط دستگاه های ریجن 1 داشته باشن و اون پلاس 14 روزه هم که هست باید اول اکانت بسازید بعدا از اکانت فعالش بکنید.

من خودمم وقتی گیم جدید انداختم دستگاه و نصبش تموم شد ( اگه به اینترنت وصل باشه کنسول ) بلافاصله شروع به دانلود آخرین آپدیت کرد. هرچقدر هم Delete کردم باز دانلود میکرد. اگه بخواید دانلود نشه دسترسی به اینترنت رو قطع کنید.

سلام

1. راجع بهش چیزی نگفتن هنوز . احتمالا برای third party accessory باشه ×_×
2. نه . میخوره به همه مشکلی نیست
3. دفعه اول رو شارج کن .کلا 2 ساعت طول میکشه پر بشه. بعد میتونی استفاده کنی راحت

video های ign رو نشون میده.

آرمان واسه اطلاعات خودت میگم : EXT مال شارژر استنده . که منم دارم ازش استفاده میکنم .

wdr9rwhapqbwgpqtdlsh.jpg

حدود 450 مگ

- - -ویرایش - - -

اینو دقیق نمیدونم ولی فک کنم فقط دستگاه های ریجن 1 داشته باشن و اون پلاس 14 روزه هم که هست باید اول اکانت بسازید بعدا از اکانت فعالش بکنید.

من خودمم وقتی گیم جدید انداختم دستگاه و نصبش تموم شد ( اگه به اینترنت وصل باشه کنسول ) بلافاصله شروع به دانلود آخرین آپدیت کرد. هرچقدر هم Delete کردم باز دانلود میکرد. اگه بخواید دانلود نشه دسترسی به اینترنت رو قطع کنید.

دستگاه های ریجن 1 همه داشتن نه؟

اره قطع کردم ولی همیشه و برا همه بازیا همینطوره؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

سلام دوستان میخواستم ببینم برای اوتار گذاشتن خودم یه تصویری رو میخوام بذارم باید چیکار کنم؟!(نمیخوام از تصویرهای پیش فرض بهره ببرم...!یا اینکه از کجا باید تهیه کنم؟!

سلام دوستان میخواستم ببینم برای اوتار گذاشتن خودم یه تصویری رو میخوام بذارم باید چیکار کنم؟!(نمیخوام از تصویرهای پیش فرض بهره ببرم...!یا اینکه از کجا باید تهیه کنم؟!

با استفاده از PSN App میشه عکس ها رو تغییر داد. ( البته آواتار تغییر نمیکنه فقط عکس پروفایل تغییر میکنه. )

مال همه این صدا رو میده . سیم Temperature ه کنار و کف کنسوله .

راستی اگه طرف مورد اطمینانه یک هزینه درستو حسابی کن خمیر سیلیکون NOCTUA 1 بزن حالا که داره بازش میکنه . من برا PS3 که هر 2 سال یه بار میزدم محشر توی دما تاثیر داشت .

من دارم میرم سرکار . فعلا

سلام
رفیق رقتم نمایندگی گرین یکی از بهترین خمیر هایی که گیر میومد گرفتم 25تومن
CF III
تو تست ها از بهترین ها بوده
حالا با یه تعمیرکار تو اصفهان قرار گذاشتم جلو خودم باز کنه خمیر بزنه و یه چکی بکنه و به چیپ و این چیز ها فعلا دست نزنه
فقط یه سوالی داشتم خمیری که اورجینال روی چیپ ها گذاشتن مگه چشه؟ چقدر فرق داره با اینها
من توی تست ها که دیدم البته هنگام اورکلاک، بهترین خمیر ها و خمیر های معمولی 15 درجه اختلاف دما داشتن
و اینکه باید روی 3 تا چیپ بزنم خمیرو؟ cpu , graphic , mainbord
ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or